Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • при Arctic Monkeys
Тези, които са ваксинирани колко време са се въздържали от филър/ботокс и имат ли някакви оплаквания
Правих ботокс и след 2 седмици първа ваксина. Без проблем, за сега.

# 241
wolfiе, това се получава от друго, наскоро четох, ама пусто какво беше.И аз имам такава дупка на лявото бедро.

# 242
Здравейте, бих искала дс попитам дали има някоя от вас с браулифт при Ильо Стоянов и дали е доволна от резултатите.
Благодаря предварително.

# 243
Тези, които са ваксинирани колко време са се въздържали от филър/ботокс и имат ли някакви оплаквания
Звъннах в клиниката на д-р.Каляшева за този въпрос.казаха ми да изчакам 2 седмици след 2ра игла(аз вече бях ваксинирана) и тогава може да ме боцне с ботокс

# 244
Посетих днес д-р Силвана Димитрова - Пловдив, за филър в устни Револакс 1мл.Най-накрая съм доволна.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 22:56 от elpi

# 245
elpi , много са хубави!

# 246
Здравейте, аз съм точно 10 дена след първия ботокс,които слагам в живота си.

Първите дни бях много доволна, защото бръчките се намалиха, но все пак изражението на лицето ми си беше естествено.

Сега е пълен бетон, и нито челото нито гневната бръчка имат някакво движение и нещо не мога да се харесам.
Исках да попитам кога започва да поотпуска ефекта и дали е плавен или става бързо когато спира да действа.

Има ли начин да не се бетонира толкова, а ефекта да е частичен?

# 247
  • в 1001-та нощ
Има начин - инжектира се по-малко количество. Първия път и аз бях така - беше по протокол. Хвана ме много бързо. След това слагахме по-малко и мимиката се запазва, но е омекотена.

Постепенно отпуска - поне след няколко месеца.

# 248
  • София
Аз имам един въпрос относно ботокса, хиалурононите филъри за попълване,  за обеми и други подобни процедури за бръчки и хлътвания. Може да прозвучи странно, но се чудех следното: дали след като въднъж сме сложили на въпросното място и сме попълнили бръчка  да речем, след това като вече е преминал ефекта от процедурата /след месеци, година /дали се връщаме в изходна позиция от преди с въпросната бръчка/хлътнина или положението става по-зле от преди да сме слагали ботокс примерно? Не знам до колко успях да обясна добре 😄 един вид дали ако не продължим с поддръжките напред във времето ще стане по-зле от преди , заради това, че веднъж вече сме си сложили на въпросното място и то вече изглежда по-зле от каквото е било преди и вече му трябва постоянна поддържа.  Просто наистина нямам представа, не съм слагала досега все още, но съм набелязала някои места и ме е страх дали ако започна веднъж после няма спиране и ще трябва постоянна поддръжка, за да не стане по-зле и от преди?  Това така ли е? Ще съм, много благодарна ако някой ме светне по този въпрос 😅 и извинявайте за дългия пост 🌼

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 12:54 от LoLo30

# 249

2 седмици след 2рата доза на Pfizer слагах половинка филър в устни. Всичко си беше нормално, нямах проблеми след това. Но това си е индивидуално, всеки организъм е различен Relaxed

# 250
LoLo30, нормално е да се притесняваш за такива неща. Повечето лекари ще ти кажат, че ботоксът възпрепятства появата на нови бръчки, хиалуроновите филъри се натрупват с годините в слоевете на кожата и дават видимо подобрение на структурата на кожата отвън (вече вътре кожата в какво състояние е, е друга тема).

Моето мнение е, че видимо влошаване на признаците на остаряване няма как да се получи, но имай предвид, че най-големият проблем е промяната на костната плътност и там вече няма решение, а това състарява най-много. Но е неизбежно.

Хубаво е, когато започнеш с подобен род процедури да си ги поддържаш регулярно, но ако по една или друга причина си възпрепятствана, няма да има кой знае какви поражения или влошаване. Бъди спокойна за това. Simple Smile Само не прекалявай с количеството филъри.

# 251
А самите филъри подобряват ли цялостно състоянието на кожата или просто повдигат?

# 252
  • в 1001-та нощ
Някои да.

# 253
Само зоната където е сложен ли, извинявам се за тъпия въпрос, не мога да си го обясня, например ако е точково поставен?

# 254
    • в 1001-та нощ
    Точковият лифтинг или т.нар .MD кодове са техника, която един бразилски лекар представя на медицински форум преди време с филърите на Жуведерм от Vycross серията. На лицето са идентифицирани точки, в които може да се поставят филъри и да се постигне лифтинг, а при  необходимост и младежка свежест и сочност. Филърите от серията са различни, с различен състав и плътност.

Лицето се изгражда, какато се строи къща - първо се прави фундамента - с един продукт, после се изграждат формите - с друг, накрая  -"лустро и блясък" с трети с друга техника.

Различните лица са различни - едни се свличат по един начин, други по друг - затова - техникта не се прилага във всички точки едновременно, а в тези, в които е нужно.  Може да се работи точково, може и с канюла- зависи от зоната и уменията на лекаря. Подобрява се състоянието в зоните, в които се работи.

Общи условия

Активация на акаунт