Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 77 833
  • 788
  •   1
Отговори
# 720
За мен много добър лекар е др Илиян Иванов, но часовете са чак за след декември при него.

След това др Казаков, Майчин дом. Невероятен човек Heart

# 721
Аз ходих миналата година при Горчевска за второ мнение. Прегледа ме много обстойно и ми пусна ми изследвания.
Върти ми се в главата обаче нещо, че веднъж със сигурност ми отмениха часа, че ако не е идва пъти. Нямам спомен вече.

# 722
Според мен доктора не работи с направления, защото ехографа не струва 70 лв като доплащане... По принцип е безплатно и влиза като услуга в направлението или 25 лв макс да доплати
Това не е вярно, здравната каса поема само прегледа без ехограф, ехото се плаща допълнително навсякъде. Ако някой ви го прави безплатно, е на добра воля и по собствено усмотрение. 70 лв е ехографията в МД’и няма значение дали докторът преглежда по каса или не. Моя приятелка е доволна от д-р Горчевска, но аз попадам на отрицателни мнения за нея, за апаратурата й. Тя доста я уплаши преди 2 години, после д-р Александров я диагностицира с нещо съвсем различно.

# 723
Никога не са ми взимали пари отделно за ехограф. Всъщност май само първият път когато ходих преди на преглед ама аз тогава за първи път въобще си нямах идея какво да очаквам.

Сега не мога да си представя какво е преглед без ехограф.

Всеки лекар гледа и от неговата камбанария така да се каже. Горчевска все пак работи и в инвитро център. Та от тази гледна точка ме п"осъветва " да се оперирам и след това инвитро. Аз опити не съм правила да всички казват ,че е възможно някой ден да трябва да прибегна до инвитро, но така или иначе целта на моят преглед беше друга така че и казах и повече това не сме го коментирали.

# 724
Някои знае ли дали в Окръжна доктор който изражда секцио по метода Щарк ?

# 725
Аз го приемам като фирмена политика, както се плащат и болнични, медицински бележки и т.н. Сигнали има много в касата, но няма глобени лекари по този повод.Направлението покрива и цитонамазка и микробиология, но това не означава, че всеки път лекарят е длъжен да ги пусне. Редно е ви уведомят преди прегледа, а не да ви изправят пред свършен факт,аз съм изпадала в неудобни ситуации също.

# 726
  • Дубай
Пациентка съм на др  Горчевска от 3  години мога да кажа,че наистина преглежда обстойно и не поставя диагнози туко така. Пуска допълнителни изследвания когато се наложи и те сачвс към друг специалист око има нужда...
Държа да отбележа, че се следя при нея заради проблемна намаска  и да, ехографа не съм и го заплащала.

# 727
В майчин дом са голяма брадва вече. И в сайта им не пише,че не са по здравна каса на всички, само на някои. И като отидеш се оказва ,че не работят с направления. То и други специалисти по други клиники вече работят без здравната каса. Така че ... Всеки да преценява къде да ходи.

# 728
В Майчин дом ценоразписа се актуализира 1-2 пъти годишно, аз обаче съм доволна и от няколко години ходя само там. Имат някои дребни пропуски в организацията и информирането на пациентите, но се преживява. Момичетата на регистратура са супер натоварени, но са много отзивчиви и мили. А по отношение на самите цени,    в АГ са почти същите, а за някои услуги дори е по-евтино. Ще дам 2 примера: преглед в спешния кабинет на АГ струва около 100 лв при отказ от хоспитализация. В МД същата услуга за бременни, които се следят там е безплатна. Миналата година имах нужда от спешен преглед, прецених, че не мога да чакам 2-3 седмици за да посетя моя аг, беше неделя, мислих къде да отида и реших да отида в МД. Обясних на охраната, че не съм бременна и не е спешно, ще изчакам колкото трябва. Прегледаха ме само с ехограф и ме таксуваха 60 лв ( по стария ценоразпис). Дори ми
излезе по-евтино.

# 729
В Майчин дом ценоразписа се актуализира 1-2 пъти годишно, аз обаче съм доволна и от няколко години ходя само там. Имат някои дребни пропуски в организацията и информирането на пациентите, но се преживява. Момичетата на регистратура са супер натоварени, но са много отзивчиви и мили. А по отношение на самите цени,    в АГ са почти същите, а за някои услуги дори е по-евтино. Ще дам 2 примера: преглед в спешния кабинет на АГ струва около 100 лв при отказ от хоспитализация. В МД същата услуга за бременни, които се следят там е безплатна. Миналата година имах нужда от спешен преглед, прецених, че не мога да чакам 2-3 седмици за да посетя моя аг, беше неделя, мислих къде да отида и реших да отида в МД. Обясних на охраната, че не съм бременна и не е спешно, ще изчакам колкото трябва. Прегледаха ме само с ехограф и ме таксуваха 60 лв ( по стария ценоразпис). Дори ми
излезе по-евтино.

Да, майчин дом не са зле като обслужване.  И обстановката е добра. От към платените лекарски услуги е ясно,че се плаща. Който има плаща. Коментара беше относно плащането при наличие на направление по здравна каса. Иначе имат доста специалисти.

# 730
Цитат на: Халиме Нурсел link=topic=1354826.msg49741554#msg49741554 date=
[/quote

# 731
Здравейте! Наскоро се преместих във Варна и търся гинеколог, който работи с НЗОК. Имам диагностициран СПКЯ и се нуждая от проследяване и консултация. Ще съм благодарна за препоръки!

# 732
Здравейте, дами!
Бихте ли ми препоръчали АГ, който да се справи с упорита бактериална инфекция?
Няма значение мъж или жена, стига да назначава необходимите изследвания и адекватно лечение.
Благодаря ви!

# 733
За такъв казус ми помогна Др Христина Христова в МЦ Санита.

# 734
Аз съм много доволна от д-р Папазова в Курортна поликлиника. Лечението при мен винаги е било успешно.

Общи условия

Активация на акаунт