Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 915
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро, момичета!
За мен май опита наистина приключи.
Болките  ми спряха и ми повече кафяво ръждива кръв от снощи. Предполагам, че лекарствата които приемам пречат да ми дойде същинския цикъл. Не съм си правила  все още тест, днес ми е 8 ден от трансфера, мислех да си направя утре но.... Вчера звъннах до клиниката, казаха ми да спра Фраксипарина и да лежа и в понеделник да направя тест. Днес ще им звъня пак но не виждам какво могат да ми кажат.
вместо да лежиш до понеделник и да мислиш глупости отиди още днес и пусни един кръвен.

# 556
Аз също имах зацапване, но след положителен, домашен тест (10-ти ден). Изкарах си акъла! На следващия ден нямаше и следа, а ЧХГ-то трицифрено. Simple Smile
Спокойно! Тичай за кръвен! Ще отчете.
Стиснати палчета! Heart

# 557
Аз също имах зацапване, но след положителен, домашен тест (10-ти ден). Изкарах си акъла! На следващия ден нямаше и следа, а ЧХГ-то трицифрено. Simple Smile
Стиснати палчета! Heart
Симон , ти не направи втори кръвен ?

# 558
Free2020, на другия ден, след зацапването , ЧХГ- 379.4- изпратих резултатата на доки и тя ми звънна привечер. Каза, че стойността за 11-ти ден е прекрасна ( вече и зацапването ми бе спряло, продължи 2-3ч) и ако не прокървя отново, направо на преглед, на 31-ви.
Засега болките изчезнаха, усещам придърпване и слава Богу повече не видях зацапване. Та, изчаквам си търпеливо. Simple Smile

[[/i]
Стиснати палчета! Heart
Симон , ти не направи втори кръвен ?

# 559
Здравейте, момичета

5-ти ден след трансфер съм. Имате ли някакви симптоми, макар че знам, че е много рано и едва ли нещо може да се усети? И един тъп въпрос, днес попаднах на една статия, че не трябва да се ядат деликатеси, тип шунки, салами, луканки и т.н. Ама аз почти всеки ден на закуска ям шунка на сандвич. Докторът ме предупреди единствено за сурово месо и едри риби, като под сурово месо разбирам неопечено месо, дюнери, суши и въобще такива неща. Та, има ли такова нещо, че тези деликатеси са вредни? Разбира се гледам да не прекалявам с тях, избирам само такива без Е-та, а и на опаковката пише, че са обработени в защитна среда (каквото и да означава това).

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 14:25 от Salsera

# 560
Здравейте, момичета

5-ти ден след трансфер съм. Имате ли някакви симптоми, макар че знам, че е много рано и едва ли нещо може да се усети? И един тъп въпрос, днес попаднах на една статия, че не трябва да се ядат деликатеси, тип шунки, салами, луканки и т.н. Ама аз си ям почти всеки ден на закуска. Докторът ме предупреди единствено за сурово месо и едри риби, като под сурово месо разбирам неопечено месо, дюнери, суши и въобще такива неща. Та, има ли такова нещо, че тези деликатеси са вредни? Разбира се гледам да не прекалявам с тях, избирам само такива без Е-та, а и на опаковката пише, че са обработени в защитна среда (каквото и да означава това).
А луканката не е ли сурово месо? То изобщо не е подлагано на термична обработка.

# 561
Здравейте, момичета

5-ти ден след трансфер съм. Имате ли някакви симптоми, макар че знам, че е много рано и едва ли нещо може да се усети? И един тъп въпрос, днес попаднах на една статия, че не трябва да се ядат деликатеси, тип шунки, салами, луканки и т.н. Ама аз си ям почти всеки ден на закуска. Докторът ме предупреди единствено за сурово месо и едри риби, като под сурово месо разбирам неопечено месо, дюнери, суши и въобще такива неща. Та, има ли такова нещо, че тези деликатеси са вредни? Разбира се гледам да не прекалявам с тях, избирам само такива без Е-та, а и на опаковката пише, че са обработени в защитна среда (каквото и да означава това).
А луканката не е ли сурово месо? То изобщо не е подлагано на термична обработка.

Луканка не ям, само шунка на която пишеше, че е печена, пък колко е печена.

# 562
5 дена след трансфер не може да има симптоми! Симптомите се появяват едва когато кма бременост и чхг се увеличи достатъчно. Обикновено към 7 седмица. Преди положителен тест за бременост всичко е плод на желанието и въображението.   

Симон, на твое място бих искала да зная точно колко е, с не просто да ми кажат че е Ок за седмиците. В случая се водиш по първата стойност.

# 563
Аз също не съм повтаряла ЧХГ. На 12 ден беше 1750. Направо отидох на преглед в 6 г.с 🥰
Относно колбасите и от сорта храни в черния списък на бременните изобщо не съм консумирала.

# 564
Не си имала кървене и всичко ти е било наред. След като има кървене в хубаво да се пусне два пъти за да се види дали има проблеми.

# 565
Аз ли не съм имала кървене? Точно след това ЧХГ в 5 г.с имах обилно кървене, в изобилие със съсиреци, контракции и парещи болки. И така се проточи близо месец. Слава Богу всичко беше наред въпреки това! Оказа се хематом и му трябваше време да се изчисти. Не всяко кървене по време на бременност и не на всяка цена е застрашаващо.
При първата ми бременност, също имах кървене. И двата пъти родих в 39г.с

# 566
G.Savova- не беше точно кървене, а някакво ръждиво зацапване. Кръв дефакто не видях, очаквах да е предвестник на цикъл, но не.  Simple Smile
Щях да пусна, но доки ме успокои, че няма нужда. Ако пък нещо не е наред след прегледа, ще пусна. Simple Smile Останаха само 4 дни.

# 567
Относно забранените храни, от едно парче шунка няма да ти стане нищо, но като цяло е препоръчително да се избягват колбаси и други подобни без термична обработка, сурови риби ( най-вече суши), недопечени меса, рохки яйца, непастьоризирани млечни продукти ( от до цялата гама), без меки сирена( тип топено, Бри, камембер). Имаше още няколко, но не се сещям в момента

# 568
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами.Днес ми е 7 - ми ден от трансфера на два тридневни ембриона.Моля за съвет, кога според вас е най -подходящо да направя първия уринен тест, смисъл кога евентуално би излязъл някакъв реален резултат.Адски много се тревожа от отрицателен резултат и дори да знам,че кръвния е най-достоверен,все пак разочарованието ще бъде налице, макар и не окончателно.Благодаря.

# 569
Най-добре изчакай кръвния, аз правих уринен на 10 ден и беше отрицателен, после на 12 кръвния беше + макар и с по-ниска стойност.
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами.Днес ми е 7 - ми ден от трансфера на два тридневни ембриона.Моля за съвет, кога според вас е най -подходящо да направя първия уринен тест, смисъл кога евентуално би излязъл някакъв реален резултат.Адски много се тревожа от отрицателен резултат и дори да знам,че кръвния е най-достоверен,все пак разочарованието ще бъде налице, макар и не окончателно.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт