Отговори
# 450
Чета това и много ми хареса:
"През целия си живот не съм научил на нищо нито едно момче. Обикновено момчетата не са достатъчно умни, а се случва и аз да се проявя като глупак. Виж сега, при повечето момчета способността да схващат се изгубва в пубертета. А когато открием, че някои са я запазили, ние в Карне полагаме особено старание, за да я унищожим. Ако оцелее въпреки това, момчето получава стипендия.
Преуспяващите, както ги наричаш ти, всъщност са провалилите се, изключенията, които не са научили уроците на Карне. Пренебрегвали са култа към посредствеността. Нищо не можем да направим за тях. Но за останалите, за обърканите малки послушници и слепите войничета… За тях истината за Карне е написана на стената и момчетата ни мразят."

Льо Каре е велик, както винаги!

# 451
  • Отвъд алеята зад шкафа
Раздвижвам темата с едно момиче, което впечатлява с постижения:

https://m.24chasa.bg/novini/article/10129251

Много ми харесват умни хора, които имат интереси в повече от една област.

# 452
  • София
И аз вчера четох за това момиче. Страхотна е. Майката е доцент по пиано, но нея явно друго я влече.

# 453
  • В офиса
Като прочета за колеж Аркус и спирам до там.  Качеството там е най. Хеле като бяха онлайн. От почти първо лице, т.е. видяла съм им не малка част от домашните, проектите, контролните, защото по стечение се пишеха в къщи.

# 454
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тя според е можела да учи където пожелае, но е избрала Търново заради майка си. Междудругото, свири и на пиано:) Като бонус - изглежда много симпатична на външен вид.

# 455
  • софия
Като прочета за колеж Аркус и спирам до там.  Качеството там е най. Хеле като бяха онлайн. От почти първо лице, т.е. видяла съм им не малка част от домашните, проектите, контролните, защото по стечение се пишеха в къщи.
Иронизираш или си сериозна?!
Съвсем сериозно питам, защото не съм наясно с училището.
Браво на момичето!

# 456
  • В офиса
Сега прочетох цялата статия. Да, момичето изглежда много приятно. Сигурно не е имало много близки приятели в Аркус. Просто масата там е съвсем различна. Имам предвид, че си поставя различни цели и други неща са им важни, иначе не са лоши.

# 457
  • София
И аз щях да питам дали е ирония или сериозно, винаги ми е бил интересен този колеж. Т.е. нямаш добри отзиви за него, така ли, Тинки?

# 458
Думата е за девойката. Да се  зарадваме, че е сбъднала мечта и да зарежем детайлите.

# 459
  • София
Момичето е изкарало най-висока оценка на незвисим труден изпит в Германия, няма нищо общо с това къде е учила. И от Долно Сусурлево да беше, такъв тип деца успяват.

# 460
Чудесно е момичето! Браво на него! Трябва по-често да четем (гледаме) за такива стойностни деца, а не кой кого наръгал, излъгал, убил ... и каква помия се е заформила.

# 461
# 462
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито Съединение!

# 463
  • в страната на чудесата

Честит празник Simple Smile

# 464
  • Отвъд алеята зад шкафа
Поздрав за всички в темата, които се припознават!

Общи условия

Активация на акаунт