Отговори
# 645
  • София
Хахаха - Ицо с лИвачката. Един от националния отбор не беше ли кмет на Сливен - достатъчно им е.

След наци сравненията, току що прочетох и библейски пост от стената на антиваксърка:

Откровение 13глава :"И принуждаваше всички – малки и големи, богати и бедни, свободни и роби – да им се сложи белег на дясната ръка или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи белега, името на звяра или числото на неговото име."

Close

# 646
  • в страната на чудесата
Ами да, това е от откровението. Ама е рано. Още се проучва в Австралия. Биочиповете Simple Smile

Начи, Аш, няма да сравняваме Слив’н с България Simple Smile
Ицата е топ. Плюс това сега за топки се говори... е кой ако не той... гранде кохонас Simple Smile 😂😂😂😂

# 647
  • София
Абе какво четете фейсбук? В ковид темата има яки попадения. Наскоро разбрах от потребител там, че основната причина за ниското ниво на ваксинация у нас е битовият алкохолизъм на българина. Срути тавана просто! Joy

# 648
  • София
Ъ? Какво общо има едното с другото? Joy

Преди като говореха, че ракията и чесънът пазят българина от Ковид, звучаха по-истинно.

# 649
Абе какво четете фейсбук? В ковид темата има яки попадения. Наскоро разбрах от потребител там, че основната причина за ниското ниво на ваксинация у нас е битовият алкохолизъм на българина. Срути тавана просто! Joy
Чи кЪ Sweat Smile
Нали като ти сложат ваксина и препоръките са поне 24 часа да не се пие алкохол. Е как да се справи с това предизвикателство битовият алкохолик? Естествено, че ще зареже и ваксини, и всичко там пречещо Sweat Smile

# 650
  • в страната на чудесата
Ау това съм го пропуснала.
Сега може да се смеете, но пия вино за 5 лв от Лидл. Мускат и вионие, чудесно е. Просто да не повярваш, че толкова бюджетно вино е добро.

# 651
  • София
Как бе, Аш? Ето, Блейз ти каза - българинът пие всяка вечер, а нали след ваксина не може да се пие 24 часа. Joy

# 652
  • София
Само да питам някой занимава ли се с логистика? Трябва ми за биологични проби до Европа...
Трябва ти фирма занимаваща се с превоз на опасни товари (биологичните проби са клас опасни товари). Транспорта ще е по-скъп от нормалния (само защото са опасни товари). Предполагам ще ти трябва с контролирана температурна среда. Бих звъннала на Федекс/ TNT ( преди това си направи акаунт с тях, за да дадат по-добри цени)

Лейка, биологични проби обикновено се возят в специални термоизолирани кутии, които се пълнят със сух лед за поддържане на ниски температури. Арамекс мисля, че имат опит с това. Би трябвало да могат да ти осигурят всичко - кутиите, леда, пластмасови торбички, в които да се сложат епруверките, нужните етикети за маркиране на кутиите.

# 653
  • София
Само да питам някой занимава ли се с логистика? Трябва ми за биологични проби до Европа...

DHL имат опит.

# 654
  • в страната на чудесата
Благодаря на всички Simple Smile
Аз си имам всичко и сух лед вкл., лиценз и цена са ми нужни за биологични. Дхл са цифра, ще видим дали ще се навият на по-ниска цена...
Арамекс не ги бях чула, утре ще ЗВ за оферта.

# 655
  • София
Как бе, Аш? Ето, Блейз ти каза - българинът пие всяка вечер, а нали след ваксина не може да се пие 24 часа. Joy
Горкият българин - пред какъв тежък избор е изправен! Нямате милост никаква.

# 656
  • София
Абе смейте се, ама след ваксината така ти се припива бира, може би защото ти казват, че не може. Ей ме на... пример съм, ама добре, че Лейка каза, че 1 бира няма проблем Grinning
Не знам къде ги четете тия неща, това с тровенето е гениално. За огнестрелните съм го чувала. Вчера отново се разправях с един е Лидъла- бутна се точно в мен, буквално и стои на 3 см.. маската показно сложена наобратно - т.е. по дължината на главата. Викнах охраната, който със свалена маска от 10 см, почна да ми обяснява, че не му е работа, е... и управителката взе отношение, но каза, че охраната е външна фирма. След кратък разговор с него, поне всички бяха с маски. 90% от хората на опашката ми казаха, че съм луда - да се прегледам, пандемия нямало, щото не се виждала и всичките ми изисквания за маски ми се диктували от чипа (!?). Но е така беден народ, прост народ и това е резултата.

# 657
  • София
Ох, явно само аз не съм разбрала, че не може да се пие след ваксината, ама една-две чаши вино предполагам е ок, щом нищо не ми е станало толкова време /м. май/.

# 658
  • София
Може, може, при моето ваксиниране една баба попита специално доктора може ли една ракийка довечера Simple Smile Той каза, че ако всяка вечер си пийва, да си вземе и сега, нищо няма да й стане Simple Smile

# 659
  • София
Сега разбрах защо от известно време насам Пипи не пише.

Общи условия

Активация на акаунт