СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 14

• 50 345
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
И кое те притеснява и няма нужда да питаш на няколко места. На всички места пишат едни и същи хора.
Съвсем нормално е резултата да е толкова нисък при условие, че не си бременна.

# 91
Притесняваше ме, че е различен (макар и малко завишен) от предишните ми и дали не индикира някакъв друг проблем .. Благодаря ви!

# 92
Това не е константна величина! Няма как всеки месец да е една и съща стойност.

# 93
Да, най-вероятно е така.. Просто при мен винаги досега е било едно и също.. Но все пак се успокоих, че не е показателно за някакъв проблем и явно е нормално, така че - благодаря ви отново. Simple Smile

# 94
Човешкото тяло не е автомат и всички стойности варират.

# 95
Здравейте. ЧХГ в момента ми е 6,4. Минаха 4 седмици от спонтанния ми аборт. Имате ли представа кога мога да очаквам да падне до нула? Въпросът ми е свързан с това, че имам задържан фоликул и  гинекологът ми каза, че може да се дължи на това, че все още имам ЧХГ.

# 96
Здравейте. Моля ви за помощ.
Притеснявам се, че може да се случва най - лошото…
На 15ти юли ми беше първия ден от последната менструация. Трябваше да ми дойде сега на 13-14ти август, но не дойде, осъмних се, направих си тест днес-сутринта -16ти август и излезе положителен, като втората черта е бледа.
Веднага след това отидох да си пусна ЧХГ. И резултатът ми лабораторията е 100.05
Това са референтните стойности на въпросната лаб. При следните стойности:
3 -4 седм - 9-130
4–5 седм- 1500-23000
6седм- 2400 - 13500.    и т.н
Аз трябва да съм в 5 г.с и стойностите са само 100…

# 97
  • до най-прекрасния мъж
Не се притеснявай, всичко е наред. Аз бях със стойност 161 на първи ден закъснение. Бременна си, тихичко честито и до финал. За твое успокоение в сряда пусни още един кръвен да видиш как се удвоява и средата на другата седмица си запиши час за установяване на бременността.

# 98
Да ви попитам кръвния тест трябва ли да се прави задалжително на жадно и гладно и след колко време става резолтата. Благодаря ви .

# 99
Няма нужда да е на гладно и жадно. Времето зависи от лабораторията.

# 100
Момичета какво мислите за ЧХГ резултатите ми на
09 ден след трансфер -77.61
11 ден след трансфер- 816.91
Правени в една и съща лаборатория
Трансфер на 06/08 - 5 дневен ембрион.
Последен цикъл на 20/07/21
Има голяма разлика в растежа ЧХГ- то 🤔
Благодаря

# 101
В една и съща лаборатория ли е?
Доста голямо увеличение но да се надяваме, че всичко е ок.

# 102
Да,в същата лаборатория и горе долу по същото време като първият.
Дано всичко е наред, силно вярвам и се надявам🍀🙏
Беше ми чудно дали някой е имал или чувал за подобна ситуация на моята

# 103
Възможно е да е лабораторна грешка, макар да не се случват често, не са и невъзможни. Аз бих повторила теста още утре, но също така бих ги помолила да проверят резултатите от днес.

# 104
Здравейте момичета,
след трансфер съм на едно 5 дневно ембрионче. На 10ти ден след трансфера резултата от кръвния тест беше 199, а днес на 12ти ден е 285 Sad Мерните единици са същите, но лабораториите са различни, мисля в петък да пусна пак. Вие какво мислите? Изобщо не се е удвоило...

Общи условия

Активация на акаунт