1 АЕГ - тема 4

• 80 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • При любимите ми хора
Благодаря ви много! Със сигурност ще предприемем действия. Моля, ако има  родители, желаещи да ни подкрепят от класове, в които преподава Вангелов, да се свържат с мен!

# 586
  • При любимите ми хора
Днес, 06.06.2023г.  между 18,30 и 19.30 в подлеза на СУ на входа на ДМ ще се събират подписи срещу Вангелов.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 10:15 от Zarieta

# 587
Подписите вчера или днес са?

# 588
  • При любимите ми хора
Днес, но ще има и друга дата, защото непрекъснато расте броят на родителите, които са против Вангелов.

# 589
  • При любимите ми хора
Днес, 14.06.2023г.  между 18,30 и 19.30 в подлеза на СУ на входа на ДМ ще се събират подписи срещу Вангелов отново. Moже да ни подкрепите и   с ел. подпис,  като се напише декларация свободен текст, че подкрепяте искането на родителите и да се приложи подписана с ел. подпис.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 12:38 от Zarieta

# 590
В какъв смисъл е текстът на подписката? Подозирам, че Вангелов просто ще го преместят от едни класове на други, за съжаление!

# 591
  • При любимите ми хора
Точно срещу това е подписката, да не преподава в ПАЕГ. Порочна практика е да го слагат на 8 клас и на класове, на които не е преподавал и срещу нея се подписваме.

# 592
с едно въпросче, че уж рано, ама се замисляме вече:

в гимназията ни правят ли нещо като професионално ориентиране към 10-11 клас, университетско изложение, възможности в БГ и чужбина, т.н. не сме чули, но може и да сме изпуснали.

# 593
В училището не. Всяка година има такова събитие в НДК. Преди 2-3 седмици имаше мисля такова.
Интеграл също правят такова.

# 594
Идвам с един въпрос. Вече наближава времето за подреждане на желания и записване и сме се наклонили към опцията 1АЕГ с английски и немски, но ще запишем и другите паралелки. Може ли някой да сподели мнение за училището?

# 595
  • София
Здравейте,
за училището има много споделени мнения и не е необходимо това са се прави на всяка страница. Просто почтете в темата поне няколко страници назад. Ако имате конкретен въпрос, разбира се, че ще получите и отговор.
Успех!

# 596
Аз имам конкретен въпрос за тези клубове по интереси.
1. Харесахме клуб “ Програмиране” - кога се провежда и само за 8- мите класове ли е?
Могат ли  да научат нещо от там? Всеки ли може да се запише?
2. Може ли всяко дете да профилира математика след 10 кл?
Благодаря Ви!

# 597
Училището е чудесно. Има атмосфера .
Естествено не е идеално,  както и всяко училище в  София.  Обучението по езиците е на ниво, но се иска и желание от детето.
1. За всички класове е клуба по Програмиране.
Провежда се всяка седмица.
2. Може. Само за паралелка Предприемачество не знам.

# 598
  • София
Профилите след 10-ти клас са по избор - всеки може да избере профил без ограничения.

# 599
имаше страхотен празник миналата седмица - 65 г от създаването. представиха се толкова много извънкласни занимания. това според мен е най-големият плюс на Първа АГ. както казаха - щипката магия, която го оставя училището да не е една просто добра гимназия.

Общи условия

Активация на акаунт