Знаете ли кого видях - 39 тема

• 110 101
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
И аз така мислех, но в момента не е блондинка

# 601
  • София
Вчера Албена Вулева. Не ми е удобно да коментирам външният вид на хората, но тази жена почти няма нос.

# 602
Първият мъж на Дамата с новата си жена. Тя поразително прилича на нея- черна дълга коса, матово лице, уста. Чак се обърнах да видя да не е Дамата Sunglasses

Хахаха. Кой? Нищо не разбрах:)

# 603
Първият мъж на фолкаджийката Мария /Мара Отварачката/Дамата 😄 - Димитър Андонов и жена му Никол /бивша нейна приятелка/. Те от доста време са заедно, не му е нова жена. Тя е много красива, макар и тунингована и не си я представям с черна коса, ще ми бъде интересно да я видя.

# 604
  • Велико Търново
Ох, много позивни́, много нещо Joy
Изобщо не знаех, че някой казва на Мария "Дамата". И на какво отгоре? Satisfied
Първосигнално отидох към Десислава Радева, ама видях, че нейният първи съпруг не е Димитър, та набързо се отказах от тази посока.
Добре, че B𝕒н𝕦л𝕦я* разгада "тайната"... Satisfied

# 605
  • София
Да не е бил с някоя 3-та Grinning Че дори и с черна коса, муцуната и доста далеч от тази на Мария.

# 606
  • Sofia
Тя сама се нарича”дама”

# 607
  • Велико Търново
Ох! Не съм ѝ запозната с подробностите от живота... Не че ми липсва, де. Ама ей на - оставам в неведение Joy

# 608
Да не е бил с някоя 3-та Grinning Че дори и с черна коса, муцуната и доста далеч от тази на Мария.
За ръка я държеше, едва ли ако е любовница ще е толкова явно. Устните и са пипани, не чак като на Дамата. Друго от муцуната не се виждаше, защото беше с големи слънчеви очила.

# 609
  • София
За ръка я държеше, едва ли ако е любовница ще е толкова явно. Устните и са пипани, не чак като на Дамата. Друго от муцуната не се виждаше, защото беше с големи слънчеви очила.

Това не е жената на Митко-Никол! Тя е все още руса и нищо общо с Мара! Та в ред мисли нима вече има трета ли? 🙄🧐🧐🧐😩😩😩

# 610
Т.е. да си чакам хонорара от жълтурите?!
Вчера видях Донков и семейство. Радина с голямото дете влезе в аптеката, а той на ролери буташе количката с малкото дете.

# 611
Начи остава надеждата да не е бил Митко, че я втасахме иначе, разтури къщи! 😆

# 612
  • До сърцето...
Калин Вельов. Има покъртителен смях, никой не може да остане сериозен, когато той се смее.

# 613
Днес пак видях Донков. Сам, пазарувал

# 614
  • София
Хррриси ( Гущеров) в мола. Същият като на снимки. Smiley  Сякаш даже още е понапълнял.

Общи условия

Активация на акаунт