Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 253
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Аз лично съм слагала веднъж и много се шашнах първите дни, бяха огромни. Според мен е въпрос и на гледна точка. Ето как изглеждат без грим месец след процедурата:

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 07:32 от svinkata

# 286
Аз лично съм слагала веднъж и много се шашнах първите дни, бяха огромни. Според мен е въпрос и на гледна точка. Ето как изглеждат без грим месец след процедурата:
Скрит текст:

Харесва ми резултата. Какво количество сложи, 1мл. ли?

# 287
Скрит текст:

Харесва ми резултата. Какво количество сложи, 1мл. ли?
Да, 1 мл. Volbella

# 288
  • в 1001-та нощ
Момичета, колко често си слагате филъри в устните? Аз сложих 1.5 (1мл на два пъти и още един път 0.5)в разстояние на около 2 месеца и имам чувството, че нищо, или почти нищо няма вече . Усещам го като притисна устни, напипвам го по контура, но като се гледам в огледалото, просто все едно се изпарил. Така бързо ли изфирясва в началото? Не търся някакъв скандален ефект по никакъв начин и ми харесва как изглеждат устните около седмица, откакто са направени, но после сякаш почти не виждам разлика с преди. Старая се да пия достатъчно вода... Докторката последния път ми каза, че може да се видим след няколко месеца чак и по-скоро нямало нужда да идвам, защото нямало да поеме добре и може да се разлее и мигрира грозно филъра, ако прекалим. А на мен ми иде да отида още другата седмица 😄

Когато слагах Теосиал - подновявах през 2 години. След като сложих Juvederm Volift - вече 2 години не виждам нужда. Поне при мен е много траен продукт.

# 289
Благодаря, Алена. Ще попитам другия път за тези филъри. Като нищо още другия месец, ако не ме свърти съвсем 😀

# 290
Аз съм с Juvederm Smile и след 2 поставяния вече година и нещо не е мръднал почти.

# 291
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Алена. Ще попитам другия път за тези филъри. Като нищо още другия месец, ако не ме свърти съвсем 😀

Вероятно филърът не изчезва, но ти харесва ефекта на отока от поставянето. При правила техника - с Juvederm може да има лека оточност само 2-3 дни.

# 292
И аз в отбора-след спадане на отоците и наместване на филъра...ами остава примерно 20%...
Различни лекари, различни филъри.

# 293

Вероятно филърът не изчезва, но ти харесва ефекта на отока от поставянето. При правила техника - с Juvederm може да има лека оточност само 2-3 дни.

То и сега толкова ми бяха отоците- 2-3 дни само, след това много ми харесва, но след 2-3-4 седмици сякаш много бързо става почти незабележимо.

# 294
  • Варна
Аз съм много доволна от Cytosial medium, вече година още си личи и то само 0.6 мл.

# 295
svinkata Ти по начало без филър, май че имаш пухкави устни?

# 296
Моуте устни се подуват много още веднага с поставянето на филъра.Та някой може дс ди мисли, че това е обем от него, но е моя случай си е силен оток, който става на секундата.Така съм около 10 дни и после чак се вижда на какво прилича устата ми.

# 297
svinkata Ти по начало без филър, май че имаш пухкави устни?
Да, не са малки, но доста се смалиха с годините. Идеята беше да достигнем първоначалния им обем. Аз лично мислех, че няма да има разлика, но аз си я виждам.

# 298
  • в 1001-та нощ
При поставяне на импланти на гърдите, където имплантите не се резорбират - го има същия психологически ефект. В началото гърдите са бомбастични от големите отоци, постепенно отоците спадат, а с времето момичетата искат по-големите гърди. Като цяло приемат резултата за даденост и искат повече.

Препоръчвам да си вземете една спринцовка от аптеката, да я напълните с 1 мл вода и да го изстискате в една лъжичка, за да видите точно колко продукт се добавя.

# 299
  • София
Полезен съвет е този със спринцовката, не се бях сетила. Иначе и на мен точно ми се въртеше в главата,че сякаш ще е най-добре да се видят тези мл. колко са като количество и май наистина това е един добър начин. Ще изпробвам. Grinning  Благодаря. Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт