Пазаруване от HМ, тема 53

• 51 790
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. Моля за мнение за тази рокля -  дали си отговаря? Благодаря. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0744600003.html?fbclid=IwA … CUS7uUkGxj_OyT3p8

# 166
Здравейте. Получих тениска, която по хартиения етикет отговаря на номера, който поръчах, но тениската е с 2 номера по-малка. Връщането безплатно ли ще е или за моя сметка?

# 167
Безплатно.
Но им пиши.
И в отрязъка за връщане отбележи сгрешен номер

# 168
Да им напиша мейл ли имаш предвид?
Реално при изпращането обратно в Еконт ще трябва ли да плащам връщане или после се оправят тия сметки като си получат върнатото?
Не съм връщала нищо досега, всичко ми е било точно с поръчките, затова никак не съм наясно Simple Smile

# 169
  • Варна
Нищо не плащаш, носиш пакета в Еконт и толкова.
Относно сгрешения номер, на мен ми се беше случило същото. На найлоновата опаковка един размер (желания от мен), на хартиения етикет втори, а на самия панталон трети, направо се шокирах как е възможно такова нещо Crazy Отбелязах "грешен размер" като код за връщане и дописах на ръка текст "различни размери на различните етикети" или нещо подобно. Направих и снимки за всеки случай, но не съм им писала мейл, нито съм им звъняла предварително. Не ми удържаха такса за връщането, та не се и наложи.

# 170
Пиши им, за да знаят. Иначе ще ти върнат сумата по банков път, като си удържат 4.90  лв.
Като ти върнат парите, пак си провери удържано ли е нещо и ако да-пак им пишеш.

# 171

Това са кодовете, най-подходящ ми се вижда 8 или пък 1?
И в бланката за връщане на български ли да пиша, на английски ли?

# 172
  • Варна
8 е кодът. 1 е субективно според мен и няма да се приеме като тяхна грешка. Продуктът не е умален, а просто сгрешен.

# 173
Случвало ми се е да дойде дреха със сгрешен етикет - писах им по мейл, обадиха ми се някъде 20-30 минути по-късно с обяснения да пиша код 8, и ми пуснаха код за 10 процента отстъпка при следващата поръчка.

# 174
т.8

Аз на английски писах.

И да, щракни някое фото, както Месечника каза..еяй тъй, да си го имаш..

# 175
Благодаря за помощта, стана ми ясно всичко много бързо❤️❤️

# 176
  • Mostly in my mind
Много е хубав спалният комплект. Много мек, красив и приятен, не са притеснителни тези стърчащите.

В четвъртък ще има нова колаборация. Тук там харесах някои неща.

# 177
Здравейте. Моля за мнение за тази рокля -  дали си отговаря? Благодаря. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0744600003.html?fbclid=IwA … CUS7uUkGxj_OyT3p8
Супер е роклята. И аз се интересувам.

И да питам, като предварително се извинявам, че не съм за тук.
Преди време коментирахме кльощавите деца. Насочиха ме към Окайди. Те са френска марка и са за по фини деца.
В момента има намаления.
Някой има ли опит с он - лайн магазина им? Детските им дънки са разкошни.
Има ли тема където обсъждаме марката?

# 178
Супер е роклята. И аз се интересувам.

И да питам, като предварително се извинявам, че не съм за тук.
Преди време коментирахме кльощавите деца. Насочиха ме към Окайди. Те са френска марка и са за по фини деца.
В момента има намаления.
Някой има ли опит с он - лайн магазина им? Детските им дънки са разкошни.
Има ли тема където обсъждаме марката?
Поръчах я, като дойде ще споделя.

# 179
В Хоум секцията е.

Общи условия

Активация на акаунт