Паническо разстройство - 50

• 42 310
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Самоубийството не е решение, помислете защо бог ви е дал живот и сами си го отнемете, какво ще стане, бог ще ви накаже, просто се търпи и това е, аз търпя 9 месеца мъки и всякакви проблеми, до сега да съм се самоубил над 200 пъти, не ме е страх от смъртта, страх ме е от божия гняв ако сам си отнема живота. Simple Smile

# 481
Цвeтелина Иванова 606608, напълно те разбирам. В Спешното попадах неведнъж. Последно направих ПА при кардиолог, който ме увери, че сърцето ми е здраво. Сега имам замъглен поглед, крампи, някакви нерегулирани движения, иглички в крайниците и някаква скованост. Та като прочетох за каква болест иде реч, започнах да търся цени на ЯМР, макар и преди 5-6г да си правих и всичко да беше наред. В ужас съм и съм в паника.
Ходих при психолози, , психиатри, пих АД, спрях ги (аз си знам как) и сега просто се чудя накъде да тръгна, кой път да хвана и се моля да не съм болна от това.

д-р Теменужка Йорданова е препоръчана от strah.bg Ако не си чела историята, прочети я. Там има доста полезна информация.

# 482
Цветелина, золофт с флуанксол. Да ти изпишат обаче дозировката психиатри. Би трябвало да те повлияе. Коаксил е добър, но не е за ПР, той е повече за други спектри. При мен помогна, обаче паниките си ги имаше, просто той дава когнитивните неща.

# 483
Самоубийството не е решение, помислете защо бог ви е дал живот и сами си го отнемете, какво ще стане, бог ще ви накаже, просто се търпи и това е, аз търпя 9 месеца мъки и всякакви проблеми, до сега да съм се самоубил над 200 пъти, не ме е страх от смъртта, страх ме е от божия гняв ако сам си отнема живота. Simple Smile

Аз нямам това намерение. Просто имам натрапчиви мисли, ами ако… и психясвам буквално

# 484
Аз също, Иванова. И съм в Дневен стационар в Александровска. Някой да те заведе още утре, за да започвате лечение и терапия по-скоро. Горе-долу помага. Като гледам сте отчаяна, знам какво ви е.

# 485
Аз също, Иванова. И съм в Дневен стационар в Александровска. Някой да те заведе още утре, за да започвате лечение и терапия по-скоро. Горе-долу помага. Като гледам сте отчаяна, знам какво ви е.

Какво ще рече това дневен стационар?

# 486
С какво Ви лекуват там. С АД ли и спите ли там?

# 487
Цветелина , няма да се самоубиеш. Писала съм, че хора с паническо разстройство са се докарали до там поради силното си чувство за контрол и самоконтрол. Наркоманите са точно обратния случай - склонни са към зависимости т. нямат чувство за самоконтрол. Разчитайте на хапчетата като помощно средство. Трябва и лично ваше участие  - гонете страховете и мислите, които ги предизвикват. Не е лесно , но се получава.  И движението, спортът  помагат много .

# 488
Цветелина , няма да се самоубиеш. Писала съм, че хора с паническо разстройство са се докарали до там поради силното си чувство за контрол и самоконтрол. Наркоманите са точно обратния случай - склонни са към зависимости т. нямат чувство за самоконтрол. Разчитайте на хапчетата като помощно средство. Трябва и лично ваше участие  - гонете страховете и мислите, които ги предизвикват. Не е лесно , но се получава.  И движението, спортът  помагат много .

Много благодаря за положителното мнение! ❤🍀

# 489
Аз такива мисли нямам. По-скоро съм в паника как и дали ще се измъкна от тази каша. Докторът е в отпуска и имам вариант да закрепя с Деанксит или да започна АД, който пиех + Флуанксол (останали са ми някакви количества). Най-добрият вариант е да изчакам доктора, но не притеснявам да не психясам.

# 490
Ако ги почваш, включи малки дози. Първо по 1/2.
В спешното никога не съм ходила, слава богу. Цвети ти сега съвсем се филмира с този дето се самоубил. Моментно е, ще мине.. Това на нас няма да се случи,споко!
Мен голямо спокойствие ме е налегнало. Даже преди малко четох за болести и не се притесних. В някои ситуации само сърцебиенето се усеща по-учестено, но ако имам проблем тогава. Абе пак си намалих есобел на 1/2.

# 491
В спешното никога не съм ходила, слава богу. Цвети ти сега съвсем се филмира с този дето се самоубил. Моментно е, ще мине.. Това на нас няма да се случи,споко!
Мен голямо спокойствие ме е налегнало. Даже преди малко четох за болести и не се притесних. В някои ситуации само сърцебиенето се усеща по-учестено, но ако имам проблем тогава. Абе пак си намалих есобел на 1/2.

И аз съм в подобно състояние някакво ,като безчувствено .. Преди ме хващаше паника сега хем знам ,че ме е страх за нещо ,но някак не го показвам стоя си като все едно нищо няма много странно аз си пия цяло Есобел

# 492
Направо ви завиждам… ☹

# 493
Точно това беше проблемът. АД (пиех два) са на капсула. Най-малката доза е 1 капсула. Затова беше и такова приключение спирането. Док каза от раз, че било капсула и ниска доза. От раз, ама аз минах през ада. Не е като хапчетата, за да го делиш на 2, на 4 и т.н. и да спреш постепенно. Спирането беше ужасно, сега страхът от започването пак е ужасен, а замъгленото виждане ми води ПА след ПА и отново обсесия от болести.

# 494
С какво Ви лекуват там. С АД ли и спите ли там?

Не. Просто посещаваш занятия. Има рисуване и музика. Но най-вече лекарите те следят, всеки ден им даваш отчет.

Общи условия

Активация на акаунт