Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 977
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Симон 🤞🤞🤞за прекрасно чхг, добре са ти казали момичетата за прогестерона, ще чакаме и ние с теб 🤗

Нова 777 и на мен така ми казаха за акард, аз вчера имах леко зацапване и Док каза същото.

# 436
Ето ме, тъкмо влизам и бързам да ви пиша! Heart
Направих току-що и един Престо, макар зацапването да продължава.
Единя е първия ( Шуър чек) от вчера и Престо-то от сега. Оххххх, не знам какво да си мисля!

# 437
Щом Sure check е положителен толкова рано, значи ЧХГ е високо Simple Smile
От мен тихичко честито, с пожелание всичко да е наред до финал.

Ако не приемаш но шпа, може да пиеш довечера две и от утре 3х2. Това е доста често назначавана терапия, най-вече при зацапване. Със сигурност няма навреди, дори да не помогне. Ако пиеш аспирин, акард или друго кръворазреждащо звънни в клиниката и питай дали не е по-добре да ги спреш/намалиш.

# 438
Nova777, благодаря ти! Heart
Започнах от днес с но шпа, не пия нищо освен Естрофем 3×1 и слагам Утрогестан 3×2. Heart
Щом Sure check е положителен толкова рано, значи ЧХГ е високо Simple Smile
От мен тихичко честито, с пожелание всичко да е наред до финал.

Ако не приемаш но шпа, може да пиеш довечера две и от утре 3х2. Това е доста често назначавана терапия, най-вече при зацапване. Със сигурност няма навреди, дори да не помогне. Ако пиеш аспирин, акард или друго кръворазреждащо звънни в клиниката и питай дали не е по-добре да ги спреш/намалиш.

# 439
Изключително често се случва да има прокървявания в начална бременност, не е непременно тревожно! Всичко ще е наред!

# 440
NavikMK, ох, дано си права! Heart 🤗

# 441
И за мен всичко ше е наред!
Така се радвам за теб все едно е моя тест Heart
Пиши утре задължително след кръвния!
На мен ми е пети ден след трансфер и направо ще откача,как ще издържа до 10 ти ден за кръвен незнам...усещам пробождания ту от ляво,ту от дясно ниско долу и това май ме радва-повечето с усещания са с положителни тестове.
Малко ме притеснява това,че прогестерона в деня на трансфера ми беше над 60,а четох че е добре да е между 20 и 40..
Дай боже и при нас да изгрее слънце Heart

# 442
Екатеринна, след един мисед в 7 г.с с подобно кървене ми е леко стряскащо...
Хайде, чакам да се похвалиш след само 5 дни! Heart Ще видиш, този месец е късметлийски! Почивай и бъди спокойна, игнорирай всеки повод за стрес! Heart

# 443
  • Пловдив
Хайде Симон, утре да се похвалиш с високо ЧХГ. Престо не съм ползвала, но на Шуър чек вярвам, така че утре е твоят ден Heart Ще чакаме хубавата новина.

Екатеринна, ей сега ще минат тези 5 дни и ти ще се зарадваш на високо ЧХГ Heart

# 444
На 8 ден след трансфера прокървих доста, даже няколко часа и превръзки. Веднага пуснах кръвен и беше положителен. После пак към 8 седмица. Вече съм 10, не се предавай толкова бързо.
Здравейте, прекрасници!
Е, при мен щастието бе за кратко. Sad
След бледата, втора чертичка на Шуър чек- днес прокървих.
 Звънях на доки да попитам дали да спра лекарствата, но не ми вдигна ( нормално, неделя е).
Сега се чудя има ли смисъл от кръвен тест въобще утре и дали да спра лекарствата, как мислите? Sad

# 445
Симон стискам ти палци за тлъсто чхг утре 🤞🤞🤞
Екатерина и на теб стиснати палци и чакаме след 5 дни да се похвалиш 🤞Flowers Four Leaf Clover

# 446
# 447
Моят в деня на трансфера беше около 19,5 при прием на 2х1 циклогест и пролутекс всеки ден. Надявам се да е добре, тъй като винаги до сега при предни трансфери е бил около 8-9.
Моя в деня на трансфера беше 54,24 ng\ml

# 448
Стискам палци на всички да видим положителен тест този месец.На мен в петък ми беше ЗЕТ на два тридневни ембриона, като днес ми е втори ден,като ми казаха от болницата,че не се брои деня на трансфера, а следващия за първи.Обясниха ми след 16 дни да си направя кръвен тест, но това както всички тук знаете е ужасен дълъг период и  не знам как ще издържа до тогава. Бих желала да попитам тези от Вас които вече са минали по този път, дали през първите няколко дни след трансфера са изпитали нещо като усещане, което да ги наведе на мисълта, че се е осъществило имплантиране и като цяло какви други усещания са характерни след трансфера за наличие на бременност.Innocent

# 449
Не мисля, че има характерни усещания. При всеки е различно. Има много жени, които не изпитват абсолютно никакви симптоми. Това нищо не значи и е напълно нормално. Като дойде времето за теста ще си направите, това е най-сигурния начин да разберете.

Общи условия

Активация на акаунт