ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 595
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
..........
По-интересното ми е как, ако човек го интересува нещо за строене - ще пита строител, за кола - автомонтьор и т.н. и т.н..., но за медицина всички са адски компетентни и всичко разбират и знаят.........
  всички българи разбирали от медицина и футбол Smile

Около мен повечето приятели са ваксинирани, откъм тийнове знам за двама.
+ 2 ма

# 166
  • София
Беки, добре е станало, че ЛЛ е подал реакциите, че така има повече тежест. Всичко друго, което се е случило не е добре, но е зад гърба ти!

Мартеа, тъкмо в другата тема четох за някакви "автомати" за адреналин. Представям си, че са автоматични спринцовки, като тези за инсулин.

всички българи разбирали от медицина и футбол Smile
Къде забрави политиката?

# 167
Здравейте. Искам да попитам знаете ли за училище със свободно място, тъй като повечето не ги обявяват на сайтовете си?

За кой клас?
10-ти

# 168
  • София
Здравейте, имам спешно питане дали централният плаж във Варна е ОК откъм чистота най-вече?
Пропаднаха ми плановете буквално в последната минута и сега се чудя дали да не отскоча до Варна. Може да заформим и една срещичка 🤗

Иначе, учене и прочетени книги = 0
Аз се ваксинирах, но за младежа се колебая още.
Ходихме до Германия и много му хареса, но не вярвам това да предизвика засилено учене по езика 😆
Лейди, приятно и безаварийно ти пожелавам с новата придобивка! Да посетиш много интересни места!
Беки, много неприятно с тази ваксина
 Радвам се, че все пак бързо е преминало. На мен след втората доза ми беше скапано също за 24ч.

# 169
Бис, ако не си от Варна (да разчиташ на лична квартира), бих препоръчала малко на юг - към устието на Камчия от северната или южната страна на реката. На юг е диво - само къмпингуващи и посещаващи Камчийските пясъци с кола за деня. Но пък е пълен релаксът - далеч от града, шума и суетата. И на Шкорпиловци плажът е просторен.

# 170
  • София
Да, принципно бих предпочела някое по-закътано място, но пусто като нямам ни кола, ни книжка, 😣

# 171
Имам колега родом от Варна и само там си почиват през лятото: ходят семейно и с компании само на Ривиера. Аз там съм ходила често като бяхме студенти във Велико Търново.
Bis, много хубаво, че сте стигнали с набора до немско; и на мен много ми се искаше едно пътуване с цел нахъсване, ама не успяхме и тази година. Всичко, което е организирано - не се осъществи по обясними причини, а сам не посмяхме да го пуснем. Тръгвайте, че не остана лято!
Да се включи Светкавица😎

# 172
Светкавица отдъхва на прохлада в планината. Преди да тръгнем, я питах на лични дали е препълнено по описаните места. Отговорът: "ами варненец на плаж не ходи, срам ме е, ама не знам Simple Smile ". А местата наистина са диви и са достъпни само с кола (без нея и продоволствието не става).

Бис, където и да сте, да си изкарате прекрасно! Ние слизахме до плажа тази година след 16 ч.: водата топла, слънцето слабо...Септемврийското море е прелестно - всичко е забавено, изморено от летния шум - време за почивка.

# 173
  • Варна
Bis, ти си в града ли? 
По-добре плажа на Rappongi , централен и южен не, ако ще се къпеш де Simple Smile Пиши на лични ако искаш да те ориентирам. Иначе на Слънчев ден е много добре, наборката там ходят, с автобуса, на 10-тина мин е и е чисто.

# 174
Включвам се, завърнала се от една планина, с намерение за друга, другата седмица. Все пак се "разписах" на плажа.Ходя на бивш "Северен", снимките с лодките са от него, в деня на флота-т. е. празник и неделя и пак не е тълпа. За мен е поносимо в сравнание с детството ми, но е малко по-населено в сравнение с посл две години. По улици, автобуси(рядко ползвам) не е "манифестация", в Морската градина е приятно и прохладно. В центъра има поне 3 места за бързо хранене, самообслужване без много опашки-"Таблата", "Българска кухня", "Тигана", ползвам ги като съм на работа. Вкусно, бързо и с интересни предложения за всеки вкус. В града има хубав летен театър и още много забавления. Абе, "местен патриотизъм", но за мен си е спокойно и приемливо за почивка. Много обичам Камчия, но там ходим напролет на разходка, аз не шофирам, затова лятото пропускаме плажа там, но е разкошно място. А снимката на темата е от края на юни, от Шкорпиловци

# 175
  • София
Много ви благодаря момичета за бързите отговори и предложения 🤗
Алекс, не съм още в града. Само обмислям. От много отдавна искам да отида со Варна, защото не към ходила от мнооого години.
Ако реша окончателно, ще пиша. Може да се видим на по кафе. Много ще се радвам.

# 176
  • София
Bis, и ние плажувахме на Камчия. Бяхме на бунгала. На плажа беше много спокойно и има много места.

# 177
  • София
Bis, понеже и на мен ми отмениха Родос-а в последния момент, съм на твоя хал - рязка промяна на плановете за почивка. Но покрай новините, избрах не морето, а 1 хотел в Старозагорски минерални бани. Не ми се искаше втора поредна година да съм без почивка. В работата ми се смеят, че си вземам отпуска само, когато слагаме ваксина на кучето, и всички вкупом се втурнаха да ми търсят място да отида някъде и те да си починат поне седмица от мен. (Познават си ме хората, как да не ги обичаш Grinning )
Та, давай да почиваме. После ще обменим впечатления.
А тези, които вече сте се върнали, мислете за една преди-училищна сбирка. На 10.09 съм на линия. А ще ви чета непрекъснато.

# 178
Обичам да ходя на плаж на Албена или в Слънчев ден, но това лято случайно една неделя се организирахме с приятели във Варна пред Ел Капан, ами много ми хареса, водата беше кристално чиста - вярно, че беше началото на юли, но си беше пълно, съседния плаж пред Monkey's също е готин, не знам дали се води централен плаж, но беше приятно.

# 179
Bis, понеже и на мен ми отмениха Родос-а в последния момент, съм на твоя хал - рязка промяна на плановете за почивка. Но покрай новините, избрах не морето, а 1 хотел в Старозагорски минерални бани.
И ние бяхме там, в Калиста от 16 август, но за вечеря обиколихме всички. Дали сме били по едно и също време?

Общи условия

Активация на акаунт