Моля за мнения на майчета от Варна

• 425
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте нова съм в групата Blush следя бременността си във Варна при д-р Фатиме Орцева и акушер Тенева. Има ли тук момичета, които имат наблюдения да ми кажат мнението си ? Доволна съм много от вниманието, което получавам , предстои ми раждане термина ми е на 14.03.2025 имам направена конизация преди година половина и съм притеснена относно раждането . Доктор Орцева не изражда , тя само следи бременност , до колкото съм запозната. Не съм от Варна търся мнения понеже нямам никакво време и не знам на къде да се насоча. Като цяло търся мнения конкретно за акушер Тенева. Ще се радвам ако има момичета раждали с нейна помощ ☺️

# 1
# 2
Здравейте нова съм в групата Blush следя бременността си във Варна при д-р Фатиме Орцева и акушер Тенева. Има ли тук момичета, които имат наблюдения да ми кажат мнението си ? Доволна съм много от вниманието, което получавам , предстои ми раждане термина ми е на 14.03.2025 имам направена конизация преди година половина и съм притеснена относно раждането . Доктор Орцева не изражда , тя само следи бременност , до колкото съм запозната. Не съм от Варна търся мнения понеже нямам никакво време и не знам на къде да се насоча. Като цяло търся мнения конкретно за акушер Тенева. Ще се радвам ако има момичета раждали с нейна помощ ☺
#“някой има ли контакти на д-р Орцева?”

Общи условия

Активация на акаунт