Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 58 940
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
ами щом чак сатурация мериха Flushed, казаха, ако усетя нещо повече, да тичам отново.

Не споменавам болките в главата и т.н., ясно ми е, че все ще има някакво разположение, но не чак застрашаващо живота. Това ме паникьоса. Не ми се беше случвало досега да ме боли под езика с надути слюнчести жлези, не го очаквах. И най-вече ме стресна това в инструкциите за след процедурата - ако се получи подуване, невъзможност за гълтане и нещо подобно, да се звъни спешно на тях. При мен беше трудност и болки при преглъщане от стегнато гърло.

Не мислех да пиша тук, явно при мен реакцията е такава. Но понеже Деси пита и се оказа, че и тя е имала някакви негативи.

Даже отидох за криолиполиза - ами ще изчакам да се оправя първо от ботокса Satisfied .

# 451
ами щом чак сатурация мериха Flushed, казаха, ако усетя нещо повече, да тичам отново.

Не споменавам болките в главата и т.н., ясно ми е, че все ще има някакво разположение, но не чак застрашаващо живота. Това ме паникьоса. Не ми се беше случвало досега да ме боли под езика с надути слюнчести жлези, не го очаквах. И най-вече ме стресна това в инструкциите за след процедурата - ако се получи подуване, невъзможност за гълтане и нещо подобно, да се звъни спешно на тях. При мен беше трудност и болки при преглъщане от стегнато гърло.

Не мислех да пиша тук, явно при мен реакцията е такава. Но понеже Деси пита и се оказа, че и тя е имала някакви негативи.

Даже отидох за криолиполиза - ами ще изчакам да се оправя първо от ботокса Satisfied .
А ботокс в коя зона прави, защото тези симптоми с трудно преглъщане и подути жлези са присъщи за ботокс в долната част на лицето?

# 452
Вчерa слaгaх ботокс в Derma act дaно ме хвaне добре

# 453
Вчерa слaгaх ботокс в Derma act дaно ме хвaне добре
Ще те хване, силен е, но ако случайно имаш някакви странични реакции пиши, нека знаем, при всеки е много индивидуално.

# 454
Имaх достa силнa болкa в глaвaтa вчерa днес съм окей

# 455
Имaх достa силнa болкa в глaвaтa вчерa днес съм окей
Имала съм билки в главара, тежест на челото, леко замайване и влошено зрение (острота), последното не знам имамли връзка, че аз по принцип страдам от него.

# 456
Не съм имала никакво неразположение след ботокса на пачия крак. В Дермаакт това. Не знам какъв са ми сложили, ама съм много доволна от резултата.

# 457
Аз миналият месец сложих Вистабел в чело и нямам никакъв проблем.
Даже имах с предишният им.

Момичета, аз да попитам. Андреа Банда Банда беше качила стори, че третира пъпчици и пори с Genesis
Знам, че е коментиран в темата, но нямам спомени - има ли доволни от него и най-вече - топи ли филърите?

Здравей,

Първо искам да благодаря на всички, които са отделили от времето си да ми отговорят за филърите в брадичка и линия на челюстта.

Правила съм преди 3 години 5 процедури laser genesis.
Не решава трайно проблем с пъпки, акне и т.н.
Усеща се леко затопляне, но реална полза от него аз не съм видяла или може да не съм забелязала …. да съм смъкнала 4-5 години, и тук таме белези си имам по лицето и петна, тъй че… маркетингова стратегия предполагам 😂

# 458
Много благодаря за мнението.
Май ще правя дермапен.

# 459
Относно ботокса - не съм слагала все още, но лекарка ми е казвала, че само Алерган е одобрен като лекарствен продукт.

# 460
Относно ботокса - не съм слагала все още, но лекарка ми е казвала, че само Алерган е одобрен като лекарствен продукт.
Одобрен от кого? В България със сигурност не е одобрен само той. Аз не живея в България и тук е одобрен само Dysport, въпреки че има лекари, които работят и с Алерган

# 461
А някой чувал ли е за Hutox ботокс? В Vogue Clinic го използват

# 462
Това с одобренията за лекарствени продукти са маркетингови трикове. Не се връзвайте. Алерган е американска компания, а там класификациите на продуктите са други. Но не означава, че е по-добър откъм качество спрямо другите. А ако в някоя страна не се предлага конкретна марка ботокс или е фирмена политика, или компанията няма да излезне на печалба, или не са покрили изискванията за предлагане  на продукта.

# 463
Това с одобренията за лекарствени продукти са маркетингови трикове. Не се връзвайте. Алерган е американска компания, а там класификациите на продуктите са други. Но не означава, че е по-добър откъм качество спрямо другите. А ако в някоя страна не се предлага конкретна марка ботокс или е фирмена политика, или компанията няма да излезне на печалба, или не са покрили изискванията за предлагане  на продукта.
Браво, много добре казано. Като цяло контрола по качеството и сигурността на продуктите в Америка е доста по-занижен, отколкото в Европа. Това се отнася както за медицинските, така и за тютюневите продукти и много други. Мен ме интересуват корейските продукти, които навлязоха доста масово дали са надеждни и сигурни.

# 464
По темата за ботокс, последните три пъти ми слагат някакъв корейски, много съм доволна, започва да хваща почти веднага, до ден е готов изцяло и държи 3 мес в състояние първоначален ефект, което за мен е много.
Да дам отчет за спираловидните конци, които сложих преди дни-усеща се леко уплътняване вече и
усещане за "напрежение, което за мен означава, че се формира колаген. Сега вече чакам и поне леко лифтиране да се усети.
В общи линии планирам съвсем скоро да сложа още конци, вкл и малко под брадичката.

Общи условия

Активация на акаунт