Токсична или трудна връзка?

• 16 166
  • 379
  •   1
Отговори
# 45
Тук имаше една мома, която припадаше по някакъв, когото ходеше да дебне в Старбъкс. Твърдеше, че въпреки това има гадже, но не правят секс, защото не я кефи гаджето толкова. Да не е същата?

# 46
Не прочетох всичко, но "връзка" е само във въображението ти. Иначе сте приятели. Това, че прекарваш време с човек от противоположния пол, не значи, че имате връзка.

# 47
Според мен взе грешното решение. Тактиката, която има шанс да сработи, е да се отдръпнеш. Така ще започне да се чуди какво става и може да оцени или да се замисли какво "изпуска". Ако не те потърси, появи се пак след известно време, все така мил и внимателен, не коментирай нищо и не се оправдавай. Вкарай малко игра, де, нали си играч 😎
Ако натиснеш, най-много да затвърдиш мнението й, че мъжете искат само секс, че си "като всички останали" и да я отблъснеш.

# 48
Авторе, стана ми жал за тебе. Значи ти шест месеца я развозваш като куфар, подаръци, разходки, обяди и вечери (които предполагам ти плащаш), изненади, почивки и всичко, което получаваш насреща е бегла целувка за изпроводяк.

Как ти звучи така отстрани, ако погледнеш?
Не знам колко страхотен човек е тя, обаче е завършен егоист и използвач и те върти на малкия си пръст. Бягай, докато не си налял още ресурс и време в канала. Връзка с нея няма да имаш, според мен тя физически не те понася и това няма да се промени.

# 49
Ако наистина е преживала такава травма, трябва да осъзнае проблема и да отиде на психолог иначе това ще й пречи цял живот.
Но да оставим това настрани, има вариант да не я привличаш физически, а само психически и да се тревожи, че ако ти признае ще спреш да дружиш и да се грижиш за нея. Доколкото разбрах - предлагал си й интимност, но тя е навеждала глава, избягва темата, ако искаше да чакате до сватбата щеше да ти каже по-рано.
Намери момент, в който да останете насаме и й кажи, че искаш да говорите - кажи й направо, че мина половин година и искаш да знаеш накъде вървят нещата, обясни й, какво искаш, не й позволявай да "наведе" пак глава и да мълчи.
Ако пак нищо не каже ще се наложи да й поставиш ултиматум и без това не мисля, че ако продължава така ще останеш с нея.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 10:02 от Dania1

# 50
  • София
Секс, ок ( не е о.к., но да кажем), обаче целувки...
Аз бях девствена до 23г. Но съм се целувала,  просто първият път исках да е поне малко да съм влюбена.
Според мен това момиче не те приема за партньор, а за приятелче

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 16:11 от Светулчица

# 51
Дори не сме сигурни този опит за изнасилване реален ли е. Извинете, ама може и да е пълна измислица, за да оправдае незаинтересоваността си. Дори да е имало такова нещо, то не би трябвало да пречи поне на целувките и гушкането. Моето мнение е да седне и директно да ѝ каже, че него такъв тип отношения не го устройват. Ама без да изпада в излишни обяснения, кратко и ясно. И след това отдръпване. Не да бъде груб, просто да спре да я търси, а когато тя го търси, да не търчи като побъркан. Но лично аз бих загубила всякакво желание изобщо да се занимавам с подобен екземпляр. За мен тази го работи много сериозно.

# 52
  • ЯМБОЛ
Различна сексуалност на момата?

# 53
Различна сексуалност на момата?
Уж не, ама.. Като до сега е излизала само с момичета.

# 54
  • Сф
Aз съм била около религиозни хорица, младежи, които се пазят за след брака, ноо..Това не изключва интимните моменти между двамата. Освен това желанието нещо да се случва между двамата е ясно изразено и от двете страни.По скоро е нетърпение и удържане на чувства, а не бягане по тъча като при теб. Само не знам, защо момичето за 6 месеца не ти е казало по- твърдо , че не си ти неговия човек. Или може би ти просто не го виждаш и чуваш. Даже не съм сигурна и колко сте приятели, да беше казала досега, че не те иска за друго ,а за приятел.
Познавам и момичета имали неприятни срещи с другия пол, еле по мутренските времена и пак не смятам, че това е причина за нейното държание.Та тя, направо те отблъсква! Далеч съм от мисълта, че е някоя обиграна и те разиграва 6 месеца без целувка дори, по- скоро мисля, че ти храниш напразни надежди и се надяваш на нещо , което няма как да стане. Дори и да правиш еднократен секс  с нея, пак може да ти тегли сиктира, нали? И не значи че имате връзка. При вас не се вижда желание за връзка от нейна страна, ти секса гониш. Не става така. Извинявай, ама учениците в 5 ти клас вече почват да се целуват и прегръщат и гаджосват, не че правят секс, поне не всички Simple Smile, ама това вашето и на това не прилича . Успех напред, не се фиксирай в това точно м0омиче, щом и опит имаш..трябва да може да го преодолееш.
Все пак, говори с нея, кажи си, ако мълчи или няма ясен знак, че иска да е с теб интимно по някакъв начин, бягай напред!

# 55
Кажи и да ходи на психолог.
А ти си намери друга.

# 56
Кажи и да ходи на психолог.
А ти си намери друга.
Не е сигурно, че е за психолог. Може да си го разиграва, защото и е скучно. При всички случаи, ако се отдръпне, ще разбере, какво е искала тя. Като начало да спре а я развозва и да търчи да и плаща обяда и да не и звъни. Да я остави тя да го гони малко.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 16:25 от Monza

# 57
Дори не сме сигурни този опит за изнасилване реален ли е. Извинете, ама може и да е пълна измислица, за да оправдае незаинтересоваността си.
Тъкмо се чудех само аз ли си го мисля това като вариант.

# 58
Боли я рамото, за тва не иска целувки. Не знам, аз така да ме разиграват 6 месеца не мога издържа. Има един период- може би седмица, 2 от една връзка, когато трябва да се стигне поне до целувки, до пускане на ръце... И това ако е някоя по-свито момиче или девствена. За по-дълго си е точно бягане по тъча, при това с безумни оправдания. Мацката е просто незаинтересована, може да е асексуална или на другия бряг, и просто да го ползва за пред родители/приятели понеже вероятно я натискат да си има приятел. Варианти много, и нито един за добра развръзка за автора.

# 59
Дори не сме сигурни този опит за изнасилване реален ли е. Извинете, ама може и да е пълна измислица, за да оправдае незаинтересоваността си.
Тъкмо се чудех само аз ли си го мисля това като вариант.
Явно не. Според мен лъже яко момата. Тя ако имаше такъв проблем досега да е потърсила помощ, за да води пълноценен живот и да не си провали връзката. Но реално тя проблем няма, просто си го врътка по стара класическа рецепта. Въпросът е кога той ще го осъзнае.

Общи условия

Активация на акаунт