Знаете ли кого видях - 39 тема

• 109 138
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Вчера Волен Сидеров на площад Славейков-дребен,баламосваше възрастни дами.
Днес сутринта Силвия Лулчева-разхождаше кученце на бул."Е.и Г. Георгиеви".

# 196
  • Варна
В петък Дидо от Д2 във Варна

# 197
  • София
Миналата седмица Иван Лечев, Дони с щерка в една готина кръчма в Братислава.

# 198
Алина Вергова на Раковска, със скейтборда си, между тролей и преминаващи автомобили. Доста е грубовата и невзрачна за моя вкус. Далеч е от харизмата на баща си. Въпреки че е наследила чертите му.
Калин Врачански и малко след това - Косьо Цеков от ФСБ с жена си, на ул. Стефан Караджа. Красавец е Калин...

# 199
  • пустинята Гоби
На мен пък Вергов не ми е харизматичен, дъщеря му повече ме кефи.

Алекс Алексиев с малкото си детенце около Славейков, с дървено колело под мишница. Готин.

# 200
  • София
Аз пък Вергов харесвам, ама Калин Врачански ми е невероятно противен. Хлъзкав, безцветен... така го възприемам. А и личният ми сблъсък с него преди години в една книжарница усили многократно лошото ми усещане за него- освен всичко останало и много невъзпитано се държа.
Съжалявам за спама.

# 201
Андрей Слабаков на Раковска - като клошар е. Васил Иванов - Лучано - доста е одъртял взе си едно кенче бира от Лидл на Раковска, пак там Ричар Алибегов - мазен. И една водеща, която се появяваше пияна в ефир, но не й знам името.

# 202
И една водеща, която се появяваше пияна в ефир, но не й знам името.
София Джамджиева Grinning

# 203
  • Велико Търново
Която не се е появявала пияна в ефир, а го е играела пияна. Или поне така бях чела тогава.

# 204
  • София
Е, тя така ще каже. 🤣

# 205
Андрей Слабаков на Раковска - като клошар е. Васил Иванов - Лучано - доста е одъртял взе си едно кенче бира от Лидл на Раковска, пак там Ричар Алибегов - мазен. И една водеща, която се появяваше пияна в ефир, но не й знам името.

Лучано е неузнаваем, сякаш е и болен, доста болнав външен вид има.
Всеки път като го видя на Графа е в компанията на различна девойка, всичките могат да са му внучки например.

# 206
Какви девойки, все сам го виждам Лучано

# 207
Лучано беше с едно момиче, с което и друг път съм го виждала, разговора им беше на тема здравословен живот.

# 208
Боян Радев на Витошка. Много остарял

# 209
Какви девойки, все сам го виждам Лучано

Фактът, че Вие го виждате сам не изключва факта, че аз съм го засичала все в компанията на девойки.

Общи условия

Активация на акаунт