Отговори
# 420
Я да питам майките на бъдещи седмокласници. Какви помагала по Бел и Мат препоръчвате?

# 421
  • в страната на чудесата
Я да питам майките на бъдещи седмокласници. Какви помагала по Бел и Мат препоръчвате?
За кой клас?
В 6-ти математика сборник жълт Анубис/клет, розов просвета и книга за ученика
Бел - на веди и тренировъчни тестове бг учебник
За седми клас засега има само зелен сборник коала прес

# 422
За кой клас?
В 6-ти математика сборник жълт Анубис/клет, розов просвета и книга за ученика
Бел - на веди и тренировъчни тестове бг учебник
За седми клас засега има само зелен сборник коала прес

Оф, зле съм. За нашия бъдещ 6 клас питам. Така и така го планират 100% онлайн обучението.

# 423
  • в страната на чудесата
Тези горните бяха в 6 клас. Ще погледна авторите или ще ти пратя снимки.

# 424
Така и така го планират 100% онлайн обучението.

Убих тъ... стига моля ти се

# 425

Молим да убивате правилните хора! Grinning

# 426

Молим да убивате правилните хора! Grinning

Хахаха, това беше добро!

# 427
Ясни приоритети: вместо присъствено образование - чиракуване. Безплатно от МОН.

Освен за малките ученици, училищата ще положат максимални усилия за  присъствени практически занятия на учениците в професионалните паралелки. Това се отнася както за провеждане на учебната и производствената им практика, така и за обучението им в реална работна среда.
Практическото обучение на учениците в дуална система на обучение в предприятията партньори ще се провежда присъствено според условията на трудовия договор между ученика и работодателя при зеления, жълтия и червения сценарий. Условието е да няма възпрепятстващи причини от страна на работодателя, ученика или негов родител (настойник), както и да са осигурени всички противоепидемични мерки на работното място на учениците.
При невъзможност за провеждане на производствена практика и обучение в реална работна среда, наложена от обективни обстоятелства в съответните професионални паралелки или от страна на работодателите, може да се направи нова организация и първо да се вземат всички общообразователни и теоретични предмети, а производствената практика или обучението в реална работна среда да се осъществи по-късно в рамките на учебната година.
При невъзможност на работодателя да продължи обучението в реална работна среда по обективни причини (например свиване на дейността, съкращаване на наставници, фалит), практиката ще се организира временно в учебно-производствените бази на училищата.
Насоките за обучение в условията на извънредна епидемична обстановка в училищата можете да видите тук: https://www.mon.bg/bg/100876.

# 428
  • София
Има отзвук от петицията поне по БНР:
https://bnr.bg/starazagora/post/101517688/roditeli-gotovi-na-pro … uEMUS552_NEJRNt_8

# 429
  • Пловдив
След публикуваните днес изисквания за ПО в мен проблясна лъч надежда, че ако ги изпълним, може ПО. Дали правилно съм разбрала?

А по-компетентните може ли да кажете дали не е дискриминация точката, която казва кога и как може дете да мине на ДО и липсата на такава за ПО? Чудя се дали може да се оформи правно някакъв иск с цел да има подобни условия за преминаване на дете в ПО.

И още нещо се замислих. Дали не идва пандемия от алергии с тази стерилицация на децата?

# 430
  • София
Ашли, пропуснала съм днес какво са обявили?

# 431
След публикуваните днес изисквания за ПО в мен проблясна лъч надежда, че ако ги изпълним, може ПО. Дали правилно съм разбрала?

# 432
  • Русе

И още нещо се замислих. Дали не идва пандемия от алергии с тази стерилицация на децата?
Или със стоенето с маски по 8 часа дневно в затворено помещение. Или това се изключва като възможност. Само питам за протокола. Отговорите са ми ясни.

# 433
  • Пловдив
https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Za-prisastveno-obuchenie- … hista_757968.html

това са публикували. Съжалявам, че не давам линк към МОН, но го има най-отдолу на статията

# 434
Ехааа, план като слънце. Ще дезинфекцират дръжките😀 Отново.

Пълни простотии всъщност. Твърде много думи и твърде сложно за изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт