Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 983
  • 748
  •   1
Отговори
# 405

Честито на всички с +. Аз в деня на транфера, ходих на местноста ДЕМИР БАБА ТЕКЕ на 15 мин от Исперих. Поверието гласи, че ако жена която не може да зачене, легне на камъка и полежи малко, съвсем скоро ще и се случат нещата.

# 406
Daisyy,  миличка, ние също близо две години се борим. След толкова, много разочарования, дори не вярвах, че ще видя две чертички, но ето!
Горе главата! Следващия път ще е успешен! Heart
След кръвния, ще мина да те ръсна с прашец.People Angel

# 407
Daisyy,  миличка, ние също близо две години се борим. След толкова, много разочарования, дори не вярвах, че ще видя две чертички, но ето!
[/quote]
Аз ще се поболея от мъка, как може да ни претупват и да ни вземат парите и накрая опитай пак, е как да опитаме това да не е 5,10, 50 лв
Моя приятелка на 49 с 1-ви успешно в Ст Загора, нито я претупали всичко обяснявали.....
Аз ще ям хляб и сол за да сбъдна най съкровенната мечта - да ама да има за какво, а накрая ОПИТАЙ ПАК!
Успех момичета и дано да докоснем магията да станем майки 🙏🙏🙏

# 408
То махни парите, ами здравето къде отива. Това са хормони. Чувала съм за какви ли не последствия. Майната им на парите.

# 409
Славова, зная как се чувстваш..
Аз минах през 5 инсеминации и два трансфера.
Лошото е, че наистина стават грешки, а нашата "мила Родина" не поема нищо...
На 30 години съм, уж нямам проблеми нито с хормони, нито с нищо и 2 години не ставаше...
Хванали сме се на хорото, знаят, че няма да се откажем...Пък и нямаме друг избор.
Прегръщам те! Бъди силна.

[/i][/url][/i][/b]
Аз ще се поболея от мъка, как може да ни претупват и да ни вземат парите и накрая опитай пак, е как да опитаме това да не е 5,10, 50 лв
Моя приятелка на 49 с 1-ви успешно в Ст Загора, нито я претупали всичко обяснявали.....
Аз ще ям хляб и сол за да сбъдна най съкровенната мечта - да ама да има за какво, а накрая ОПИТАЙ ПАК!
Успех момичета и дано да докоснем магията да станем майки 🙏🙏🙏
[/quote]

# 410
Славова, ние сме 6г. в този цирк, що пари се наляха, що хапчета се изпиха, що игли се набиха… всичко тук знаят как е… емоцианалната част няма да я засягам, за мен това е най-тежкото…но всеки знае колко може и колко издържа, трябва да намериш собствената си граница.

# 411
И ние близо 6 години сме чакали да видим тези две чертички...Не мисля че има някой в темата, който да не е минал през разочарания....колко пъти съм плакала дали някога въобще, изобщо ще имам дете само аз си знам...и сутрин и вечер...И накрая просто се случва, аз вярвам че освен лекарите е и Божа работа, не съм спряла да се моля този опит и няма да спра докато не прегърна здраво дете и след това....преди това сме обиколили доста свети места и в България и в чужбина...и не се е случвало и сме чакали и през 4 инсемиции сме минали и това ми е втори инвитро опит...просто пътя на инвитрото е много тежък и труден....
Желая късмет на всички и много скоро да сте бременни Flowers Four Leaf Clover

# 412
Привет, момичета!
Пожелавам на всички много радост и успех до финала!
     Утре - 23.08, ми предстои трансфер. Имам само 7 ампули Progestan 50 ml, ще са ми необходими още около 2 опаковки. Ако някои има излишни ще му бъда много благодарна, ако мога да ги закупя.

# 413
  • София/Севлиево
Момичета, на успеллите-честито, на другите помнете-ще успеете,само не се отказвайте.Някой от вас знаят,но аз това малко човече го чакам вече повече от 9 години.Много е,но дори когато исках да се откажа си казвах, че трябва поне още веднъж да опитам.Баткото го чакахме около 3 години,мислех че щом веднъж е станало(при това естествено) и втория път ще е лесно.Е да, ама не.Търпение му е майката,поне при мен.Вярно е, че забременях още от 1-ви ЗЕТ,но шокът от миседа бе огромен,после втори опит-още един мисед,после 4 трансфера само с една биохимична(след третия мисед,т.к.и преди Слави имам един,при всеки трансфер се молех по-добре да е неуспешен,отколкото пак да минавам през аборт)...И през цялото време вярвах,че човечето ще дойде,когато е готово.

# 414
Здравейте, прекрасници!
Е, при мен щастието бе за кратко. Sad
След бледата, втора чертичка на Шуър чек- днес прокървих.
 Звънях на доки да попитам дали да спра лекарствата, но не ми вдигна ( нормално, неделя е).
Сега се чудя има ли смисъл от кръвен тест въобще утре и дали да спра лекарствата, как мислите? Sad

# 415
Здравейте, прекрасници!
Е, при мен щастието бе за кратко. Sad
След бледата, втора чертичка на Шуър чек- днес прокървих.
 Звънях на доки да попитам дали да спра лекарствата, но не ми вдигна ( нормално, неделя е).
Сега се чудя има ли смисъл от кръвен тест въобще утре и дали да спра лекарствата, как мислите? Sad

Понякога прокървяването е нормално. Не спирай лекарствата и да направи си кръвен за да стана ясно дали си бременна или не.

# 416
Красимира, според мен просто всичко е приключило твърде рано, може би затова не трябва да се избързва с тестовете. Да, на 9-ти ден показа видима, втора черта, но все по-често се случва биохимична... Sad
Доки звънна току-що, каза да не спирам нищо, а да добавя но шпа 3×2 и утре, сутрин бегом за кръвен тест.

# 417
Simon, никакви лекарства не спираш. Много често има хематоми при инвитро, от които има зацапвапане или кървене. Лягаш и почиваш днес, утре задължително и кръвен тест, и лекар. Успех, нищо не е приключило, бъди сигурна!

# 418
Кървенето може да се дължи на нисък прогестерон, добре е и него да пуснеш утре заедно с Чхг.
Стискам палци всичко да мине добре.

# 419
Чели сме доста случаи с кървене и високо чхг на кръвен!Дано утре видиш положителен тест!
И също подкрепям версията за евентуален нисък прогестерон,изследвай и него.

Общи условия

Активация на акаунт