СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 14

• 50 314
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Калкулатор на термин:

http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

Доколкото съм запозната и при инвитро пак се смята от първия ден на последната редовна менструация. Simple Smile

# 601
Благодаря! По този календар съм в 5 седмица и би трябвало първият ми преглед да е на 23 Декември. Мен ме викат на 20 Декември (понеделник).
Калкулатор на термин:

http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

Доколкото съм запозната и при инвитро пак се смята от първия ден на последната редовна менструация. Simple Smile

# 602
Здравейте, направих си ранен тест за бременност, това е 10 дни преди цикълът ми да настъпи , това отрицателна стойност ли е и мога ли да разчитам на показаното или е хубаво да си направя нов.
Благодаря ви!

10 дена преди цикъл няма никаква бременност! На тестовете съвсем ясно е написано кога се прави тест, но май няма кой да чете и да не се окаже и че си правила секс преди 10 дена Simple Smile.

# 603
Patence, докторите са преценили кога да те извикат за преглед.
Този калкулатор е само за да ти покаже в коя седмица си и кога е очакваният термин.

# 604
Момичета, знам че е рано, но не се сдържах. Имах инсемшнация на 10.12 и реинсе на 11.12.
Има ли шанс това да е растящо ЧХГ?

# 605
33Hope, разбира се, че има. Simple Smile
Някой лаборатории приемат резултат над 5 за положителен, а в други за неопределен. Във всеки случай, ако нямаш търпение, пусни още веднъж след 48 часа.
Ако успееш да изчакаш малко повече ще в по-добре, но ме съмнва да се сдържиш. Simple Smile

# 606
Момичета четвъртък чхг 6180 ,днес 13550?Удвояване на 85 часа..последен цикъл 7 ноември.

# 607
А на преглед не ходихте ли вече?
Добре си расте ЧХГ, нормално е да се удвоява вече по-бавно. Няма нужда да пускате повече. Отидете на преглед, само той ще ви покаже дали всичко е наред.

# 608
Здравейте. В четвъртък 16.12 стойността на чхг беше 67.10 , днес 21.12 е 763.854. С 9 дни закъснение съм. Нормални ли са тези стойности или трябва да се притеснявам?

# 609
Супер са. Няма да се очудя ако е повече от едно ☺ Успеххх!

# 610
Супер са. Няма да се очудя ако е повече от едно ☺ Успеххх!

Ами доки ме гледа и каза, че нищо не вижда. Аз знам, че при тези стойности е рано, а и трябва поне да мине десети ден, но той ме уплаши със съмнения за извънматочна.

# 611
EliY, на мен ЧХГ ми изглежда добре като нарастване.
На колко дена закъснение ви гледа доктора?

# 612
EliY, на мен ЧХГ ми изглежда добре като нарастване.
На колко дена закъснение ви гледа доктора?

Днес ме гледа. Девет дни закъснение.

# 613
EliY, попринцип при 9 дена закъснение трябва да се види.
Ако не сте следили овулация и е била късна може закъснението да е и по-малко.

# 614
EliY, попринцип при 9 дена закъснение трябва да се види.
Ако не сте следили овулация и е била късна може закъснението да е и по-малко.

Не съм я следила. Преди месец овулацията ми беше около седмица преди М. Знам го, защото тогава док ме гледа и беше видял доминантния фоликул, надявам се, че и сега е нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт