Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 269
  • 788
  •   2
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте, някой има ли отзиви за Д-р Мая Горчевска? Работи в жълтата сграда на окръжна болница и в още един МЦ, чието име забравих. Нещо Олиямед... Или подобно.

# 211
Здравейте,някои със скорошни впечатления/мнения за Евгения Георгиева?
До колкото разбирам се е преместила от МД Варна. 
Не намирам актуална информация за нея и затова пиша тук.
Благодаря

# 212
Благодаря
Аз си следих бременноста при нея. Доволна бях от отношението към мен към следенето на бременноста. В момента една моя приятелка се следи също при нея. Ако имате конкретни въпроси може да ми пишете. Лек ден

# 213
Благодаря
Аз си следих бременноста при нея. Доволна бях от отношението към мен към следенето на бременноста. В момента една моя приятелка се следи също при нея. Ако имате конкретни въпроси може да ми пишете. Лек ден
Здравейте!
Тя къде преглежда?
Не става въпрос за следене на бременност.

# 214
Благодаря
Здравейте!
Тя къде преглежда?
Не става въпрос за следене на бременност.
Преглежда в АГ в медицинския център. Работи понеделник и петък там.

# 215
Благодаря!

# 216
...

А знаете ли случайно каква е цената за преглед при д-р Евгения Георгиева, не смятам да вземам направление?

# 217
  • Вестерос
Аз съм ходила на платено в медицинския център при друг, плаща се на обща каса. Платих 70 лв ама бях в почти деветия месец. Питаха ме изрично дали съм бременна и в кой месец.
Така че предполагам няма да е под 50 лв.

# 218
...

А знаете ли случайно каква е цената за преглед при д-р Евгения Георгиева, не смятам да вземам направление?
Първия път когато отидох при нея бях с платен преглед и беше 50лв. Но това беше миналата година сега сигурно има някакво увеличение но с точност немога да кажа.

# 219
Здравейте, има ли някоя мама, която се е следила/следи по време на бременност при Мариела Бъчварова ( ендокринолог). Имам малко завишени ТСХ. Или да ми препоръчате друг съвестен ендокринолог.

# 220
Аз съм бременна и посещавам доктор Бъчварова (тя ми е ендокринолог от много време). Много съм доволна и я препоръчвам, след като забременях, ми се повиши ТСХ, съответно имам и включен медикамент, следи ме всеки месец до 4, след това каза на два месеца да се изследвам и ако има нещо, да ѝ се обадя. Мисля, че може да ѝ се има доверие.

# 221
Аз съм бременна и посещавам доктор Бъчварова (тя ми е ендокринолог от много време). Много съм доволна и я препоръчвам, след като забременях, ми се повиши ТСХ, съответно имам и включен медикамент, следи ме всеки месец до 4, след това каза на два месеца да се изследвам и ако има нещо, да ѝ се обадя. Мисля, че може да ѝ се има доверие.

Благодаря Ви за бързия отговор! Лека бременност желая! 🌺

# 222
  • Вестерос
Аз имах завишено тсх и бях на лекарства, ходех при д-р Елена Маринова.

# 223
Момичета, можете ли да ми препоръчате АГ от Варна - с опит при проблемно забременяване и рискова бременност. След Мисед аборт съм и се чудя на кого да се доверя. За еднокринолог също ще ми е от полза инфо, ще видя Бъчварова, тъй като и аз имам високо ТСХ и никой нищо не ми каза за него.
Искам да събера имена, да ги отсея и да си избера.
Благодаря ви

# 224
За АГ не мога да дам съвет, защото аз самата съм в чуденка, но с 2 ръце мога да ви препоръчам ендокринолог - д-р Сарджева. Обръща внимание на всеки пациент, не претупва и обяснява всичко каквото я попитам. Факт, часовете се бавят, последният път чаках над час, но смятам, че е страхотен лекар. Приема и по каса, кабинета й е до Окръжна болница.

Общи условия

Активация на акаунт