Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 58 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Колко e нормалната цена на Saypha rich, че в "Аура" Варна пуснали промоция 250 лв. А знам, че тук сте доволни от Saypha.
250 мисля е редовна цена.

# 166
  • Варна
Момичета, записах час за вдругиден за корекция на контур на горна устна. За първи път ще ми е,четох , а и  знам , че лекарката ще ми даде препоръки и насоки какво може и не, но искам и вие от своя опит да ми кажете. След корекцията да пия вода повече от обичайното, а не ходя на плаж , да мажа арника…. Та всякакви препоръки от вашия опит ще са ми ценни.

# 167
Здравейте,
Някой правил ли е процедура с пико лазер , специално за белези от акне и пигментация . Виждам , че такъв лазер в София има в Vderm и  в dermact. Много се пише за лекарите в дермакт, но някой има ли отзив за някой от дерматолозите в Vderm , както за апаратните процедури , така и за ботокс. Благодаря!

# 168
Момичета, записах час за вдругиден за корекция на контур на горна устна. За първи път ще ми е,четох , а и  знам , че лекарката ще ми даде препоръки и насоки какво може и не, но искам и вие от своя опит да ми кажете. След корекцията да пия вода повече от обичайното, а не ходя на плаж , да мажа арника…. Та всякакви препоръки от вашия опит ще са ми ценни.

Аз правих преди известно време за пръв път, нищо специално не съм правила, освен да не забравям да пия повече вода. Не съм мазала нищо, отоци, синини и топчета никакви нямах. Отидох при д-р Клаклова в Дерма акт и пак при нея ще отида, хареса ми много какво направи. Избрах си я по снимки на работата ѝ в сайта им.

# 169
Здравейте,
Някой правил ли е процедура с пико лазер , специално за белези от акне и пигментация . Виждам , че такъв лазер в София има в Vderm и  в dermact. Много се пише за лекарите в дермакт, но някой има ли отзив за някой от дерматолозите в Vderm , както за апаратните процедури , така и за ботокс. Благодаря!
Аз ходих в началото на тази година в Vderm на Pico Enlighten laser, не ми помогна за мелазмата, направих 3 процедури. Но пък за татуси е супер.

# 170
Здравейте, дами! Влизам с молба за съвет. Не съм правила нищо инжекционно да сега освен PRP и се чудех за следното - за освежаване след море добра идея ли е мезотерапия със Saypha Rich? Ще се радвам и на други предложения Simple Smile
Просто усещам лицето си много дехидратирано въпреки постоянното мазане със СПФ 50 и прием на мнооого вода, интензивното излагане на слънце си казва думата. Поне не се пигментирах Trollface

# 171
  • в 1001-та нощ
Добра идея е.

# 172
За освежаване и хидратиране на лицето каква процедура е подходяща?

# 173
  • в 1001-та нощ
PRP, PRF, мезотерапия

# 174
Блаодаря, a.l.e.n.a!

# 175
Здравейте,

Здравейте,
Аз ходя във Vderm, при д-р Петкова. Поставяла съм филъри в устните и ботокс на гневна бръчка. Винаги е работила много леко и не са ми се получавали синини. Сложихме ботокса преди 2 седмици и си ме хвана . Утре ще ходя
 да освежим малко устните с 0.5мл Juvederm и ще видим дали има нужда от ретуш на ботокса (ще бъда при д-р Симеонова, че д-р Петкова е отпуск до края на месеца, та ще имам отзиви и за оюе един лекар там).

Апаратни процедури не съм правила. Успех

# 176
Здравейте, момичета
Преди време (2 месеца) бях се консултирала с вас и сложих 0.550мл жуведерм в устните.
Поставих го в Димитровград при доктор Янева. Сега искам поставя още, но не съм доволна от нея и няма да се върна там.
Харесала съм друг доктор, но той работи с други филъри. Не са ми познати и не знам дали са хубави…
Може ли да споделите дали са добри или да търся друг с познати филъри.
Работи с Cytosial, Stylage, Artfiller на Fillmed.
Доктора пътува от София , не знам дали е познат ( доктор Щерев от allure) . Ще се радвам да споделите мнения Simple Smile

# 177
Pepi, благодаря.Още се лутам между клиниките, чета тук , гледам сайтове, но не мога да избера къде да се насоча.Искам място където да ходя за всякакви процедури- апаратни и ботокс., не да обикалям София за различни места- времето ми е доста кът.  Аз досега не слагала ботокс и много ме е сстрах, още не мога да избера лекар

# 178
Pepi, благодаря.Още се лутам между клиниките, чета тук , гледам сайтове, но не мога да избера къде да се насоча.Искам място където да ходя за всякакви процедури- апаратни и ботокс., не да обикалям София за различни места- времето ми е доста кът.  Аз досега не слагала ботокс и много ме е сстрах, още не мога да избера лекар
и аз съм така с ботоксът, пък и с клиниката Simple Smile
ще следя мненията.
Не знам защо, но ме е страх от евентуални последици - чувала съм за доста и нещо ме плашат.
Но пък вече ми е време, особено сега се оформи една гневна - хич не ги долюбвам тях Sad . Другите бръчици повече мога да приема, но тия гневните са ужасни.

# 179
Аз съм на 42 г. и нямам други бръчки освен гневната, но там кожата ми е много дебела и се оформя много грозно нещо .

Общи условия

Активация на акаунт