Знаете ли кого видях - 39 тема

• 108 989
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Сф
Папи Ханс видях аз ,по центъра, с девойка.  Красивичък го намирам аз. Дано не е постоянно на левия бряг и той. Sad , че имаше слухове .

# 661
Видях д-р Симетрия, Енчев.
Беше с жена, висока, явно новата след Велинова.
Ами доста надменно поведение.

# 662
  • софия
Добромир Банев, много нисък, очаквах да е по-висок.

# 663
Днес по Раковска близо до Лидл министър Божидар Божанов се беше зазяпал в телефона си и щяхме да се блъснем.

# 664
  • София
Днес на магистралата в една бензиностанция Натали Трифонова с друга блондинка. Ще кажа само едно голямо Офффф, да не ме обвините, че завиждам. Положението е трагично.
След обяд в Сандански видях треньорката Ина Ананиева. Симпатична е и изглежда чудесно.

# 665
Днес на магистралата в една бензиностанция Натали Трифонова с друга блондинка. Ще кажа само едно голямо Офффф, да не ме обвините, че завиждам. Положението е трагично.
След обяд в Сандански видях треньорката Ина Ананиева. Симпатична е и изглежда чудесно.

И аз може да й завиждам на Натали, ама.. съм съгласна 😀

# 666
Кажете, кажете, да успокоя един колега, дето като я види на телевизора и му текат лигите направо! 😃 Все вика: леле, жестока е, ама тая колко харчи...

# 667
И аз да питам - в кой аспект трагично? Външен вид, умствен капацитет?

Азалия - аз като я гледам, само краката й зяпам и не чувам изобщо прогнозата, а за мъжете не знам Joy

# 668
  • Бургас
Аз сега я гугълнах да видя коя е... Не съм я нит гледала,нит я знам коя е.
По коя тв е?

# 669
БиТиВи-то
Тук на лявата картинка е доста различна от другата в дясно...
Скрит текст:

# 670
Кое пък й е доста различното?

# 671
  • София
Значи Натали се беше облякла по следния начин: някакво зелено потниче, вързано под гърдите, дълга пола с цепка до горе, шарени, лъскави обувки с много висок тънък ток. Токът мисля, че беше 10 см. На лицето си беше сложила много светла пудра, изглеждаше като мъртвец и ярко кафяво червило. Нейната дружка, която не е първа младост, беше с пола едва покриваща дупето ѝ, а не беше слаба. Иначе хапваха хот-дог. Забравих да кажа, че харесах косата на синоптичката, изглежда добре поддържана.

# 672
Дружката да не е била майка й

Скрит текст:

# 673
Ох, осведомих се снощи аз след като стана дума тук. Майката ме впечатли сериозно!...
Тия дни доста се стъписвам от разни родители на популярни лица. После защо те били такива и онакива. Ми...

# 674
И Натали, и майката са ми ужасяващо-потресаващи. Натали като я видя как чупи краци и стойки при съобщаването на прогнозата и ми призлява. Чудя се нямат ли съветници или както там се казват хората, които дават професионални съвети как се седи/стои пред камера. Аман от чучела!

Общи условия

Активация на акаунт