Седмокласници 2020/2021 - Трето класиране - (26.07 - 01.08)

• 37 465
  • 497
  •   1
Отговори
# 75
  • София
палците още са ми стиснати и благодаря и аз за темата Simple Smile

# 76
  • София
В момента съм в училище-гнездо, системата за София не работи, отново има бъг. Затова и никой не вижда нищо

# 77
  • София
В момента съм в училище-гнездо, системата за София не работи, отново има бъг. Затова и никой не вижда нищо
Редактирам се! Тръгна.

# 78
Успех на трето класиране, момичета!

# 79
  • София
Такова писане не бях изписвала от студентските си години! 31 желания ги попълних на ръка, с пълно име на училище и паралелка, така ми ги поискаха в гнездото. Сега ще ги качат те като проработи системата, а аз трябва да проверя през профила дали са верни. Ако има грешка им звъня и коригират. Уффф...

# 80
  • София
Такова писане не бях изписвала от студентските си години! 31 желания ги попълних на ръка, с пълно име на училище и паралелка, така ми ги поискаха в гнездото. Сега ще ги качат те като проработи системата, а аз трябва да проверя през профила дали са верни. Ако има грешка им звъня и коригират. Уффф...
Ех, обратно към Фред и Барни Dizzy Face

А ние имаме ново 20.
Девойката каза: "Искам да се науча да свиря на пиано". Ще си даде спестяванията, а ние трябва да търсим учител. Явно беше и проучила какви са възможностите за инструмент, тъй като успя да обясни на втрещения си брат вариантите за неогромно и нешумно пиано.
Аз съм много Ок с идеята, стига време да има.
Скрит текст:
пуснах в търсачката " учител по пиано",  отворих бгучители и попаднах на едно близко младо усмихнато лице, което вече го няма Cry ... и се скофтих, предполагаме последица от Ковид, щеше да е страхотно девойката да ходи при нея.

# 81
  • София
Успех и стиснати палчета на всички, които ще тръпнат и на 3 класиране!

# 82
А ние имаме ново 20.
Девойката каза: "Искам да се науча да свиря на пиано". Ще си даде спестяванията, а ние трябва да търсим учител.

В сградата на ЦДА (дом на армията) има музикална школа - пиано, китара и ударни. Стара ми е информацията, но имаше прилични преподаватели по пиано.

# 83
  • София
А ние имаме ново 20.
Девойката каза: "Искам да се науча да свиря на пиано". Ще си даде спестяванията, а ние трябва да търсим учител.

В сградата на ЦДА (дом на армията) има музикална школа - пиано, китара и ударни. Стара ми е информацията, но имаше прилични преподаватели по пиано.
Продължават да са там добрите преподаватели. Учебната година в школата започва на 1 октомври.

# 84
Ех, обратно към Фред и Барни Dizzy Face

А ние имаме ново 20.
Девойката каза: "Искам да се науча да свиря на пиано". Ще си даде спестяванията, а ние трябва да търсим учител. Явно беше и проучила какви са възможностите за инструмент, тъй като успя да обясни на втрещения си брат вариантите за неогромно и нешумно пиано.
Аз съм много Ок с идеята, стига време да има.
Скрит текст:
пуснах в търсачката " учител по пиано",  отворих бгучители и попаднах на едно близко младо усмихнато лице, което вече го няма Cry ... и се скофтих, предполагаме последица от Ковид, щеше да е страхотно девойката да ходи при нея.
Да дам предложение - видях че има специална школа в Драгалевци - с пиано на витрината ?!
Ако се интересуваш ще пиша подробности !!

# 85
  • София
А ние имаме ново 20.
Можете да проверите в читалище, ако имате наблизо. Моите хора ходят в читалище на школа по китара, като учителката е и по пиано.
Успех!

# 86
  • София
Да дам предложение - видях че има специална школа в Драгалевци - с пиано на витрината ?!
Ако се интересуваш ще пиша подробности !!
Синът ми посещаваше тази школа, но ние живеем в Драгалевци. Почти съм сигурна, че на Десем то изобщо не й попада в полезрението като местоположение.

# 87
  • София
Участваме на трето. Дано * си знае работата!

За информация 408,75 за ТУЕС и 420,5 за Испанската.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 12:51 от magi_sveta

# 88
  • София
Късмет на всички деца, които участват на 3 класиране! Ще стискам палци. Няма да участваме на 3-то, но разгледах свободните места от любопитство и се озадачих, какво означава ето това - няма места общо свободни в Испанската, но има по 1-2 за мъже/жени?
2561   164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно АЕ   0/2/-   профилирана   Чужди езици   (2 * БЕЛ + 2 * МАТ) + (1 * БЕЛ + 1 * М)
2564   164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно ИтЕ   0/1/-   профилирана   Чужди езици   (2 * БЕЛ + 2 * МАТ) + (1 * БЕЛ + 1 * М)
2569   164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно ПортЕ   0/1/-   профилирана   Чужди езици   (2 * БЕЛ + 2 * МАТ) + (1 * БЕЛ + 1 * М)
2562   164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно ФЕ   0/1/2   профилирана   Чужди езици   (2 * БЕЛ + 2 * МАТ) + (1 * БЕЛ + 1 * М)

# 89
Общите места се показват, когато паралелките са без квоти, в случая ако погледнете свободните места в НПМГ.
Тъй като в Испанската паралелките са с квоти се посочват съответните свободни места дали са за момчета или момичета (пр.в паралелка 2561 0/2/- има 2 свободни места за момчета).

Общи условия

Активация на акаунт