Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 281
  • 788
  •   2
Отговори
# 240
Др Илиан иванов в Медикал плюс , има в супер док часове!!!
Препоръчвам многократно пред проф Явор Корновски.
Втория ми съкрати живота с няколко години.
Абсолютна на същото мнение съм, отидох за колпоскопия преди да започна процедури с лазер ( преди години беше задължително) при професора, а той веднага ми откри атопичен участък за биопсия. После поне още 5 негови колеги не видяха нищо атопично. При д-р Иванов съм правила ултразвук и въпреки че нямаше резултат ( за което той няма вина), съм много доволна от него.

# 241
Ето това е притеснително, да се извършват ненужни процедури, изследвания/ не дай Бог и интервенции/, и да се шашкат излишно хората, аз затова лесно не се доверявам. На доц. Славчев в това отношение/и не само/ вярвам. На база лични впечатления от прегледи.  Но е много зает с бременни.
Не искам да задълбавам на мен какво са ми "предлагали" и то лекар, който познава доцента, понеже нямало повече да раждам. И като му казах, че и доц. ме е преглеждал, млъкна с "предложението".
А има ли лекар, който извършва колпоскопия и отразява реално резултата?  
Търся такъв, тук ми предложиха д-р Узунова. Предпочитам по ЗК, тъй като имам и др. изследвания, не искам всичко да плащам, то колпоскопията така или иначе е платена/не е по каса/. В клиника "Нова" - Възраждане работи д-р Огнян Младенов, който е онколог и се предполага, че при нужда извършва по-специални изследвания, но никакви мнения не намерих за него, /бил началник в др.болница/,  да не е и той като Корновски,
П.п. Прочетох, че МЦ Медикъл плюс е на Синия пазар/доколкото знам не са по ЗК, д-р Савулева и тя там работи/.За Иванов прочетох най-ранен час 07,09,23.

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 10:25 от Sanea

# 242
Мнение за д-р Германов от Сити клиник.

# 243
Аз съм доволна за ендометриоза. Оперирах се преди три години при него.

# 244
  • Варна
Здравейте, знаете ли дали д-р Симона Анжел преглежда по ЗК и ако не как вървят цените горе долу? Правих си цветна снимка при нея и се разбрахме, ако не забременея до три месеца да почнем да следим по-детайлно цикъла, да пуснем допълнителни изследвания и т.н. и евентуално да пробваме с инсеминация, защото вече доста време не се получава Sad

# 245
Да, работи със здравна каса, ако става дума  за следене при нея, мога да изкажа смесени чувства, забременях нормално. Силно се надявам да обръща повече на пациентките с проблемно забременяване. Иначе прегледа е 60 лв,ако си в центъра до АГ, имаш 3 безплатни, след което всеки се заплаща. Когато се падаше платен преглед ме викаше на 7 мия етаж , където прегледа е 80**, под предлог че няма повече часове. Също така тя не изражда, това не го знаех когато се записах при нея. Отделно изследвания се пускат всеки триместър, и при нужда. За съжаление трябва да притесняваш акушерките за резултатите, защото и те са страшно заети и не ги гледат много много, също така и те предписват терапия, а не лекаря. Според мен е скандално и комуникацията между тях очевидно липсва, постоянно трябва да им напомняш за различни неща. Отговаря във вайбър, но вече почти всички си дават личните номера, когато имах  реален проблем ме препрати не спешен.
Здравейте, знаете ли дали д-р Симона Анжел преглежда по ЗК и ако не как вървят цените горе долу? Правих си цветна снимка при нея и се разбрахме, ако не забременея до три месеца да почнем да следим по-детайлно цикъла, да пуснем допълнителни изследвания и т.н. и евентуално да пробваме с инсеминация, защото вече доста време не се получава Sad

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 23:23 от Varnagirl8

# 246
  • Варна
Да, работи със здравна каса, ако става дума  за следене при нея, мога да изкажа смесени чувства, забременях нормално. Силно се надявам да обръща повече на пациентките с проблемно забременяване. Иначе прегледа е 60 лв,ако си в центъра до АГ, имаш 3 безплатни, след което всеки се заплаща. Когато се падаше платен преглед ме викаше на 7 мия етаж , където прегледа е 80**, под предлог че няма повече часове. Също така тя не изражда, това не го знаех когато се записах при нея. Отделно изследвания се пускат всеки триместър, и при нужда. За съжаление трябва да притесняваш акушерките за резултатите, защото и те са страшно заети и не ги гледат много много, също така и те предписват терапия, а не лекаря. Според мене е скандално и комуникацията между тях очевидно липсва, постоянно трябва да им напомняш за различни неща. Отговаря във вайбър, но вече почти всички си дават личните номера, когато имах  реален проблем ме препрати не спешен.
Кой е центърът до АГ?

# 247
  • Варна
В двора на АГ, пристройка на основната сграда, между централния вход на болницата и бариерата.

# 248
Здравейте,
Знаете ли освен в МЦ “Санита” къде другаде работи д-р Христина Христова?

# 249
Искам да попитам правих секс след аборт 23дена минаха мога ли да забременея

# 250
Здравейте, към днешна дата кой лекар бихте препоръчали, за предпочитане жена, за проблеми свързани с пременопауза и по-конкретно с продължително кървене?

# 251
Д-р Христина Христова - Санита.  За обилен Ц. на жени, за които не е противопоказно предлага хормонална спирала Мирена.

тема за предменопаузата:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1550289.msg46574328#new

# 252
Здравейте, дамиии! Purple Heart

Симонка, може ли телефон за връзка с Евгения Георгиева? Цял ден звъня и никой не вдига... Sad

Здравейте,някои със скорошни впечатления/мнения за Евгения Георгиева?
До колкото разбирам се е преместила от МД Варна. 
Не намирам актуална информация за нея и затова пиша тук.
Благодаря
Аз си следих бременноста при нея. Доволна бях от отношението към мен към следенето на бременноста. В момента една моя приятелка се следи също при нея. Ако имате конкретни въпроси може да ми пишете. Лек ден
Здравейте!
Тя къде преглежда?
Не става въпрос за следене на бременност.
Преглежда в АГ в медицинския център. Работи понеделник и петък там.

# 253
Моля за препоръки за АГ за следене на бременност и раждане. Hug

# 254
Търся добър лекар за девойка с нередовен цикъл

Общи условия

Активация на акаунт