Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 877
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ами има и FF TF на Заг, така че може да си поръчам.
Черната серия на Рефан ме изкуши с бутилките...

# 376
  • Бургас
Angel nova има плюс и от мен. Точно сега му е времето за носене.
Прасковата за мен е унисекс парфюм, но аз не усещам почти никаква праскова. Ама аз и не харесвам парфюмите на ТФ. В soleil blanc не усещам кокос, neroli portofino ми мирише ретро. Изключение прави черешата.

# 377
Коя според вас е най - трайната и слдникава версия на Eclat d’Arpège Lanvin? Да няма тази горчивата нотка искам ,не държа на точност😹

# 378
В Прасковата като мине тежката нотка има една миризма на черен пипер, която започва да ми харесва.

# 379
  • София
Така е, в Прасковата няма праскова. И аз усещам черен пипер. Въобще Заг са го изпипали.

# 380
Кажете мъжки парфюм траен хубав

# 381
Може ли името или номера на тази Праскова на Заг?

# 382
  • Пловдив
553 BP

# 383
От таблицата на първа страница

553 BP BITTER PEACH TOM FORD

# 384
Има ли читава имитация на Каролина Ерера Секси? На Hot Coture също.Не са от модерните,но са хубави аромати.

# 385
Доколкото помня, май беше похвалена версията на Hot Couture на D&P.

# 386
Коя според вас е най - трайната и слдникава версия на Eclat d’Arpège Lanvin? Да няма тази горчивата нотка искам ,не държа на точност😹
Няма такава версия. Парфюма не е сладък. На Заг имитацията е по трайна от оригинала и е съвсем същия

# 387
Версията на Рефан е изключително сполучлива. Сега ме подсетихте да пробвам и тази на Заг.

# 388
Jardin exklusive на Mancera дали има имитация?

# 389
Похвалвам Джими Чу на Заг, отдавна го имам, но му беше горещо. Сега вечер е мммм,  а днес го усещах дори на плажа, значи има над 16 часа трайност.
Планирам оттам да взема прасковата на Том Форд и Ейнджъл Нова.
кой номер е jimmy choo?

Общи условия

Активация на акаунт