СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 14

• 51 300
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, момичета!

AsisA, биха ми инжекцията на 03.12, а днес със следобедна урина чертичката е почти невидима.
Казаха ми на 14-ти ден след овулация да се направя уринен тест, т.е. след седмица. Аз днес се го направих от любопитство, да видя дали се е изчистило. А и да видя две черти, макар и фалшиви…

# 571
Момичета, не можах да намеря информация, затова питам тук (питала съм и преди, но никой не ми отговори): знаете ли до колко дни след ЧХГ инжекция за таймиране на овулация тестът за бременност ще е все още положителен?
Имам предвид следното: ако ден-два преди очаквана менструация имам положителен уринен тест, възможно ли е да е фалшив резултат, като следствие от инжекцията?
Благодаря на всички!

Ако има имплантация ще има покачване след 48 часа. При моя приятелка беше така

# 572
Здравейте, момичета,

Моля ви за мнение.
Този цикъл бях на лека стимулация с летрозол от трети до осми ден, два пъти дневно. На 03.12 имах фоликул 25 мм и ми биха хориомон. Днес (десети ден след овулация) си пуснах прогестерон и бета ЧХГ. Прогестеронът е ужасно нисък, под нивата за бременни. ЧХГ, предполагам, е остатъчно от хориомона, инжектиран преди 11 дни. Няма смисъл с този прогестерон да повтарям кръвните изследвания след два-три дни, нали? Бременност няма как да има, при тези нива, нали така? Първи ден на последна менструация - 21.11. Очаквана дата на следваща менструация е 19.12.

Бързам с изследванията, защото при забременяване ми трябва веднага вливане на интралипид и да започвам клексан или фраксипарин. Със загуби съм и с много тромбофилни мутации, както и с повишени НК.

# 573
Майка Зайка, аз бях в подобна ситуация, с нужда от вливане на интралипид + Клексан заради тромбофилия.
Не знам какво да ти кажа за резултата на ЧХГ. Отрицателен е, но може още да е рано, за да отчете.
Аз бих направила още един кръвен след 48 часа, защото знам какво е напрежението след загуба и нуждата от терапия. Стискам палци! Simple Smile

# 574
Здравейте, момичета,

Моля ви за мнение.
Този цикъл бях на лека стимулация с летрозол от трети до осми ден, два пъти дневно. На 03.12 имах фоликул 25 мм и ми биха хориомон. Днес (десети ден след овулация) си пуснах прогестерон и бета ЧХГ. Прогестеронът е ужасно нисък, под нивата за бременни. ЧХГ, предполагам, е остатъчно от хориомона, инжектиран преди 11 дни. Няма смисъл с този прогестерон да повтарям кръвните изследвания след два-три дни, нали? Бременност няма как да има, при тези нива, нали така? Първи ден на последна менструация - 21.11. Очаквана дата на следваща менструация е 19.12.

Бързам с изследванията, защото при забременяване ми трябва веднага вливане на интралипид и да започвам клексан или фраксипарин. Със загуби съм и с много тромбофилни мутации, както и с повишени НК.
Според мен не трябва ....

# 575
Прекалено е рано за тест.

# 576
Благодаря, момичета. Рано е, да, но този нисък прогестерон е доста показателен. Предишни месеци съм го изследвала на седми ден и е бил добре. Предполагам, че и сега е било така и просто вече пада, заради липса на бременност.
Няма да има коледно чудо за мен. Май ще се отказвам вече от всички опити… 😔

# 577
Благодаря, момичета. Рано е, да, но този нисък прогестерон е доста показателен. Предишни месеци съм го изследвала на седми ден и е бил добре. Предполагам, че и сега е било така и просто вече пада, заради липса на бременност.
Няма да има коледно чудо за мен. Май ще се отказвам вече от всички опити… 😔
Със сигурност не трябва да се отказвате. Чудесата се случват когато човек най-малко очаква! Не губете надежда! ❤

# 578
Аз бях  с прогестерон 32 nmol бременна в 6-та г. седмица, ниско е факт, но това не е гаранция. Направете си чхг 14 дни след предполагаемата овулация и късмет!

# 579
Също съм за ЧХГ 14 дни след овулация. И ако има покачване ще ви е нужен прогестерон.

# 580
Точно така, надежда винаги има, дори да ви се струва минимална!
При установяване на бременността с кръвен тест, пуснах и прогестерон, който беше 40 nmol/l. След 2 дни ЧХГ се беше удвоило, но прогестерона спадна на 33.
Доста се уплашиха и веднага се обадих на лекарката, но тя каза да не започвам терапия, докато не се установяви дали е в матката.
Е, вече съм почти 4 месец, взимам 2 вида прогестеронови препарати и всичко се развива нормално засега.
Чудото обикновено се случва, когато най - малко очакваме 🙏🍀😉

# 581
Има много примери,

Моят прогестерон в 6 г.с+5 беше крайно нисък-10 nmol/l., но бременност имаше и то се разви чудесно, не съм прокървявала никога, не съм имала никакви проблеми през цялата бременност.
За съжаление както съм писала, загубих бебето в 36.г.с... но прогестерона нямаше връзка с това.

# 582
Здравейте момичета! На 25 Ноември ми беше трансфера на 3-дневни ембриони.
ЧХГ на 14 ден- 98
На 18 ден- 634
На 22 ден- 1850
В понеделник съм на преглед, но се притеснявам, че ЧХГ-то расте бавно! Вие какво мислите?

# 583
Нищо му няма на чхг-то. Simple Smile

# 584
Честито тихичко!
http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator

калкулатор за ЧХГ
По принцип ЧХГ се изследва през 48 часа за да се тълкува.
Вашето се удвоява в норма....

Кое ви въвежда на мисълта, че е бавно?

Общи условия

Активация на акаунт