Отговори
# 600
  • В офиса
Ха, темата за ваксините и тук ли. Много повече биха се ваксинирали в Бг, ако личните лекари обясняваха ползите и отговаряха на страховете на хората. Повечето неваксинирани не са антиваксъри, а имат малки резерви и би следвало с много малко положително отношение да бъдат убедени.

# 601
  • София
Стига с тези ваксини, макар и тук да е актуално. Някой знае ли колко от учителите в училището са ваксинирани? Споделяно ли е с вас нещо официално? Неофициално знам за няколко учители от Иззи, но от тях. Оставам с впечетлението, че май всички учители са ваксинирани или преболедували и чакащи за ваксина. Към момента няма и информация за болни или карантинирани.... пу-пу дано се задържи така....

# 602
  • София
В АК съобщиха още пролетта, през март, че 85% са били ваксинирани. За сега не знам, вече нямам ученик там (и въобще ученик).

# 603
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, ето опашката на летището в Берлин. Много антиковид. Не го очаквах от немците.

# 604
Яко. Пусни го в ковид темите.

# 605
Същото беше и в Бари в автобусчетата за отвеждане към самолета. Спаси ни само много късния полет и полупразното летище. Иначе в Италия вече искат грийн пас и за връщане, не само за влизане. Някакво 6-то чувство ме накара да влеза вчера в темата за Пулия и го видях. Направихме на детето антигенен в аптеката за 10 мин. срещу уникалната сума от...... 8 евро. В България същият в лаборатория е 35 лв. Ние сме наистина по-богати от италианците и можем да си позволим почти двойна цена.

В нашето училище няма информация, но по лични впечатления повечето или го преболедуваха, или се ваксинираха. На 15-ти нямаше учител, който да не си пожелава повече присъствено.

# 606
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много интересно, че от България до Германия никой никъде не ми поиска грийн пас. Две летища минах само с паспорт. Ще видя днес как е по ресторантите, че е хладничко за навън.

# 607
В Италия и на влизане, и на излизане поискаха.

# 608
Хм, ето опашката на летището в Берлин. Много антиковид. Не го очаквах от немците.

Ганьовци.
Какво значи антиковид. Проковид има ли?

# 609
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тази гъчканица си беше точно проковид.

Поздрави от моя милост, крачеща из еврейския монумент на връх рождения си ден:

Малко соц:

Малко дъвки по Стена:

Маркиране на миналото:

# 610
  • София
На Холокост мемориала аз всеки път виждам гробове на неродените Шаркита (нали знаете, че имам такъв произход). Много тъжно място, но както разбрахме от снимките на лорд Минчев, може да бъде и място за засмени селфита.

# 611
  • София
Гадамер- Честит рожден ден! Жива, здрава и много приключения.

# 612
  • Отвъд алеята зад шкафа
Холокост мемориалът е .. с много силен замисъл, който се усеща, когато тръгнеш навътре и слезеш надолу, а над теб се извисят елементите и все едно потъваш в изкопан гроб. Тежък е.

Мерси, Рейни!

# 613
ЧРД, gadamer! Wine Glass
Близо до Холокост мемориала се е намирал бункерът на Хитлер, в който той слага край на живота си. Мястото целенасочено е обозначено само с табела и е паркинг в междублоковото пространство. Може би, за да отблъснат върлите фанатици. Ние няколко пъти бяхме минавали покрай него без да забележим табелата. Добре, че в последствие екскурзоводът ни обърна внимание.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 20:47 от B.L.A.Z.E

# 614
  • София
Честит рожден ден, Гадамер! Още хиляди пътувания и поводи за снимки Blush! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт