Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 957
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Можеш ли да разкажеш малко повече за тях и кои си пробвала Flowers Hibiscus
С удоволствие ще ти разкажа -имам тези като най-доволна бях първия много присъствен и траен.За лятото е пеерфктен.Другите 2-единия го размених,а др.все още чака своя нов собственик.Също не е лош,но не е моя аромат.

# 271
  • Стара Загора
И аз пробвах от съфорумка Wood & Sage тази седмица, но и двете останахме изненадани как се разви при мен. При нея стоял морско и леко солено, а на моята кожа започна с цитриси сочно и леко остро, след това улегна до бледо бонбонено. Почти по същия начин ми стоят Limon Verde от Алегориите на Герлен и спрения Eau mega на Viktor & Rolf. Свежо и акватично сладко.

Относно въпроса към мен кои имитации харесвам - не съм тествала толкова много като някои от вас, но на първо място разбира се поставям Гиза, след тях са Баргело и Заг. Добри са и Рефанските в черните флакони, които коментирахме вчера. Аз имам и оригинали доста, Ейвън и стари Орита преди да ги развалят. Ето ми го гардеробчето ☺️😊

https://www.fragrantica.com/member/23296

Иначе любими на Гиза са ми Prada la femme, Либре, Манифесто на Лоран, Зен който го няма вече, Пастел, Нуит Трежър, Velvet Hyacinth, Vodka on rocks, Moonlight in heaven, Womanity, Voyage Hermes, Daisy, Dolce Garden. Разкошен е и Twilly, както и Сантал Роял. Тези се сещам на прима виста. На Баргело Elie Saab Le parfum, Givenchy Linterdit, Burberry Her. На Заг също има попадения. Напр. Bitter Peach, Linterdit, Si passione, Libre, Paradiso Cavalli.

# 272
  • Бургас
Ивче,супер ти е гардеробчето.
Инсоленс и La vie est belle в оригинал ли имаш?
Аз не съм имала много оригинали.
Нина Нина Ричи няколко пъти,Плежърс на ЕЛ,Feery Van Cleef and Arpels(и светлосиния и тъмносиния)и Дона Карън be delishious.Та това е.
А май и Anour Amour Cacharel,сега имам Wish Chopard и La lique Amethist и още се чудя на последния да го разменям ли.
Иначе от Орифлейм и Ейвън имам солидно количество...
И някои имитации.

Рефан в Бургас откъде е добре да се купува?
От Александровска е  La vie est belle,уж бива,капсулован е.Императрицата също,но не съм сигурна,че е моят парфюм.
"обувката" е от Лазур и Скандал наливен имам оттам,биват...
Наливен взех Идол от друго място,след час и нещо става ужасен.

# 273
Хваля Chloe-то на Заг.Разкош.Мирише вече 14часа.Иначе си взех и Sexy на Каролина Ерера,мъжки е, но е разкош и той.

Марияна,купувам само от една цветарница като тръгнеш надолу от билкова аптека.Там имат парфюми.Ами....с разлипно и много по-добро качество са от тези в центъра или моловете.Друг въпрос е,че нямат всичко.

# 274
  • Бургас
Цветарница има май чак на операта?
Или просто трябва да мина и видя.
В МОЛа скоро не съм ходила,знам два магазина в центъра и един в Лазур.

# 275
  • Стара Загора
Да, оригинали са ми Инсоленс и Ла ви съвсем случайно вчера след като писахме тук... се появи 75 мл в една от парфюмните групи за много добра цена. Дамата работи на летището, та просто нямаше какво да му мисля. А и 2 колежки са му фенки, ако не са мераклийки ти си насреща. 😋 Имитациите не са ми описани във ФР. Те са ей така за спорта. Имам около 15, не повече.

Поръчай си Scandal и La Nuit treasure на Гиза. Ще останеш доволна гарантирам. Ако обичаш пък кокос и плодове сладки, препоръчвам ти и Dolce Garden. Две колежки го взеха по моя препоръка, няма нужда от оригинал. ❣️

# 276
  • Бургас
Аз купувам рефан от магазин в Братя Миладинови на ул. София мисля, че се казваше. На партера на блок 135. Към шосето има Спиди, а на гърба Еконт. Магазина е откъм шосето, което води към Механото и Тох-а. Купувам от дълго време основно там, имат повечето парфюми, скоро не съм го посещавала и не знам как са с разнообразието. Нямала съм проблеми с парфюмите взети от там. Купувала съм също и от Александровска.

За феновете на Бакара - видях, че имитацията на Зара е вече налична и тук под името Red temptation. Много ютубърки я харесват. Не съм фен на парфюмите на Зара, изобщо не са трайни при мен, но този горе-долу имаше 5 часа присъствие на китката ми. Също съм и със смесени чувства за Бакарат, тъй като при няколко имитации ми избива болнична нотка, но при Зара липсваше такава, а оригинала не го познавам.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 11:07 от rdb323

# 277
  • Стара Загора
Болничната нотка при мен е в първите минути. След това е приказка. Оригинал не съм пробвала. Само на Заг, Гиза, Ariana Grande Cloud и Рефан черните бутилки. Ако трябва да си купя, ще е Гиза или Рефан. В случай че поискам красива опаковка, Cloud.

# 278
  • BG-DE
Аз имам Could на А. Гранде но никак не ми е траен иначе ми харесва но нещо не ми уау. Не познавам Бакара руж но ако наистина прилича на него не разбирам защо толкова народ припада по този парфюм 🤔

# 279
  • Стара Загора
Според мен защото е скъп, а повечето хора не оценят парфюмите по аромат.... За тях цената е водеща. Така де... някой да не ми се обиди, но за мен си е жива снобарщина. Независимо дали им харесва достатъчно, нали струва няколко стотин лева оригинала..

# 280
Една жена, която продава парфюми, ми каза, че истерията е започнала заради Кардашиянките, защото Кюркджян им правел парфюмите. Аз не намерих подобна информация в гугъл, но може да е вярно. Арменци.
А този на Зара аз лично не го намерих в магазините им в Сердика и Парадайс. Откъде го купихте?

# 281
Цветарница има май чак на операта?
Или просто трябва да мина и видя.
В МОЛа скоро не съм ходила,знам два магазина в центъра и един в Лазур.
Не в посока Ботева,а завиваш покрай билкова и продължаваш надолу.Преди цветарницата на самото шосе има голям зеленчуков магазин

# 282
  • Бургас
Една жена, която продава парфюми, ми каза, че истерията е започнала заради Кардашиянките, защото Кюркджян им правел парфюмите. Аз не намерих подобна информация в гугъл, но може да е вярно. Арменци.
А този на Зара аз лично не го намерих в магазините им в Сердика и Парадайс. Откъде го купихте?

В Парадайс го видях случайно, минавах набързо през Зара да получа поръчка. Тази сряда беше.

# 283
  • Бургас
Аз имам Could на А. Гранде но никак не ми е траен иначе ми харесва но нещо не ми уау. Не познавам Бакара руж но ако наистина прилича на него не разбирам защо толкова народ припада по този парфюм 🤔
Имат прилики с този на Ариана Гранде, Рефанската версия на Бакара е много добра.Аз обаче харесвам повече Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum в оригинал и е супер траен върху менhttps://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/Bac … Parfum-46066.html Повечето са с имитации на Бакара, убедена съм в това аз.

# 284
Bright, а този показан от теб дали има сполучлива имитация ? Пирамидата изглежда добре Simple Smile пък как само разбирам от пирамиди 🙃😃😜
Ивче, подкрепям мнението ти,  за жалост, обаче понякога и аз се захласвам. По принцип бих си купила скъп парфюм но не и на тази цена и този аромат в случая и за момента. Такава криза е, а а аз да давам една мин. заплата за аромат Sad ...

Общи условия

Активация на акаунт