Знаете ли кого видях - 39 тема

• 108 954
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Леле, същата блондинка. Ще падна. Значи е била с майка ѝ.

# 676
  • Бургас
Майката изглежда да е голяма мръсТница 😁

# 677
Да-а,кисело е гроздето...! Laughing

# 678
  • Варна
Ужасна е майката!
Като дърта" пчеличка"

# 679

Ами не е кисело. Просто не обичаме точно този сорт грозде.
Между другото забелязвам проява на много лош вкус при избор на синоптички през последната година.

# 680
  • Бургас
Каква е тая майка,бе?!
Стар шантиклер.

# 681

Ами не е кисело. Просто не обичаме точно този сорт грозде.
Между другото забелязвам проява на много лош вкус при избор на синоптички през последната година.
Можеш ли да кажеш как Натали с нейните бедра "до сливиците",да ходи така че да не "чупи краци и стойки",(цитирам mardji1)? Да се тътри ли? Защо?

Иначе другото е вярно. Сложиха синоптички водени от политкоректността,въпреки че не стават за тая работа...

# 682
Отговарям на последния пост - няма нужда да се кълчиш при появата на малкия екран - нито е моден подиум, нито е състезание по бели денс. Според мен е факт, че Натали не прави разлика.
Но да не изместваме темата.

# 683
  • Сф
И аз да питам - в кой аспект трагично? Външен вид, умствен капацитет?

Азалия - аз като я гледам, само краката й зяпам и не чувам изобщо прогнозата, а за мъжете не знам Joy
Хаха , аз по име не я знам.Нито гледам новини и подобни, по едно око мятам само . Но се сетих като обсъждате, че и мм точи лиги- тая е Simple Smile
П.п. Зачетох из нета за майката.. вулгарна ми е, особено за годините си . А май и така се носи и като поведение тоже.. Махни..
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 12:57 от PureLove

# 684
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Стефания Колева малко по рано днес по Оборище.Нямам навика да се заглеждам по хората ,но смеха и ми привлече вниманието.Много слънчева!

# 685
И аз да питам - в кой аспект трагично? Външен вид, умствен капацитет?

Азалия - аз като я гледам, само краката й зяпам и не чувам изобщо прогнозата, а за мъжете не знам Joy
Хаха , аз по име не я знам.Нито гледам новини и подобни, по едно око мятам само . Но се сетих като обсъждате, че и мм точи лиги- тая е Simple Smile
П.п. Зачетох из нета за майката.. вулгарна ми е, особено за годините си . А май и така се носи и като поведение тоже.. Махни..
Скрит текст:
Аз не искам да чета за тази, очевидно няма да ми хареса като човек, само искам да попитам този на снимката с нея някое младо гадже ли е? 😐

# 686
Може пък да й е син, както се казва в една моя любима реклама.

# 687
... само искам да попитам този на снимката с нея някое младо гадже ли е? 😐
Не някое, а нейното! 😃
Натка преди порцелана
Скрит текст:
И маман
Скрит текст:

# 688
Wowww, те заедно ловуват май май..

# 689
Wowww, те заедно ловуват май май..

И после делят плячката.