НФСГ

• 5 567
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Може ли някой да сподели опит, информация за "Икономическа информатика" в НФСГ? Учители, предмети, изисквания, къде се провеждат производствените практики, нивото на езика, наистина ли преподаването и ученето е с chromebook?
Да с Chromebook са. Ниво на език много добро. За практики още не знам защото ние сме в 9клас. Учителите като навсякъде има много добри и не толкова. Нивото е добро на обучение. Предметите са едни същи първите години. После мисля вече има разлика. Учат всички предмети първата година плюс езика.

# 16
  • гр. София
Здравейте, и аз се интересувам от училището - приети сме Оперативно Счетоводство с Английски език. Притеснявам се, тъй като съм с момче какво е разпределението между момичетата и момчетата в тази специалност. Може да ми пишете и на лично.

# 17
Много благодаря за информацията, мога ли да помоля и ако може да ме насочите и за клубовете по интереси, защото ми се сториха доста нестандартни?

# 18
Много благодаря за информацията, мога ли да помоля и ако може да ме насочите и за клубовете по интереси, защото ми се сториха доста нестандартни?
Вие се записахте ли?

# 19
Ще участваме и във второ класиране, но само заради езика и днес ни показаха документите, в които имаше заявление и за клуба по интереси.

# 20
Ще участваме и във второ класиране, но само заради езика и днес ни показаха документите, в които имаше заявление и за клуба по интереси.
Синът ми още е в размисъл - приет е ИМ с френски, има шанс за ИМ с немски на второ класиране. Но сега е раздвоен кой език предпочита и чакам да измисли дали ще го записваме или ще участваме за второ...
Помните ли какви са клубовете, че ми стана интересно Simple Smile

# 21
Да, клуб по китайски език, клуб на науката в ежедневието, Европейско гражданство и дигитална култура, още един, който беше свързан със зеленото бъдеще и имаше клуб, който наистина ме изненада - по плетене Simple Smile Не знам дали тези занимания имат задължителен характер или са по желание. За съжаление онлайн не открих никаква информация. Видях, че има и за избор на спорт, където освен традиционните футбол, волейбол и баскетбол, имаше избор на снукър.

# 22
Дааа, интересни и различни са Simple Smile Аз също бих се радвала на мнения за клубовете.

# 23
Може ли някой да сподели опит, информация за "Икономическа информатика" в НФСГ? Учители, предмети, изисквания, къде се провеждат производствените практики, нивото на езика, наистина ли преподаването и ученето е с chromebook?
Да с Chromebook са. Ниво на език много добро. За практики още не знам защото ние сме в 9клас. Учителите като навсякъде има много добри и не толкова. Нивото е добро на обучение. Предметите са едни същи първите години. После мисля вече има разлика. Учат всички предмети първата година плюс езика.
Здравейте, и сина ми е приет ИИ(Икономическа информатика) с НЕ. Може ли да споделите мнение за преподавателите по немски. Колебая се за второ класиране, защото има реален шанс за ИИ с АЕ, въпреки че детето е категорично да го запиша с НЕ.
Предварително благодаря!

# 24
Здравейте, и аз се интересувам от училището - приети сме Оперативно Счетоводство с Английски език. Притеснявам се, тъй като съм с момче какво е разпределението между момичетата и момчетата в тази специалност. Може да ми пишете и на лично.
Никой не се включва от новоприетите...и аз искам да знам колко момчета евентуално биха били в ИМ с френски. Едва ли ще му е приятно да са 2-3 в класа...

# 25
От това, което съм видяла днес при подаването на заявлението за второ класиране, мога да споделя, че в ИИ с немски език до този момент имаше категорично превес на момчетата, в ИИ с АЕ бяха по-изравнени.

# 26
Утре ще ходим да се записва и ще погледна как е в икономика и мениджмънт

# 27
  • София
Никой не се включва от новоприетите...и аз искам да знам колко момчета евентуално биха били в ИМ с френски. Едва ли ще му е приятно да са 2-3 в класа...

В класа на дъщеря ми с ИМ с ФЕ имаме 6 момчета. Ноо те са като за 26 хаха . Може да са 6 само, но сме най-непослушния клас в целия випуск.
Класа с немски език са мисля 18 момчета и 6 момичета. С АЕ са изравнени сякаш.
Ще питам за оперативното счетоводството как са защото незнам. Знам,че са готин клас само.

Госпожата по немски е строга и взискателна. Те всички са такива там. Изобщо не ни жалят.

# 28
Vivi, от други мнения бях останала с впечатление, че като цяло са повече момичета в гимназията, но явно във Вашият випуск има доста момчета 😄
Кой клас е детето Ви?

# 29
  • София
Vivi, от други мнения бях останала с впечатление, че като цяло са повече момичета в гимназията, но явно във Вашият випуск има доста момчета 😄
Кой клас е детето Ви?
А не е така в специалност Икономическа информатика с АЕ и с НЕ са доста момчета. С испански и с френски са повече момичетата с английски пък са по равно. Не са малко момчетата имаме си.
Ние ще бъдем от септември 9В клас Икономика с френски език.

Общи условия

Активация на акаунт