Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 563
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, трябва ми добра имитация на  Guerlain Insolence. Някаква идея?!

# 586
  • Бургас
Момичета, трябва ми добра имитация на  Guerlain Insolence. Някаква идея?!
Май освен на Сангадо теменужката няма.
И тя е не е 100%
И мен силно ме интересуват парфюми с виолетки...

# 587
  • София
Доколкото виждам състава, тя ще киселее, подобно на fairy van cleef and arples. Него го имам и за мой ужас е супер нетраен, иначе ми е любим. Simple Smile Искам чиста млечна теменужка, удряща с чук по главите на околните. Simple Smile))

# 588
  • Deutschland
Уоманити на Рефан е много траен парфюм, но ужасно ми напомня на Лайт блу. Твърде вероятно е да са ми объркали течността

# 589
  • Бургас
Доколкото виждам състава, тя ще киселее, подобно на fairy van cleef and arples. Него го имам и за мой ужас е супер нетраен, иначе ми е любим. Simple Smile Искам чиста млечна теменужка, удряща с чук по главите на околните. Simple Smile))
Преди не киселееше...
Феери на Ван Клееф и Ерпълс е също много любим мой парфюм.
Опитай с Виолета на Ейвън,из базар ще я има все още.

# 590
Момичета, Black Opium на Заг траен ли е?

# 591
  • Бургас
При мен да.
Има хора,при които парфюмите са много трайни,при други не са...
Но това е силен,тежък парфюм,усеща се.
На моята кожа накрая остава сякаш само захар.Точно това най-много харесвам в парфюма.
И с имитацията на La rive е същото,но тя е по-нетрайна.

# 592
Днес си взех Кожената Белуга,Прасковата на ТФ и Джинжъра на Герлен на Гиза от една прекрасна парфюмна фея,която си ги беше поръчала,но не и бяха допаднали.....и съм доста объркана. Кожената Белугата ми е страшно тиха,толкова,че трябваше няколко пъти да пръскам на различни места по мен,за да успея да я доловя.Твърде тиха за мен............да си завираш носа,за да я отразиш.Да не говорим,че кожа при мен няма ,само лека ванилия и свеж,ментов жасмин.Това е при мен,Много фин,много нежен,нищо общо с името и очакванията ми. Прасковата е брутално силна,дори нагарчаща в първия час,твърде силна .След като олегне горчивината,която на моята кожа избива на "пастет" лека полека изчезва и избива пачули. Мирише много подобно на Малката черна рокля на Герлен,като черешата е заменена с праскови. Все още не знам дали ми харесва или ме задушава.Мисля,че на студ ще е много хубава,но днес на 27 С ми идваше в повече горчивото.А герленския Джинджър е нeщо прекрасно-свеж джинджифил с много,ама много цитруси. Сочен,свеж,зелен и летен...и толкова силен,че след като си облякох суитшърт върху тениската,на която бях пръснала веднъж,от суитшърта се носеше аромата с всяко мое движение.
Остана ми да пробвам Черешата на ТФ. За сега не мисля,че от тези три намерих фаровит. Сестра ми се влюби и взе Джинджъра и Белугата за Франция,на мен ми остави да се опознавам с Прасковата на ТФ Laughing

# 593

И при мен е много траен. До момента от Заг съм си накупила общо 7 парфюма като най-много ми допадна Armani Code и Gucci Guilty.

# 594
  • BG-DE
Уоманити на Рефан е много траен парфюм, но ужасно ми напомня на Лайт блу. Твърде вероятно е да са ми объркали течността
Фрау, объркали са сигурно нещо двата аромата нямат нищо общо 🙂

# 595
Момичета,
в издирване съм на сполучлива имитация на Gucci Guilty - имате ли наблюдения 🍀

# 596
Кой номер е тоя Джинджър на Герлен на Гиза? Не го намирам....

# 597
Кой номер е тоя Джинджър на Герлен на Гиза? Не го намирам....

#UNS68 Аква Пиканте Aqua Allegoria Ginger Picannte Guerlain

ПП. Цяла нощ от китката ми миришеше на Белугата и си казвах в просъница-ммм, много хубаво мирише,нежно и елегантно. Кожа все още не усещам аз, но бих го носила зимата Simple Smile....все още го усещам. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 09:24 от Ре

# 598
  • София
Пак аз за Белуга, вече с паралелен тест.
Масло - спрей - оригинал (оригиналът е вече доста отлежал, поне 7-8 години, не знам колко ви е индикативно, но за мен Герленската ванилия като отлежи се променя леко по един особен начин, в посока към по-хубаво, става по-нюансирана)

Спрейът е някак по-свеж, сякаш му липсва дълбочина. Но пък излъчва по-силно и се усеща повече.
Олиото като аромат е много по-близко до оригинала (ако не е паралелен тест вероятно не бих го различила), но седи по-близо до кожата. Трайност си има доволно, просто се усеща по-скоро като аура отколкото като облак.
При двете в комбинация (олио и отгоре спрей), превес взима по-скоро свежестта на спрея. Трайност - безкрайна.

Edit (допълвам) Дадох на колежките да подушат. Едната (парфюмно не откачена и харесваща по-скоро свежи аромати Wink ) хареса повече оригинала (каза, че Гиза версията й е по-сладка), другата (по-скоро от нашата партия и харесваща по-плътни парфюми по принцип) пък хареса повече Гиза, може би пак по същата причина Wink

Присъда - взимайте смело. На мен оригиналът ми е сред любимците, а определено харесах версията на Гиза и в двата варианта, и ще си ги нося с кеф. Говорим само за сравнение на ароматите, цената дори не я коментирам Wink

Ре, ти в оригинала кожа усещащ ли? При мен ако изобщо има нещо в тази посока, е по-скоро велур, и то много силно трябва да си напъна носа и въображението, за да го усетя като отделна нотка. Винаги водеща ми е била ванилията, всичко друго е нюанси..

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 17:09 от Elitsa_z

# 599
..Ре, ти в оригинала кожа усещащ ли? При мен ако изобщо има нещо в тази посока, е по-скоро велур, и то много силно трябва да си напъна носа и въображението, за да го усетя като отделна нотка. Винаги водеща ми е била ванилията, всичко друго е нюанси..
Нее,аз писах,че не познавам оригинала и някак очаквах кожа,нещо силно и тежко. Но тук усещама ванилия с амбра и ми е доста мек и гушлив,нежен някак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт