Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да прехвърля апартамента на сина си, като същевременно запазя пожизненото право на ползване за майка ми?
Как мога да прехвърля апартамент на сина си, като същевременно запазя пожизнено право на ползване върху имота?
Какви са възможните варианти за прехвърляне на имота на сина ми, като майка ми има запазено пожизнено право на ползване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да прехвърля апартамента на сина си, като същевременно запазя пожизненото право на ползване за майка ми?
-
Как мога да прехвърля апартамент на сина си, като същевременно запазя пожизнено право на ползване върху имота?
-
Какви са възможните варианти за прехвърляне на имота на сина ми, като майка ми има запазено пожизнено право на ползване?
-
Какви са правата и задълженията на собственика и ползвателя при учреден вещно право на ползване?