Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои аромати на Martiniez са по-трайни и как се сравняват с тези на Tom Ford?
Кои парфюми на Eclat са дълготрайни?
Какви са впечатленията от парфюма In The Mood For Love на Gianfranco Ferré?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои аромати на Martiniez са по-трайни и как се сравняват с тези на Tom Ford?
-
Кои парфюми на Eclat са дълготрайни?
Трайността на парфюмите на Eclat може да варира в зависимост от конкретния аромат и химията на кожата на всеки човек. Въпреки това, някои от техните парфюми, като Delina, Narciso и Crystal Noir, се считат за дълготрайни опции от мнозина. Въпреки това впечатленията могат да варират от потребител на потребител.
-
Какви са впечатленията от парфюма In The Mood For Love на Gianfranco Ferré?
Парфюмът In The Mood For Love на Gianfranco Ferré е описан като нежен, с нотки на магнолия, жасмин и мускус. Потребителите съобщават, че усещат аромата през целия ден, особено когато го прилагат в косата. Трайността му в горещините също е отбелязана като добра, като мнозина са доволни от шлейфа и трайността му в топлите условия.
-
Какви са различните кокосови аромати на Заг?
-
Какви аромати на лосиони за тяло предлага The Body Shop?

). Това, което писах беше за маслото. Спрея още не съм го тествала. От Милка знам, че трябва да го оставя няколко дни да отлежи (тя ги приготвя непосредствено преди изпращане, или пред теб, в магазина). Ще дам отзиви като тествам и спрея (основно откъм трайност, иначе ароматът не вярвам да се различава).
Мисля да взема Лост чери, но ми се иска и още нещо. Нещо за идващата есен като аромат да ми предложите от Гиза? Търся и отзиви за Ванила абсолю на Монтал.