Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 957
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Ивче, благодаря!
Кокос не обичам,не знам защо,не ми харесва.Вероятно в някоя комбинация...

На дамите от Бургас много благодаря,цветарницата е в посока музикалното училище...Сега се сетих,че от там бях взела преди много време имитация на be delishious.Ама не я харесах,вероятно защото съм имала оригинала.
А в Братя Миладинови,блок 135 магазинът е много хубав,до него има магазин за дрехи за по-дебели дами...като мен...От там пък ми е Идол на Ланком...и пак си я има тази рефанска нотка,ама...ще го пръскам.

# 286
  • Бургас
Бакара Екстракт не съм чула да има имитация.

# 287
  • BG-DE
Има, на Divain.

# 288
Divain между другото ще пускат много имитации на Killian,ще станат общо 15, пуснали  са на pre sale три сета с по 5 мостри от 3 мл на необяснимата за мен цена от 16€. Ще чакам като пуснат пълния размер да видя за колко ще ги продават, че ме вълнува Принцесата.
Бяха им доста скромни намаленията последните месеци, време е вече за някой по-сериозен процент.
Много съм доволна от поръчаните от Eclat.de имитации на амбре наргиле и black Opium, нямам търпение да се захлажда по-сериозно и да ги почвам.

# 289
  • обл. Шумен
Момичета, преди време бяхте ми казали, (а и аз не намерих) че няма имитация на V Absolu Valentino. Извинявайте, че пак за него питам! По пирамида ми излиза ванилия, роза...все неща които не харесвам, но самия аромат е много женствен и е страхотен. Във фрагрантика за подобен ми излиза на Хюго Бос -Диип ред.....🤔
 Ще съм ви благодарна ако споделите мнения. 😊

# 290
Момичета, онлайн ли поръчвате Заг и/или Гиза или ги има някъде и физически?

# 291
  • Бургас
Момичета, онлайн ли поръчвате Заг и/или Гиза или ги има някъде и физически?
Аз вземам от физически магазин на Заг,просто имаме такъв в Бургас.На Гиза нямам нищо.
Поне са много мили и тествам,капват от парфюма,който харесам на кожата...

А сега получих от размяна една лимитка на Мартинез с виолетка.Че и трайна.
Направо неописуемо щастие.
Е,няма да мога да го подновя,но пък имам цели 50 мл и много други парфюми...

# 292
  • Стара Загора
Имам спомен, че май магазина в Бургас е затворен. Защото питах Милка като ходих.

# 293
  • Бургас
Да,магазинът на Гиза в Бургас вече го няма.

# 294
Мдаммм, не беше лошо да дам подробности, а? Joy
От София съм. Не познавам ZAG, но имам желанието да се опознаем, като чета отзивите ви. Когато потърсих ми излезе адрес в центъра, а във ФБ страницата им са написали, че е в Красна поляна. И понеже забелязах, че някои от вас "отскачат" до магазина реших, че може да ги продават и по някакви други магазини.
Около две години не съм ползвала никакви парфюми(бременност, кърмене) и сега чувствам малко като отвързана. Joy Вчера си купих Good Girl и Lost Cherry от Refan(Исках Poison Girl и la Tulipe, които се препоръчаха тук, но...нямало). Не бях ползвала нищо тяхно още от времето, когато бяха само наливна парфюмерия с не особено добро качество и имаха само едни сребърни флакони, които бяха по-читави. Ми те не са лоши бре! Днес пробвах Good Girl и от сутринта в 9,30 та досега си мирише. А аз не слагам много. Не знам какво ми е станало с тези сладки неща. Представях си, че ще харесам нещо по-свежо в тези жеги, а то.... Ама пък ми е приятно, едно такова апетитно си ми мирише. Heart Eyes
Много тъжно, че не продават 30 мл бутилки. Иска ми се да пробвам повече, без да трупам количества, че и без това трупам козметика, а това количество не се изпръсква лесно. Е, все пак ще се добера и взема нещо от Zag тези дни. Вие колекции ли си правите? Използвате ли нещо за да различавате еднаквите бутилки? С оригиналите или имитациите, които вървят със собствена бутилка е лесно, ама това...

# 295
  • Пловдив
Аз наскоро редуцирах доста колекцията си от парфюми. Имитации и оригинали. Направо ми олекна на душата. Имам чувството,че свалих 10 кг 😀 Имитациите си познавам по кодовете иначе.

# 296
Аз наскоро редуцирах доста колекцията си от парфюми. Имитации и оригинали. Направо ми олекна на душата. Имам чувството,че свалих 10 кг 😀 Имитациите си познавам по кодовете иначе.

Най-вероятно наистина сте свалила 10 кг (в парфюми) Joy
Ако запомня кодовете(което няма да стане) какво? Вдигам всяка бутилка за да ѝ видя кода? Това не е за мен Grinning Ще го измисля аз, вече си представям как рисувам някакви лепенки Sweat

# 297
Последният път когато "редуцирах колекцията си", само месеци по - късно я...удвоих. Йо-йо ефект. Да не говорим, че имаше парфюми, които продадох, а после така ми залипсваха, че се побърках да ги търся /което никак не беше лесно, защото част от тях вече са неоткриваеми/.
Колкото до надписите на имитационната парфюмерия, аз си правя етикети на компютъра, които принтирам на хартия, изрязвам ги и старателно ги залепвам с прозрачно тиксо върху шишенцето. Получава се добре.
Simple Smile

# 298
Някой знае ли хубава имитация на Скандал и на Poison girl?

# 299
Моите всички са с етикет, от етикетния ми Label принтер,при голямата ми бройка няма как да помня по номер кой кой е. Ето пример от февруари, сега са доста повече
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт