Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 73 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Някой би ли ми помогнали с адреси на магазини на Заг в Пловдив. Нещо не можах да се ориентирам. Преди имаше магазинче на Пешеходния, но го няма вече. Дали има в района на центъра?
Също да кажете сравнително сполучлива имитация на аромати Бийредо и по- точно Балът да се не щуркам. Flowers Hibiscus

# 676
  • Стара Загора
Говорех за Баргело, но Линтерди на Заг също е невероятен. Изпръсках го скоро.

# 677
  • Бургас
Говорех за Баргело, но Линтерди на Заг също е невероятен. Изпръсках го скоро.
Благодаря,Ивче,ще го видя.
На Баргело имат Tresor in love,не знам в България може ли да се купи отнякъде.Вероятно има хора,които внасят както лекарства,така и парфюми.

# 678
  • Стара Загора
Да, знам че го имат. Но аз искам да пробвам La Nuit tresor. От тук няма да купя, защото първо че избора е ограничен и второ продават на двойни цени. Като платя и доставката, мерси. Предпочитам на Гиза.

# 679
Някой би ли ми помогнали с адреси на магазини на Заг в Пловдив. Нещо не можах да се ориентирам. Преди имаше магазинче на Пешеходния, но го няма вече. Дали има в района на центъра?
Също да кажете сравнително сполучлива имитация на аромати Бийредо и по- точно Балът да се не щуркам. Flowers Hibiscus
На ул." Иван Вазов" има едно магазинче ( номерът на улицата не го знам, но като се тръгне от колелото на гарата в посока Центъра, е близо( до колелото), от лявата страна).

# 680
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета, и аз да се включа с малко парфюмни размисли и страсти:
Първо за Гиза: така обсъжданата тук Белуга и при мен на първо четене беше прибрано-елегантна и велурена, без шлейф и много, много тиха, сега отлежава на тъмно в очакване след около две седмици да се развие с пълна мощ, ако това изобщо ѝ се отдава. Smiley Случвало ми се е и при много силни и запомнящи се аромати на Гиза да се изявят дори след месец. Съдбата на Белугата последва и мегатонния Магма Екскл., който никога не ме е разочаровал досега, но и на него, както и на Диа му трябва явно време. Разносвам в момента Сантал Роял, стар мой познайник, който в изпълнение на Гиза /според мен поне/ е по-слаб от съименника си на Мартинез.
Сега за Мартинез: имам си нова любов и се казва Once upon a time, той е от тяхната собствена серия и е за любителите на кожени аромати: силен, стилен и пристрастяващ /според мен/, единствено смущаваща тук е цента му: 38лв. за 50мл, но....на който му харесва... Innocent С риск да бъда подложена на публичен линч тук си припомних и тяхната Инсомния, в която бях влюбена дълго, дълго време..., ами все такава красавица си е! Cupid Не пропуснах да се запозная и с новия им Ритуал: ...нищо особено, добра имитация на Ерба Пура на безсрамна цена! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нещичко и за Рефан, нося паралелно с другите в момента и техния Джънгъл на Кензо - просто разкош в бутилка, който се развива прекрасно и в тези горещини!!! Gift Heart НО, мнението ми все пак не е меродавно, аз просто съм любител на тежки, дървесни, кожени и дори ретро алдехиди. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 10:09 от kolevaangela

# 681
  • Стара Загора
Относно питането за аромати на Гиза с тамян, честно казано не мога да помогна. Не си падам по такива, а това Азаро не го познавам. Най-добре Ре или други дами да се включат. Милка също мисля че ще може да ви ориентира и препоръча. 😊

Приятелка ми похвали този Nur, който още миналата година подуших и веднага махнах капачката. На мен ми идва в повече и ретро.

https://www.fragrantica.com/perfume/SoOud/Nur-10016.html

Някой да е пробвал Amouage Memoir?

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 18:38 от iv4enceto_91

# 682
  • Варна
Днес, повлияна от мненията тук отидох до Гиза и забърсах Ерба Пура и Белугата. Белугата ми е доста сладка и наистина както пише във Фрагрантика, ми мирише на пластилин Play Doh, ще я пробвам и в по-студено време

# 683
  • София
mariqivanova, за Баргело виж е Олх или Базар бг. Има обяви, и точно Tresor in Love имам на Баргело. Както и VIKTOR & ROLF BONBON им е разкошен Heart Eyes Помня, че продавачът беше от Асеновград.

# 684
Случайно видях, че Sky City Mall празнува рожден ден и до утре текат големи намаления, та и Парфен са отпуснали по 20%.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 00:35 от Джуд

# 685
  • Бургас
mariqivanova, за Баргело виж е Олх или Базар бг. Има обяви, и точно Tresor in Love имам на Баргело. Както и VIKTOR & ROLF BONBON им е разкошен Heart Eyes Помня, че продавачът беше от Асеновград.
Аууу,благодаря!
Бонбон също го искам.
Умирам си за такива аромати.
Няма как да са ментета парфюмите,нали?
Те самите са имитации...
Ама като знам,че китайците и мартенички правят...

# 686
  • Burgas, Bulgaria
Някой да е пробвал Amouage Memoir?

Мило, iv4enceto_91, в предходния си пост пишейки за Магма Екскл. на Гиза /#D267/ визирах точно Memoir Women на Amuage, за мен това е едно от най-добрите попадения, не се е случвало да не бъда забелязана, разпитвана и случайно спирана с този парфюм. Много близък до оригинала, мегатонен като силаж, мощен, запомнящ се, почти подпис. НО, той е за любителите на нестандартния ниш на тежки ориенталци, според мен без проба е излишно да се купува, просто е необичаен в добрия смисъл. Аз те следя с интерес и знам, че си фен на Гиза, добре знаеш от Ели за периода на "зреене" на нейните парфюми, дай му време да отлежи /поне месец/ и той ще те "пренесе" в друго измерение. Пиша всичко това условно, с уговорката, че ние хората сме различни, различни са и възприятията ни, не искам да те подведа, ароматът е труден, не става за покупка "на сляпо", но аз просто обичам нестандартното. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 11:56 от kolevaangela

# 687
  • Стара Загора
Благодаря ти. ❣️😊
Със сигурност няма да го взема, но ще си поръчам пробичка. Да го опозная, че ми е много любопитен. 🙂

# 688
В Бургас някъде предлагат ли се парфюмите на Гиза?

# 689
  • Бургас
В Бургас някъде предлагат ли се парфюмите на Гиза?
Доколкото знам,не.
Имало е,вече не.
Което е жалко,не ми се купува"насляпо".

Общи условия

Активация на акаунт