1 АЕГ - тема 4

• 80 413
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!Приети сме английски и немски и май май няма да участваме във второ класиране и ще се записваме направо, дано имаме късмет с учители и съученици . Като цяло децата в двете английски с по- висок бал ли са и дали им подбират учителите. Страх ме е от Марти Парти , който го споменавате и учителя по математика. Как виждате сегашната директорка, те наистина ли ще ги сменят или просто така са обявени конкурсите? Има ли някъде група на родителите на новоприетите?

# 301
Да, двете английски са сред високо баловите училища. Може да видите подредбата по максимален бал за София кои са най-желаните училища.
Като цяло учителите са добри, тук-таме по някоя "къса клечка", но този риск  е почти във всяко училище. Няма защо чак да ви е страх от Марти-Парти, с него или без него децата научават английски. Не преподава на всички, и не през цялото време. 
Ако синът ви има интерес към математиката, то би трябвало да хареса Георгиев, който сериозно си преподава предмета и изиска от учениците.

# 302
А нещо за другите предмети? ИТ, математика, физика, химия?..

# 303
Благодаря !Под двете английски имах впредвид паралелките с английски и немски 😀, не се изразих правилно.Има голям интерес към математиката и дано се поддържа нивото по математика.

# 304
Благодаря !Под двете английски имах впредвид паралелките с английски и немски 😀, не се изразих правилно.Има голям интерес към математиката и дано се поддържа нивото по математика.
И паралелката с предприемачество и ИТ е с немски. Значи стават 3 🙂

# 305
Може би лекинко оф топик, но дали от 9 да записвам на школа за втория език или все пак да изчакам да видя как върви и да са курсовете от 10 или дори 11 клас? Виждам, че повечето сте записали децата от 9ти и ако може да ме ориентирате плс. И за испански в Сервантес ли ходят най-вече децата?

# 306
А аз да питам в 8-ми клас всички паралелки ли са една и съща смяна?

# 307
Да, всички паралелки са една смяна.
И да споделя за Марти Парти, че беше един от любимците на моята дъщеря в 8 клас. Липсва малко дисциплината при него, но не може да се каже, че децата не учат граматика.

# 308
За школите и втория език - зависи какви са целите ви. Ако гоните сертификация на определено ниво, по-добре почнете от 9ти клас, особено ако е и нов език. В 11ти и 12ти клас са профилите и учат доста сложна материя, свалена от университетско ниво.
И зависи от профила, но се ходи и на допълнителни уроци - примерно химия и биология. За моята щерка така пресметнах школата, че започна 9ти клас и сега наесен трябва да вземе С1 към Гьоте. В 12ти клас ще наблегне на подготовка за кандидатстудентстките изпити.

# 309
Може би лекинко оф топик, но дали от 9 да записвам на школа за втория език или все пак да изчакам да видя как върви и да са курсовете от 10 или дори 11 клас? Виждам, че повечето сте записали децата от 9ти и ако може да ме ориентирате плс. И за испански в Сервантес ли ходят най-вече децата?
Втори срок на осми клас бяхме в Сервантес и не останах с най-добри впечатления.

# 310
Здравейте! А някой знае ли какъв е случаят със 112 СУ, което се помещава в сградата на 1 АЕГ?

# 311
  • София
Здравейте! А някой знае ли какъв е случаят със 112 СУ, което се помещава в сградата на 1 АЕГ?
Какво имате предвид със “случай”?
Две училища се помещават в една сграда, учейки предимно в различни смени.

# 312
Значи не е временно. 😃
Понеже вчера за пръв път отидохме до там и се зачудих.
А някой от "по-старите кучета" знае ли дали още го има клубът по програмиране? В сайта са изброени различни клубове

# 313
  • София
Здравейте ,

В гимназията какви са смените на 8 клас ?

# 314
Вече казаха.. първи срок са втора смяна.😉
А някой да знае за клуба по Информатика съществува ли и добре ли се развива,от 8-ми клас ли може да се запишеш?

Общи условия

Активация на акаунт