Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 626
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Pe се завърна. Ураа Simple Smile

# 571
хахахаха,тук съм тук,шпионирам ви:))))))))))))))))))))

# 572
  • Стара Загора
Ре, благодаря ти. С нетърпение очаквам и твоите. Yellow Heart

Аз си позволявам да оставя линк към статията, която току що пyснах и ще се радвам да ме допълните и поправите. Със сигурност съм пропуснала нещо от толкова писане.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 22:58 от iv4enceto_91

# 573
Продължавам да нахалствам в темата, но кои правят най-близки имитации? Гиза?
Обожавам CH Good girl например, къде е най-добрата му имитация?
Също така търся най-добрата имитация на Spicebomb V&R и Womanity.
Благодаря, на този/тези, които ме "отразят", така да се каже.

# 574
  • BG-DE
Всяка фирма има сполучливи и не толкова сполучливи имитации не може да се каже, че при някоя всичко е перфектно, на първа страница пише за доста парфюми, кои имитации са най-добри според хората в темата. Конкретно за Good girl, лично аз най-много харесвам варианта на Парфен но мисля, че за много добър е споменаван и този на D&P но него не съм пробвала.

# 575
  • Бургас
Продължавам да нахалствам в темата, но кои правят най-близки имитации? Гиза?
Обожавам CH Good girl например, къде е най-добрата му имитация?
Също така търся най-добрата имитация на Spicebomb V&R и Womanity.
Благодаря, на този/тези, които ме "отразят", така да се каже.
Такаааа...
Аз не съм помирисвала GG(Обувката) в оригинал.Съвсем умишлено.
Имам я във версия на Ла Рив и много я харесвам,но не е много трайна.
Имам я в капсуловано шише на Рефан.Доста тежка и опушена някак стои,но пък е трайна.
На Заг е мааалко по-свежа от Рефан и е трайна.
Но харесвам всяка една от версиите.
Позната има имитацията на D&P и ми прилича на тази на Рефан.
Общо взето това май е най-ползваният от мен парфюм това лято,следван от МОН Гарлен.
Womanity е коментиран много пъти,но съм го забравила...
Виж Black Opium на Заг.Близък е до обувката,накрая стои като захаросан.Аз и него много,много харесах.
И в имитация на La rive го имам,малко е нетраен.
На Заг са трайни.
Пример:МОН Гарлен на Парфен ми издържа до 3-4 часа.На Заг издържа и до 10-12 часа...
Но пак е до кожа.

# 576
  • Стара Загора
Womanity на Гиза, перфектен и завидна трайност. Чела съм че на Рефан е много добър, но не съм го пробвала. Дамите тук ще кажат.

# 577
Не знам обсъждали ли сте, но аз видях от различни влогъри в ютуб , много да хвалят този онлайн магазин Bellaciashop и си поръчах парфюм от тях. Супер трайни са и са почти едно към едно с оригиналните.  Аз имам оригиналния парфюм и от любопитство си поръчах и аналога от тях, почти няма разлика и е мноого траен...дори след пране усещам аромата.Препоръчвам с две ръце да ги пробвате.

# 578
Благодаря ви много!
Ще пробвам Уоманити на Гиза и тези, предложени в последния пост!

# 579
  • Бургас
През лятото не бях очарована от Императрицата на Рефан.
Вчера и днес съм с нея обаче и ми мирише много хубаво.
Явно температурата на въздуха си има значение.
Да кажа,че не е наливна,а капсулована,Рефан Интенз.
Наливните им...знаете,не ги харесвам.

# 580
  • София
търся най-добрата имитация на Womanity.

Като човек, изразходил един бидон Уоманити в оригинал (спрях когато всички взеха да го носят, омръзва в един момент отвсякъде да го усещаш), според мен Рефан са изкопирали аромата 1:1, с изключение на цвета на течността. На Гиза целенасочено си взех под формата на масло - също е много добре направен. И двата са трайни до безобразност. Други не съм пробвала, но от тези двата който и да вземеш - няма да сбъркаш.

А иначе по принцип - всяка марка има неща, които са й се получили, и такива, които не точно. Дори и любимите ми Гиза не са уцелили всичко (Галоп, например, определено се различава от оригинала, но там, отново, като си минал през едно 200мл от оригинала, го познаваш до последната молекула. Ако си го тествал 1-2 пъти бегло и ти е харесал, тази версия ще ти се стори достатъчно близка).

Да използвам и аз да споделя, Белугата е уникална! Добре направена и много трайна (на моята кожа това е проблемът обикновено). Мисля, че няма да страдам много като ми свърши оригинала Wink

# 581
Ели, на Гиза Белугата ли и ако-да, като спрей или масло ?

# 582
  • София
Ели, на Гиза Белугата ли и ако-да, като спрей или масло ?

На Гиза, да. И в двете форми я взех (знам, знам, луда жИна Laughing ). Това, което писах беше за маслото. Спрея още не съм го тествала. От Милка знам, че трябва да го оставя няколко дни да отлежи (тя ги приготвя непосредствено преди изпращане, или пред теб, в магазина). Ще дам отзиви като тествам и спрея (основно откъм трайност, иначе ароматът не вярвам да се различава).

# 583
Дами искам да похваля на Рефан Aqua&Sugar лимитките в черните бутилки 😍 Снощи се пръсках днес не съм подновявала и от време на време ме лъхва аромата 🤪 Ще помоля да ми препоръчате подобни сладки аромати на Рефан/Заг?

# 584
  • Бургас
Никога не съм поръчвала от Гиза, но мисля най-сетне да поправя тази грешка. Започвам да се настройвам на есенна вълна и ще се възползвам от тази нагласа да забърша нещо от Гиза. Sweat Smile Мисля да взема Лост чери, но ми се иска и още нещо. Нещо за идващата есен като аромат да ми предложите от Гиза? Търся и отзиви за Ванила абсолю на Монтал.

Общи условия

Активация на акаунт