1 АЕГ - тема 4

• 80 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • В средата на времето
През учебната година ходи, но в Престиж уроците за тийнове са веднъж седмично. До тази учебна година бяха в събота и дефакто нямаше пренатоварване през седмицата. Лятото изобщо не мога да го накарам да учи каквото и да било, а имаше идеалната възможност да минава по цяло ниво за един месец. 😊

# 466
Здравейте,
Някой има ли впечатления от Елисавета Плоскова по БЕЛ и Габриела Костова по английски?
Ако може да споделите и книжарница, от която да закупя ученическа книжка. Проверих в три и в нито една не предлагат.

# 467
  • София-Младост
К.Кръстев ще преподава и по история и по предприемачество. Дали е съвпадение на имената или е един и същ преподавател?
Даргова по немски, директорката по география...очертава се интересна година.

# 468
  • sofia
Малко извън вълненията за учителите се включвам😊 Ако някой планира да се раздели с учебник по химия за 10 клас на Анубис-Клет, моля да ми пише. Само с това ударихме на камък.

# 469
Ала-бала, в старото училище на детето един и същ учител е преподавал Предприемачеството и История/ на английски/, явно ги съвместяват.
А аз не виждам в разписанието при нас въобще да имат ТП, а го имаше в списъка с учебници. Да не е само втория срок за част от паралелките. Купих учебника в списъка, амай няма да трябва.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 17:13 от MianaNia

# 470
Малко извън вълненията за учителите се включвам😊 Ако някой планира да се раздели с учебник по химия за 10 клас на Анубис-Клет, моля да ми пише. Само с това ударихме на камък.

В Озон го има, аз поръчах от там:
https://www.ozone.bg/product/himiya-i-opazvane-na-okolnata-sreda … 2019-2020-anubis/

# 471
  • София
Моят син много харесва г-жа Плоскова. Благодарение на нея изкара 92 т. на матурата без допълнителна подготовка и опирайки се единствено на записките си от часовете.

# 472
Някакви отзиви за Вангелов?

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 10:42 от VselenaV

# 473
Някакви отзиви за Вангелов?
Писала съм и преди. От миналата година е в гимназията, за да донаучи нещо от материала за осми клас се принудих да й търся частен учител. Освен че остана раздел и половина непредаден, че не обяснява добре и т.нар. преподаване се изразява в преписване на вече решената една задача от учебника, дава тестове с непълни и/или грешни задачи. Това не пречи да ги ощетява в оценяването, като беше оставил четворка на дете за срока и годината при общо аритметично от оценките 4.75. Май, обаче, майката писа жалба и после не знам какво стана, но силно се надявах да го махнат тази година, ама не.

# 474
Дали има някаква организация за подписка да го сменят? И на мен не ми допада хич математиката и съжалявам,че е останал. Мисля и че с повечето деца е така.

# 475
Дали има някаква организация за подписка да го сменят? И на мен не ми допада хич математиката и съжалявам,че е останал. Мисля и че с повечето деца е така.
В нашия клас имаше идея да се направи, ама не се организира. А той бил казал, че ще е на осми и 12 клас и мислехме, че ще се отървем от него, но не би. Като гледам, че е на част от осмите, а на другите е Стаменов, ами разлика от земята до небето. Ама при тази липса на кадри, явно и тук влияе.

# 476
Дали ще има родителска среща скоро?

# 477
  • Някъде на край света
Здравейте! Blush
Някой от деветокласниците дали е събрал информация за учебниците по разказвателните предмети?
Благодаряяяяя!

# 478
Здравейте! Blush
Някой от деветокласниците дали е събрал информация за учебниците по разказвателните предмети?
Благодаряяяяя!
Само за географията, но при Савова. Задължително учебника на английски на Гея Либрис с автор директорката Нели Петрова и по желание - този на български.

# 479
  • Някъде на край света
Мерси MianaNia. Сега ако помогнеш и с помагалата по Английски какво точно имат ще е супер. Да мина да взема утре и да мирясам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт