Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 74 632
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Бихте ли споделили мнение защо без Желязкова? Тя е добър специалист за проследяване на бременност.

Между другото , последно време забелязвам, че добри специалисти са преминали на частна практика.... А уж имаме здравна каса. Какво се случва не знам...

# 706
  • Варна
Аз съм доволна от медицинския център към АГ. Който и лекар да изберете е добър избор и организационни ми допадат. Общо взето ще имате повече срещи с акушерка, ще ви се пускат всички необходими изследвания и при нужда направления за специалист. Болничните също са без проблем.

# 707
Подкрепям розичка за АГ. И с първото дете и сега съм там именно защото е добре организирано всичко и всичко се прави там на място. Ако пък акушерката ви е Ели ще сте в най-добри ръце. Много се радвам, че успях да я “хвана” пак и с тази ми бременност.

Аз се отказах от Желязкова, защото всичко сама си правех на всичкото отгоре плащах и по два пъти. Чака се страшно много, с болничните няколко познати вече имаха проблем. За ФМ бях при нея, няма спор - страшен професионалист е, но нямам сили да кисна по цял ден в кабинета й.

# 708
Да и аз не искам да плащам по два пъти и  да чакам с часове. Не знам защо всеки път таксува за преглед за ЖК  при положение, че работи по ЗК. За това написах без нея. А и напоследък чета доста негативни отзиви за нея.

# 709
  • Варна
Здравейте,
Имам един въпрос, ако някой има наблюдения и желае да се включи...
ПРЕДИ около 10-15 години имах  представа за гинеколозите във Варна....,
не само от четене...
Кой ли не съм посещавала,
в крайна сметка се спрях на Юлия Бейлерян...
Далеко съм от мисълта да оценявам професионални качества,
причината беше комуникационна.
С нея комуникацията ставаше най добре.....

Доста години не бях посещавала гинекология във Варна...
Посетих пак Бейлерян,
но ми трябва още едно мнение и гледна точка....
В разговор с личната лекарка по въпроса взе че ми даде направление.. ...
Не ми се обикаля спрях се на Д-р Жаклин Костов и Д-р Елена Димитрова пак в Майчин дом. ....
Става въпрос вече за състоянията и проблемите свързани с менопауза...
Ако някой има наблюдения и желае да пише разбира се личното си мнение,
кой от двамата е по подходящ....
Или може би друг лекар който да е с направление там...
И изобщо прегледи и консултации с направление в Майчин дом с по пренебрежително отношение ли са от платените...
ОТ личен опит не че платените са кой знае какво, но да не е много по зле от тях...

# 710
Здравейте,
Имам един въпрос, ако някой има наблюдения и желае да се включи...
ПРЕДИ около 10-15 години имах  представа за гинеколозите във Варна....,
не само от четене...
Кой ли не съм посещавала,
в крайна сметка се спрях на Юлия Бейлерян...
Далеко съм от мисълта да оценявам професионални качества,
причината беше комуникационна.
С нея комуникацията ставаше най добре.....

Доста години не бях посещавала гинекология във Варна...
Посетих пак Бейлерян,
но ми трябва още едно мнение и гледна точка....
В разговор с личната лекарка по въпроса взе че ми даде направление.. ...
Не ми се обикаля спрях се на Д-р Жаклин Костов и Д-р Елена Димитрова пак в Майчин дом. ....
Става въпрос вече за състоянията и проблемите свързани с менопауза...
Ако някой има наблюдения и желае да пише разбира се личното си мнение,
кой от двамата е по подходящ....
Или може би друг лекар който да е с направление там...
И изобщо прегледи и консултации с направление в Майчин дом с по пренебрежително отношение ли са от платените...
ОТ личен опит не че платените са кой знае какво, но да не е много по зле от тях...
Глас за д-р Жасмин Костов.😊

# 711
От изброените, аз също бих предпочела д-р Костов. Няколко пъти ме е преглеждал, добър лекар е, но точно за менопауза не знам дали ще помогне. Аз също съм в началото на този период и като слушам и чета, май няма много запознати аг с това състояние.

# 712
  • Варна
Благодаря за мненията за Жаклин Костов.
И аз повече към него клонях,
според отзиви, но бяха стари....
Относно менопаузата...
Питах на регистратура могат ли да ми предложат гинеколог за този период на жената,
защото в характеристиките на всички пише само бременности и раждания...
Казаха ми, че всички разбирали от тези състояния и произтичащите от тях проблеми.....
Но нещо аз ли не го разбрах, така ли е не знам.
Питам колко се плаща с направление...
Отговори ми се 2,90,.... като ехографа бил 70 лева, еди си какво и то толкова, друго не знам си колко...
Питах какво включва това направление, отговори ми се, трябвало да знам  какво точно искам и да поискам направление за него от личния.....
Май ще го ползвам само за консултация,.....

# 713
Благодаря за мненията за Жаклин Костов.
И аз повече към него клонях,
според отзиви, но бяха стари....
Относно менопаузата...
Питах на регистратура могат ли да ми предложат гинеколог за този период на жената,
защото в характеристиките на всички пише само бременности и раждания...
Казаха ми, че всички разбирали от тези състояния и произтичащите от тях проблеми.....
Но нещо аз ли не го разбрах, така ли е не знам.
Питам колко се плаща с направление...
Отговори ми се 2,90,.... като ехографа бил 70 лева, еди си какво и то толкова, друго не знам си колко...
Питах какво включва това направление, отговори ми се, трябвало да знам  какво точно искам и да поискам направление за него от личния.....
Май ще го ползвам само за консултация,.....

Май зависи от лекаря. Ходих онази година при Горчевска с направление. За мое безкрайно учудване ме гледа на ехограф и ми направи и цитомаска. Очаквах ехографа да се заплаща, но платих само потребителска такса.

# 714
Направлението ще ви покрие прегледа, ако ви направят ехограф ще доплатите 70 лв, за цитонамазката не знам колко ще ви таксуват.

# 715
Според мен доктора не работи с направления, защото ехографа не струва 70 лв като доплащане... По принцип е безплатно и влиза като услуга в направлението или 25 лв макс да доплати

# 716
  • Варна
Според мен доктора не работи с направления, защото ехографа не струва 70 лв като доплащане... По принцип е безплатно и влиза като услуга в направлението или 25 лв макс да доплати
От регистратурата ми казаха кои работят с направление две жени и 4-5 мъже и той беше между тях....

# 717
В майчин дом специално доста от лекарите минаха на платено, това и мисля,че написах преди. Има такива, които примерно вторник и четвъртък са платени останалите дни по каса и съответно по каса се чака повече дни... Последно дори се подведох, че една работи с направление и имах такова и успях да запиша ужхчас,който да съответства на там чист ден и тн и накрая се оказа,че не работи по каса и платих 70 лв за преглед с ехограф. Така че тия 70 лв не са за ехографа... Преди съм минавала преглед по каса с ехограф и беше безплатно. Най -много да се плати 25лв за цитонамазка ако взимат. Но трудно се намира вече лекар по каса в рамките на месец да те прегледа. Трябва първо час да се записва и като наближи часът да се взима направление, че стана страшно. Парите не ги имат за нищо... нали сме в европа

# 718
  • Варна
Мен ме заинтригува тази докторка,
която съфорумка спомена по-горе
Мая Горчевска.
Записах си час...
Направлението е до 23 август,
най рано имаше за 18 август...
САМО трябва да разбера работи ли
и със състоянията и проблемите в менопаузата, ако да отивам там...

1975 набор съм....
За първи път ще ходя с направление на гинеколог.
И без това ми го дадоха без да съм искала, изненадващо за мен...
Ако исках, можеше и да ми откажат...
Пък дано се изненадам, да получа по съдържателна консултация от тези платените в Майчин дом.

# 719
До сега не сте ходили или сте си плащали? Като хормонални неща, каквото е менопаузата по-добре или на ендокринолог,  или да съчетаете гинеколог и ендокринолог , или да намерите гинеколог-ендокринолог в едно, което е Ана Атанасова в майчин дом. Тя е такава специалност, но не съм разчитала на способностите и . Почти всички,които съм пробвала препоръчват противозачатъчни и платени изследвания. Според мен ако нямате гинекологични оплаквания , специфично, искайте от гинеколога направление за ендокринолог. И така ще съчетаете

Общи условия

Активация на акаунт