Знаете ли кого видях - 39 тема

• 110 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Джуджетата са осем Wink
И двамата отричат и ще съдят АКФ и Явор Златанов.

# 496
Сийка Милева. Без специфичния грим, е доста неразпознаваема. Бяхме заедно на една и съща постановка снощи. А преди няколко дни, на юбилейното честване на Стояна Мутафова в Сатирата: Богдана Карадочева, Тео Ушев, Йорданка Фандъкова, Илияна Йотова, Ирен Кривошиева и още куп популярни лица…

# 497
Сийка е голяма сладурана. Съседка ми и понякога си разхождаме кучетата заедно. Не знах коя е докато една вечер докато готвех тя говореше за фалшивите сертификати. Щерка ми - а беее, това не е ли на Х стопанката?

# 498
  • София
Днес Ицо Хазарта, разминахме се на тротоара.

# 499
Аз вчера се разминах с Башар и Райна

# 500

Завиждам Flushed

# 501
  • Great Britain

Завиждам Flushed
За какво завиждаш?

# 502
А, сега се сетих, че понякога виждам Ицо Хазарта с бебешка раница и вероятно бебе вътре Simple Smile в Борисовата.

# 503
Ники Василковски, разхождаше се из центъра на Благоевград.

# 504
  • пустинята Гоби
Краси Минев по Раковска. Много висок, с вечната прическа, спортно облечен.

# 505
  • Пловдив
Стефан от последния сезон на Фермата. С гадже под ръка Simple Smile

# 506
Ваня Джеферович, мисля , че беше в някакво риалити
На живо ми се видя по хубав, въпреки че имаше маска.
Беше сам в Мола

# 507
Благо Джийзъса по Витошка. Усмихнат беше, на живо сякаш не са чак толкова големи тия зъби.

# 508
Благо Джийзъса по Витошка. Усмихнат беше, на живо сякаш не са чак толкова големи тия зъби.

😁😁😁😁 как ме развесели

# 509
Видях Николай Дойнов в Мол Сердика към 10 сутринта миналата седмица спортно облечен,но само обувките му не ми харесаха, но мое мнение Grinning също така Генка Шикерова на паркинга в THE MALL със семейството си. Вайс от игри на волята също в the mall и пак на паркинга. Grinning , деян веселинов от нова също , но просто от очилата бях 50/50 дали беше той, но влезе в бръснарница на раковски.

Общи условия

Активация на акаунт