Пазаруване от HМ, тема 53

• 51 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Тези намаления, обвързани с обем са винаги … много стимулиращи, особено за -10%.

Тази рокля е с безобразна кройка, може спокойно номер надолу https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0881362002.html , но като материя е супер лека и идеална за летни горещини. За плаж предимно става или за вкъщи.

# 181
Аз пък хич не я харесвам тази оферта

# 182
Не мисля, че има някой, който да я харесва.

# 183
Никога не съм ѝ се замисляла на тази оферта, няма да им поръчам вкупом ен на брой неща, мъча ги с по един артикул, макс два, в поръчка и с кодчета. Обикновено така става.

# 184
От известно време насам са започнали упорито да прилагат този подход - на мен този начин на офериране не ми допада, а вярвам, че и на много други потребители.
Така че, ако ни четат тук, да вземат да се позамислят малко по въпроса- от тяхна гледна точка е може и да е ок, но на мен като потребител действа това демотивиращо да правя поръчка при такива условия.

# 185
По-добре да не ни четат, мисля....

# 186
Ами за НМ не знам конкретно, но наскоро  в една друга тема разбрах, че следели. Не че тези ще се трогнат от това, че не им харесваме офертите (като съдя как са реагирали на ФБ коментари)…

# 187
Не знаех, но се случи - таксували са ми тел.обаждания до НМ център обслужване, аз съм от тези, дето всичко по имейл оправят, но след като ви чета, че им звъните, обадих се , за да питам за размери. Няколко обаждания и все с плащане, сега от разпечатката го видях това. Вие може и да сте били запознати, но да споделя, че аз сега се светнах

# 188
Не знаех, но се случи - таксували са ми тел.обаждания до НМ център обслужване, аз съм от тези, дето всичко по имейл оправят, но след като ви чета, че им звъните, обадих се , за да питам за размери. Няколко обаждания и все с плащане, сега от разпечатката го видях това. Вие може и да сте били запознати, но да споделя, че аз сега се светнах

На 0800 ли звъняхте? Той е безплатен, не би трябвало да е таксувано нищо.
Попитайте при мобилния оператор, може картата ви да е ограничена нещо...

# 189
Не зная да ми е ограничено нещо, Виваком Смарт М с не знам колко десетки хиляди безпл.мин, с безпл.роуминг в ЕС , нищо от това не ползвам, говоря много рядко по телефон, отдавна минах на инстаграм съобщение, месинджър и ел.поща -това по принцип. Единственият ми разход извън плана са тези обаждания до Полша , фиксирани -така пише в разпечатката. По 0,37 стотинки за 1 мин - някъде там, с ДДС става повече

# 190
Аз съм звъняла, не са ме таксували никога.

# 191
Не са ме таксували....

# 192
  • БГ
Чакам 15% аз за ненамалени Grinning

# 193
А пък на мен ми липсват офертите с повече проценти, които преди предлагаха и хващаха и на намалените…

# 194
  • София
Аз съм се възролзвала от такива оферти, като се е налагало да купувам повече детски дрехи за новия сезон да речем, но ме дразни, че вече никакви отстъпки не важат за намалените стоки.

Общи условия

Активация на акаунт