Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета!
Ще се радвам да споделите съвет. Забелязах зона, разположена централно на гръкляна, която стои като по-суха, но при "пощипване" на кожата еластичността е различна и доста по-малка отколкото на останалата част от шията. Мезотерапия би ли помогнала в този случай? Ако да - колагенова ли (guna) или нещо друго за ревитализация?

# 226
Дами, някой правил ли е hydrafacial ?
Почистване
Има ли ефект или е временен?

# 227
  • в 1001-та нощ
Всяко почистване е временно. Процедурата не е агресивна. За нормална кожа е ОК.

# 228
Дами, някой правил ли е hydrafacial ?
Почистване
Има ли ефект или е временен?
На моята кожа е едно нищо.Но съм с мазна проблемна кожа с несъвършенства

# 229
И за мен тоя hydrafacial не върши никаква работа , много безмислено дадени пари. Ако нямате черни точки , може малко да блеснете и до там , за несъвършенствата не върши никаква работа . За съжаление още не съм открила метод , различен от мануалното почистване , което да има ефект за моята кожа  по отношение почистване Sad

# 230
Пак да попитам за скорошни отзиви за спираловидни конци?

# 231
  • Варна
Трябва да правя ботокс на пачи крак и мезотерапия, тези 2 процедури май не трябва да се застъпват, в какъв времеви интервал могат да се направят и кое първо? Ботокса май?

# 232
ivka_smile, първо си направи ботокса, изчакай около 3 седмици и след това мезотерапията. Става дума за хидратираща/подхранваща мезотерапия, нали? Защото ако е от по-агресивните, които стопяват мазнини или се борят с други проблеми, май ще трябва да е в обратен ред, като да има интервал от един месец.

# 233
  • Варна
Filorga мезотерапия за околоочен

# 234
ivka_smile, няма да има проблем да си я направиш след ботокса. Просто изчкай да хване както е по протокол около две седмици и след това спокойно можеш да си направиш мезотерапията.

Ако се сетиш, напиши дали си доволна от тази мезотерапия, след като мине времето й за действие.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 13:43 от Анонимен

# 235
Някой правил ли е мезотерапия на Jalurpo Classic, има в нея 1% хилуронова к_на, четох, че е доста хубава и дава плътност
Запознати ли сте?

# 236
Тези, които са ваксинирани колко време са се въздържали от филър/ботокс и имат ли някакви оплаквания

# 237
Тези, които са ваксинирани колко време са се въздържали от филър/ботокс и имат ли някакви оплаквания
Сложих ботокс между 2 дози на АЗ. Лекарката каза, че ботоксът няма отношение към ваксините. За филър изчаках да мине и втората доза, защото в миналото съм получавала реакция/подуване на филъри след прием на лекарство.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 17:41 от Nabella

# 238
Повече от месец след втората игла,  но не съобразих друго -  пиех хранителна добавка за разреждане на кръвта заради ваксината,  спрях я седмица преди манипулацията,  но пак посинях много.

# 239
Здравейте.
Бихте ли могли да ме посъветвате към кого мога да се обърна, имам козметичен дефект на лявото бедро, което се е формирало от мускулните инжекции, които са ми поставяли като малка, тогава съм прилагала съпротивление и за съжаление родителите ми не са правили разстривка на мястото. Преди време усещах две топченца в бедрото, но сега с времето по-скоро приличат на вдлъбнати дупки. Срамувам се в летния период, когато нося къси панталони, намира се фронтално и се забелязва. Някой сеща ли се за процедура която би могла да ми помогне да го залича? Надявам се, че има алтернативен начин за премахване от оперативна намеса, по скоро си мислех за инжектиране на колаган в бедрото (ако е възможно, нямам представа) което да изравни кожата и да не се забелязва.
Ще съм Ви много благодарна за мнение.

Поздрави.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 23:17 от wolfie

Общи условия

Активация на акаунт