Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 73 515
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте! Някой знае ли на кой парфюм отговаря № 028 на наливния Рефан ?

Voce Viva, проверявайте първата страница Smiley

Благодаря за отговора. Simple Smile
Преди да си задам въпроса проверих на първа страница, но не намерих такъв номер. Сега отново се върнах да погледна, да не би да съм го пропуснала, но пак не го намерих. Thinking

# 61
  • Варна
Преди да си задам въпроса проверих на първа страница, но не намерих такъв номер. Сега отново се върнах да погледна, да не би да съм го пропуснала, но пак не го намерих.
Не търсите където трябва! Обновената информация се намира като кликнете на линка, който се намира под картинката и слезете до края на страницата.

Другото е по стара информация.

# 62
  • Бургас
В търсене съм на сметанов, млечен, кремообразен аромат. Днес получих поръчка от разпродажбата на Victoria’s secret - един лосион и спрей. Любов от първия мирис. Повечето парфюми и спрейове на VS са плодово-компотести, тип Ескада и не се замислям особено като купувам, всички са ми приятни. Използвам ги в жегите за освежаване. От този съм изключително изненадана (става въпрос за Midnight bloom). Мирише на скъп парфюм. Леко дървесен, леко ванилов, сладък като сметана, но ненатрапчив. В интернет всички са единодушни, че напомня много на Cloud на Ариана Гранде. Душила съм Cloud и според мен наистина имат допирни точки. Проблема е, че не съм фен на парфюми на известни личности, тъй като не са по-различни от бюджетните парфюми на пазара. По-евтини са от високия клас парфюми, но въпреки това не си оправдават цените. Cloud е 80-90 лева мисля. Иска ми се да комплектовам спрея и лосиона с парфюм, затова съм в търсене на такъв тип аромат. Ще се радвам да чуя предложенията ви.

# 63
Аз имах лосиона на Midnight Bloom, но го продадох. Според мен имитира Baccarat Rouge 540, който Cloud също имитира. Според мен ще си пасне добре с Cloud, но някои хора се оплакват, че не им е траен на кожата, въпреки че според други е изключително траен. При мен е средна хубост. Имам отливка от него.
А кой друг аромат си взехте и къде е тази разпродажба? От официалния сайт ли?

# 64
здравейте, виждам . че от Заг предлагат лосиони за тяло , някой има ли представа какви аромати имат налични?

# 65
Ще се радвам някой да сподели за лосионите за тяло на Заг .

# 66
  • Бургас
Аз имах лосиона на Midnight Bloom, но го продадох. Според мен имитира Baccarat Rouge 540, който Cloud също имитира. Според мен ще си пасне добре с Cloud, но някои хора се оплакват, че не им е траен на кожата, въпреки че според други е изключително траен. При мен е средна хубост. Имам отливка от него.
А кой друг аромат си взехте и къде е тази разпродажба? От официалния сайт ли?

Чувала съм, че Cloud имитира BR540. Душила съм Бакарат на Заг и за съжаление съм от тези, които усещат болница и стерилност.

Скрит текст:
От официалния сайт е. Само се задава държава България. Все още има разпродажба, просто вече не е приоритет и ги няма големите банери на началната страница. Освен moonlight bloom взех и early morning sun спрей и bright palm спрей. Early morning sun е топъл, белоцветен аромат, с цитрусова нотка. Напомня на Куатре. Bright palm е праскова и кокосов йогурт. Много плажен аромат. Според мен би се допълвал с Dolce garden. Колежки си взеха Horizon in bloom, passion flowers, neon lily, dessert lily, st.tropez и няколко от pink. Техните ми допаднаха с изключение на st.tropez и тези от pink. Neon lily първоначално е малко сапунен, но след това тази нотка изчезва. 50/50 съм за него.

# 67
Днес се напръсках за първи път с Джими Чу, новия на Заг,/556/ който си бях взела ,много ми харесва аромата ,мирише ми хем на някакво цвете..хем пък на нещо плодово..на кожата го усещам по един начин, а когато го душа от шишето малко по друг. Харесва ми всякак.

# 68
На мен ми е много любопитен Soleil Blanc на Заг. Надявам се да е близо до оригинала, защото ревютата много ме изкушиха и установих, че въпреки че не понасям сладникави парфюми, кокосът е изключение. Обичам да ми мирише на слънцезащитен лосион, така че май на сляпо ще се пробва Солейла.

# 69
В търсене съм на сметанов, млечен, кремообразен аромат. Днес получих поръчка от разпродажбата на Victoria’s secret - един лосион и спрей. Любов от първия мирис. Повечето парфюми и спрейове на VS са плодово-компотести, тип Ескада и не се замислям особено като купувам, всички са ми приятни. Използвам ги в жегите за освежаване. От този съм изключително изненадана (става въпрос за Midnight bloom). Мирише на скъп парфюм. Леко дървесен, леко ванилов, сладък като сметана, но ненатрапчив. В интернет всички са единодушни, че напомня много на Cloud на Ариана Гранде. Душила съм Cloud и според мен наистина имат допирни точки. Проблема е, че не съм фен на парфюми на известни личности, тъй като не са по-различни от бюджетните парфюми на пазара. По-евтини са от високия клас парфюми, но въпреки това не си оправдават цените. Cloud е 80-90 лева мисля. Иска ми се да комплектовам спрея и лосиона с парфюм, затова съм в търсене на такъв тип аромат. Ще се радвам да чуя предложенията ви.
Предлагам парфюма на Кети Пери - Mad love, но определено не е траен. Сметанов е Simple Smile За около 25 лева съм го поръчвала от Нотино.
Ще чакам отзив за Soleil blanc на Заг, това е любимата ми категория парфюми след гурметата- плажни 😁. Дано да се доближава до оригинала.

# 70
  • Пловдив
Препоръка на траен аромат съдържащ мед, роза и жасмин?

# 71
  • BG-DE
Elie Saab Le Parfum  съдържа и трите търсени съставки и е много траен ( оригинала) но не знам добра имитация обаче по сайтовете съм виждала, че тестерът му е евтин. BTW Hamsah на Swiss arabian е великолепно копие, има го в Нотино.

# 72
  • Стара Загора
Баргело Simple Smile Разкошен е. Гиза също го имат, но маслото поне не се разгръща при мен. Не сме пробвали спрей версия.

# 73
Бабата на ММ ми донесе от Гърция това нещо.

Веднага направих справка и пише, че е версия на Хипнотипмаъа отрова. Не познавам парфюма като миризма. Но този е тежка ултра сладка ванилия и Тонка боб, много сладък, силен аромат, на мен ми напомня и за Прада Кенди.
Името е cashmir Musk, номера 34.
Приятен е, не му е сезона, много сладък, на любителките на гурмета, сладки и тежки аромати много ще се хареса.
Ще го оставя за зимата, не вярвам много да го нося,хубав е, но нали не ми понасят такива и сигурно ще си отлежава.
Струвал 3 евро. Като миризма е много хубав, мисля и, че ще е доста траен.
Интересно ми е дали сте го срещали и според вас дали е аналог на Хипнотичната отрова или на друг?
Малко са мненията във Фтагрантика, това намерих.

# 74
  • BG-DE
И тук в Германия ги има тези парфюмчета, различни видове са но досега не съм им обръщала внимание, познавам Хипнотичната отрова и ще го пробвам да видя дали прилича 😊

Общи условия

Активация на акаунт