👙Нови придобивки в гардероба - 63

• 131 538
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде под слънцето...
Sl, както винаги прекрасно бельо! Би ли споделила от къде е?
Благодаря Heart
На Lise Charmel са, но са купени от El Corte ingles.

# 196
manzara.bg

aboutyou.bg

# 197
  • Plovdiv, Bulgaria
Втори дубъл на нещата от Twinset, след като се наложи да върна 3 от предишната поръчка и да ги сменя с по-
Скрит текст:
малък размер. Сега вече съм доволна 😀. Не са гладени и съм с други къси дънкови гащи, не тези от комплекта към якето (само те паснаха и не ги връщах), но ето няколко бързи снимки:

Този път добавих и тази рокля, влюбих се в нея

Снимка от сайта:
Скрит текст:

Междувременно видях червената рокля в някаква реклама на Perwoll 😂😂😂

Скрит текст:

[/spoiler]
Последната рокля е топ, може ли линк? Като и бялата чанта Simple Smile

# 198
Ето я: https://www.twinset.com/en-bg/floral-creponne-dress-202TP2530.html
Отдолу е с отделен слип-рокле-подплата в много приятно тъмнорозово , който може да се носи като отделна рокля направо. (отделно е от прозрачната горна част с цветята)

# 199

Разбихте ми сърцето със синьото бельо и синята рокля.

Бубс, може ли линк към роклята, че не я откривам? Прохладна ли е материята?

# 200
годес, ако питаш за синята, абсолютен изкуственяк е и адски запарва - днес съм с нея и толкова потни крака не съм имала за цяло лято вкл. и когато съм излизала в жегите с дълги дънки; освен това залепва за тялото и го очертава брутално независимо, че е широка - не бих препоръчала на никой да я купува; самата материя е тънка, изсъхна за един час след изпиране
https://www.manzara.bg/rokli/maxi-roklq-vronica-tumno-sinio

# 201
годес, ако питаш за синята, абсолютен изкуственяк е и адски запарва - днес съм с нея и толкова потни крака не съм имала за цяло лято вкл. и когато съм излизала в жегите с дълги дънки; освен това залепва за тялото и го очертава брутално независимо, че е широка - не бих препоръчала на никой да я купува; самата материя е тънка, изсъхна за един час след изпиране
https://www.manzara.bg/rokli/maxi-roklq-vronica-tumno-sinio
Жалко за което, Бубс. Дано поне в есенните дни си я носиш с по-голямо удоволствие. Явно е от гадния полиестер.
Благодаря за отзива Heart Exl

# 202

Комплект, но не намирам снимка

Чорапите

# 203
  • Street of Dreams
Tuali, аз реших да запазя голямото яке (S), защото вече имам къси дънкови, а и сега по-обемни са модерни. На мен ми покрива кръста.

Обаче им върнах ей тази рокля - никаква рокля не е, прозрачно парео, без подплата.

# 204
Плажна рокля:

Горнище на бански:

Долнище на бански:

И трите от SHEIN.

# 205
Tuali, аз реших да запазя голямото яке (S), защото вече имам къси дънкови, а и сега по-обемни са модерни. На мен ми покрива кръста.

Обаче им върнах ей тази рокля - никаква рокля не е, прозрачно парео, без подплата.
Скрит текст:

Чудна е роклята!
Аз взех М в крайна сметка от якето, че Л беше доооста голямо. М пак си е доволно обемно, в дължината на различните размери обаче не намирам разлика, леко е кроп, но ми харесва, нямам друго такова късо якенце. 🤗 Приятно беше, че и докато направя размяната на размери (то всъщност няма размяна, едно връщаш и пак купуваш) , ги бяха намалили още нещата 😄

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 20:37 от bubanka

# 206

bg.factcool.com

gate.shop/bg

blagomiravasileva.com, пуска брутално

# 207
  • София
Купих си за първи път комплект спортен екип/иначе само клинове имах/. Но какво ли ще става отново с Коронавируса...

# 208
От ФД, мъжка, черна (на снимката изглежда кафява, на описание е черна, звъннах и ми потвърдиха, че е черна и я поръчах), малка чантичка. На живо е много хубава.

# 209
  • София
Зара

За тези дънки
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт