Паническо разстройство - 50

• 42 128
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Искам да попитам възможно ли е да ме мъчи синдром на отнемането от стария ад, като го спрях от раз и започнах друг? Те са съвсем различни…
Не, чиста паника е. Нищо ти няма. Стискай зъби още 10-на дена.

Хепи Мам, ми ти да не излезеш някоя екстрасенс тука у форума?

# 586
Искам да попитам възможно ли е да ме мъчи синдром на отнемането от стария ад, като го спрях от раз и започнах друг? Те са съвсем различни…

[/quote

От днес спираме всичко което пия, освен ксанакс.
Първия ад който пиех беше ципралекс, не можех да го понеса, чувствах се жтвратително от него и то само от четвъртинка. Оказа се, аз не знаех, че този който ми е изписан в момента е подобен на ципралекса. Та психиатърката при която си ходя ми дръпна едно хубаво конско и така. На 02.09 имам час при нея и ще видим какво ще мислим. Два дни пих тоя серопрам имам чувството, че умирах 100 пъти поне… така бях и с ципралекса. Не знам вече какво да правя и какво да мисля честно 😔

# 587
Цвeтелина Иванова 606608, какво пиеш в момента, че си в такова състояние? Пила си ципралекс и не ти е понесъл, а сега какво пиеш? Ти не беше ли преди няколко дни при Димитрова? Тя какво каза?
Момичета, смята се, че АД започва да действа след 10-я ден, но на мен пси ми е казвал, че се усеща чак след 2-3м някакво подобрение.
Happy mom, аз бих дала още малко време на АД и после бих се обадила на докторката да споделя.

# 588

Ха моля те не говори такива неща, че пак ще се вкарам във филм😄
Принципно проблемите ми дойдоха след ,като загубихме много близък за нас човек и за това мисля, че съм така ...минаха 4 месеца и аз продължавам да се чувствам зле на тази тема ...дори и да бе го мисля то си изплува

# 589
Добро утро. Нормално ли е пулса ми да е 57-60. Никога не е бил такъв. От вчера съм на инжекции за кръста и милгамма също инжекции.
Възможно е да е от Милгамата(Б витамини). Не знам какви са другите инжекции, но б12 специално мисля , че забавяше пулса

# 590
Цвeтелина Иванова 606608, какво пиеш в момента, че си в такова състояние? Пила си ципралекс и не ти е понесъл, а сега какво пиеш? Ти не беше ли преди няколко дни при Димитрова? Тя какво каза?
Момичета, смята се, че АД започва да действа след 10-я ден, но на мен пси ми е казвал, че се усеща чак след 2-3м някакво подобрение.
Happy mom, аз бих дала още малко време на АД и после бих се обадила на докторката да споделя.

Просто чисто физически бях много зле от четвъртинка тогава. Сега бях на 1/2 серопрам което е същото..егати и лекарстово още имам гадене,
Диярия и неволеви движение…
Не останах доволна от Димитрова изобщо. Претупа ме супер много. Не спря да говори, мен не ме изслушваше изобщо. Просто няма да повторя.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 21:39 от Анонимен

# 591
Скрит текст:
Просто чисто физически бях много зле от четвъртинка тогава. Сега бях на 1/2 серопрам което е същото..егати и лекарстово още имам гадене,
Диярия и неволеви движение…
Не останах доволна от Димитрова изобщо. Претупа ме супер много. Не спря да говори, мен не ме изслушваше изобщо. Просто няма да повторя.
Не те ли попита какво си пила преди това и да не изписва подобно заради страничните ефекти? На мен ми смени АД с лека ръка, което всъщност се оказа, че е било безсмислено, тъй като на практика съм сменила едно за нещо подобно.
В предния пост пишеш "спирамЕ" т.е. консултира се с някой за спирането ли?

# 592

[/quote

От днес спираме всичко което пия, освен ксанакс.
Първия ад който пиех беше ципралекс, не можех да го понеса, чувствах се жтвратително от него и то само от четвъртинка. Оказа се, аз не знаех, че този който ми е изписан в момента е подобен на ципралекса. Та психиатърката при която си ходя ми дръпна едно хубаво конско и така. На 02.09 имам час при нея и ще видим какво ще мислим. Два дни пих тоя серопрам имам чувството, че умирах 100 пъти поне… така бях и с ципралекса. Не знам вече какво да правя и какво да мисля честно 😔
Цвети, знам как се чувстваш. 3 месеца ми сменяха лекарства, докараха ме до лудост😔
Вие как сте сутрин с храненето, аз ми е много трудно, едно ми се гади, а трябва да хапвам нещо заради хапчетата. На фона на всичко съм и на инжекции за болките в кръста...

# 593
Консултирах се с психиатърката при която ходя отначало. Тя малко се ядоса, че съм започнала ново лечение без да говоря с нея. Още повече със същото като в началото, към което очевидно съм чувствителна.
А какво стана в крайна сметка улучиха ли ти лекарствата?

# 594
Консултирах се с психиатърката при която ходя отначало. Тя малко се ядоса, че съм започнала ново лечение без да говоря с нея. Още повече със същото като в началото, към което очевидно съм чувствителна.
Ами на 20ти ден съм, поне не е както беше преди.

# 595

А какво ти изписаха, че не си спомням вече, ако си казала

И моля ви кажете ми, възможно ли е сега като спрях рязко всичко, коаксил го пих близо 40 дни да имам синдром на отнемане, и заради това да ми е толкова зле… гадене, сърцебиене, адска тревожност, даже и ксанакс не я подтиска, липса на апетит, ще откача казвам ви сериозно!

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 11:21 от Анонимен

# 596
Скрит текст:

А какво ти изписаха, че не си спомням вече, ако си казала

И моля ви кажете ми, възможно ли е сега като спрях рязко всичко, коаксил го пих близо 40 дни да имам синдром на отнемане, и заради това да ми е толкова зле… гадене, сърцебиене, адска тревожност, даже и ксанакс не я подтиска, липса на апетит, ще откача казвам ви сериозно!
Напълно възможно е. Аз имах много тежък синдром на отнемане. Макар и някои да ми разправяха, че не било баш толкова често, аз си знам как минах през този период и какво ми беше.

# 597
Възможно е. Трябва да дадеш време на лекарствата да започнат да работят. Аз пия Есцитил 10 мг (същото като Ципралекс) вече 5-та седмица за тревожност. Първите 4 седмици беше ужас - но си казах, че трябва да търпя. От тази седмица нещата вече са по-добре. Миналата година отне около 3 месеца да подейства напълно и да елиминира 95% от симптомите.

Средно отнема между 4 и 6 седмици за да се усети осезаемо подобрение (поне така пишат масово в USA за Lexapro, което реално е същото като Ципралекс и Есцитил (есциталопрам))

# 598
Възможно е. Трябва да дадеш време на лекарствата да започнат да работят. Аз пия Есцитил 10 мг (същото като Ципралекс) вече 5-та седмица за тревожност. Първите 4 седмици беше ужас - но си казах, че трябва да търпя. От тази седмица нещата вече са по-добре. Миналата година отне около 3 месеца да подейства напълно и да елиминира 95% от симптомите.
Тя ги е спряла.

# 599
Да, затова сигурно има и симптоми на отнемане. Естествено, тук само си говорим, най-добре е заключенията да ги направи лекар.

Общи условия

Активация на акаунт