СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 14

• 50 343
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Първо да си кажа страховете! След 1 месец, живот и здраве, ще навърша 43. Инвитро на тази възраст си е чудо!
Освен това след като на 18 Ден беше 634, на 22 Ден ми се струва, че би трябвало да е около 2400.
Освен това постоянно чета тук във форума за случаи, в които ЧХГ-то не расте правилно или други страховити истории.....
Честито тихичко!
http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator

калкулатор за ЧХГ
По принцип ЧХГ се изследва през 48 часа за да се тълкува.
Вашето се удвоява в рамките на 48-72 часа....

Кое ви въвежда на мисълта, че е бавно?

# 586
Чхг се удвоява на 48-72ч, така че вие влизате в този интервал. Успех!

# 587
И аз съм на вашето положение... страховете винаги ще ги имате / имаме ....
Но по ЧХГ проблем няма
Вижте калкулатора, който ви публикувах. По него и със стойностите които давате :

Първа стойност на ЧХГ : 98
Втора стойност на ЧХГ : 634

Колко дни са минали
между двата теста?         - 4

Вашето ЧХГ се удвоява на всеки: 35.6 часа
или на всеки 1.5 дни

Simple Smile  • При около 85% от нормално протичащите бременности хормонът ЧХГ удвоява своите стойности на всеки 48-72 часа. С напредване на бременността нивата на ЧХГ стават по–високи, като времето за удвояване на стойността може да нарасне до 96 часа.

редакция:
Моето ЧХГ също се удвояваше на  ден и половина ииии чухме две сърчица Wink

# 588
На калкулатора въведох стойностите на 18 и на 22 Ден.
ЧХГ 634
ЧХГ 1850
И излезе, че се удвоява на 62 часа, затова се уплаших.
И аз съм на вашето положение... страховете винаги ще ги имате / имаме ....
Но по ЧХГ проблем няма
Вижте калкулатора, който ви публикувах. По него и със стойностите които давате :

Първа стойност на ЧХГ : 98
Втора стойност на ЧХГ : 634

Колко дни са минали
между двата теста?         - 4

Вашето ЧХГ се удвоява на всеки: 35.6 часа
или на всеки 1.5 дни

Simple Smile  • При около 85% от нормално протичащите бременности хормонът ЧХГ удвоява своите стойности на всеки 48-72 часа. С напредване на бременността нивата на ЧХГ стават по–високи, като времето за удвояване на стойността може да нарасне до 96 часа.

# 589
....Нормално е да ви излезе 62 часа .... нали са минали 4 дни, а не 2 дни Wink
Отдолу пише:
че се удвуява на всеки 2,6 дни...  т.е сте в рамките на 48-72 часа

# 590
В понеделник съм на преглед. Пада се 25 дни след трансфера. Сърчицето ми се е свило. На 25 дни какво точно трябва да се види?!

# 591
Здравейте, направих си ранен тест за бременност, това е 10 дни преди цикълът ми да настъпи , това отрицателна стойност ли е и мога ли да разчитам на показаното или е хубаво да си направя нов.
Благодаря ви!

# 592
Тест 10 дни преди М?
Отрицателен е.

# 593
На 21 ден от трансфера ( 5 дневни) се видяха сакчета и миниатюрни бели точици ембриони.
Вашите  са 3 дневни.

# 594
А, пулс на кой ден чухте?!
На 21 ден от трансфера ( 5 дневни) се видяха сакчета и миниатюрни бели точици ембриони.
Вашите  са 3 дневни.

# 595
А, пулс на кой ден чухте?!
Вашите  са 3 дневни.
Пулса се чува при всеки различно. Аз бях на 17 ден след трансфер на преглед и се видя само околоплоден сак. На 22 ден от трансфера отново бях и си беше сака с жълтъчно мехурче. Вече след седмица се видя ембрион със сърдечна дейност,което ще рече 6сед и 2дни. При някой момичета се чува по рано даже в пета седмица + няколко дни,при други в седма пак. Така че е индивидуално! Аз съм същата паника за това ходя на доктор по често!

# 596
Bojidara,  тестът е отрицателен, но НЕ може да разчиташ на него.
Прекалено е рано да отчете нещо 10 дена преди цикъла.
Изчакай още поне седмица и направи нов 1-2 дена преди М, ако ти е много важно да знаеш.

# 597
Милото, къде си изчисляваш в коя седмица си?! Преди 11г., когато бях бременна с първото ми дете, пак бях регистрирана тук, само че не мога да си вляза в стария профил. Както и да е! Мисълта ми е, че тогава имаше едни лентички в подписа на профила, които изчисляваха в коя седмица си и колко дни остават до термин. Бяха супер удобни.
Сега попитах във форума за подобни ленти. Насочиха ме, но се оказа, че не са активни!

# 598
Милото, къде си изчисляваш в коя седмица си?! Преди 11г., когато бях бременна с първото ми дете, пак бях регистрирана тук, само че не мога да си вляза в стария профил. Както и да е! Мисълта ми е, че тогава имаше едни лентички в подписа на профила, които изчисляваха в коя седмица си и колко дни остават до термин. Бяха супер удобни.
Сега попитах във форума за подобни ленти. Насочиха ме, но се оказа, че не са активни!
В интерес на истината не ги знам тези лентички. Моята първа бременост беше преди 13години🤣,но тогава ми беше естетвена бременост. Сега при инвитрото като смятам от дата на последен цикъл ми излиза че съм в 7 седмица,но репродуктивния лекар ми смята от дата на овулация петдневен ми е ембриона и по нейни изчисления излизам 6 седм и 4 дни. Понеже както казах съм паника ходя в клиниката и тайничко при един обикновен АГ,с две кухи бремености съм и филмът е голям. По измервнаията на обикновения АГ (без да му споменавам дата на менструация или трансфер)ембриона ми излизаше преди два дни с размери  6седм и 2дни както го смята репродуктивния лекар. Но сега за няколко дни няма да го мисля,дано всичко върви наред.❤

# 599
Понеже и аз съм една филмарка, да попитам. При кухите бременности биеше ли си Фраксипарин/Клексан?! Кога се разбира кухата бременност? Там има ли отклонения в ЧХГ-то?
В интерес на истината не ги знам тези лентички. Моята първа бременост беше преди 13години🤣,но тогава ми беше естетвена бременост. Сега при инвитрото като смятам от дата на последен цикъл ми излиза че съм в 7 седмица,но репродуктивния лекар ми смята от дата на овулация петдневен ми е ембриона и по нейни изчисления излизам 6 седм и 4 дни. Понеже както казах съм паника ходя в клиниката и тайничко при един обикновен АГ,с две кухи бремености съм и филмът е голям. По измервнаията на обикновения АГ (без да му споменавам дата на менструация или трансфер)ембриона ми излизаше преди два дни с размери  6седм и 2дни както го смята репродуктивния лекар. Но сега за няколко дни няма да го мисля,дано всичко върви наред.❤

Общи условия

Активация на акаунт