Знаете ли кого видях - 39 тема

• 108 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • ☀️София / London🌂
Ивайло Захариев преди няколко дни с децата отиваха в парка.
Той - земен и усмихнат , децата - мили и възпитани.

# 706
Весела Лечева в парка пред Народния театър

# 707
  • София
Сутринта Румен Бахов, разминахме се на Плиска.

# 708
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бийбър - по-мъжествен,отколкото изглежда на екрана.Атрактивен и от онези мъже,които няма как да не забележиш на улицата.

# 709
  • софия
Асен Блатечки в пряка на Витошка. Малко нисък ми се видя, до сега не ми беше правило впечатление. Евгени Минчев пак в района, шармантен както винаги.

# 710
  • София
Бийбър - по-мъжествен,отколкото изглежда на екрана.Атрактивен и от онези мъже,които няма как да не забележиш на улицата.
Еха, къде го видя?

# 711
Митьо Пищова. На кръстовище в Търново, докато чакаше светофара, да светне зелено, отвори шофьорска врата и си изхвърли боклука /някакви салфетки/ на шосето. На скута му седеше кученце, май йорки беше. Доста добре изглеждаше за болен човек.

# 712
  • До сърцето...
Георги Низамов, в една от пресечките на Витошка, преди време, не днес. Ходеше умислен и вглъбен, беше ми много симпатичен отстрани.

# 713
  • София
Днес Жени Калканджиева- според мен беше без грим, или поне без професионален такъв, изглежда много добре, особено с оглед на слуховете за начина й на живот. По - късно и Нели от Огледала (жената на Сано) - е тя е прекрасна, нежна, красива, страхотна мацка.

# 714
  • софия
Евгени Минчев в банка.

# 715
Евгени Минчев в банка.
Как беше облечен?
Много ми е симпатичен, иначе.

# 716
  • софия
Евгени Минчев в банка.
Как беше облечен?
Стилно с капела.

# 717
Евгени Минчев в банка.
Как беше облечен?
Стилно с капела.

Редовно го срещам в карето Сан Стефано-Орлов мост. Винаги е с нещо много цветно, но задължително с шапка Grinning

# 718
  • софия
Живее на Оборище.

# 719
Стрина Ирина -много лош шофьор и нагла простачка засича клаксонира и в постоянно блее в телефона- какво да кажа. Нагла и  проста жена в доматено червен джип

Общи условия

Активация на акаунт