Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • In The Middle Of Nowhere
А от къде ги поръчвате тези мостри на заг, на сайта им не ги откривам?

# 392
Здравейте. Търсих в темите, но не разбрах коя имитация на Lost cherry е по-добра - на Зак или D&P?
И има ли хубава имитация на TF White Suede? Simple Smile

# 393
А от къде ги поръчвате тези мостри на заг, на сайта им не ги откривам?
от профила в Bazar.bg

# 394
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси!

# 395
Някой да има опит с Armani Si на DP?

# 396
Много е хубаво и трайно Si-то.В общи линии рядко от нещата им са били с лошо качество или разлика в аромата с оригинала.Например Адикта на DP е страхотен аромат,но не намирам нищо общо с оригинала.
 Влюбена съм в Diorissimo, но го има само в Турция,както и доста други от каталога.

# 397
Аз да се похваля ,че скоро за моя Рд получих Midnight Rose - Lanvin ,от безмитния магазин във Варна, още преди това си го бях харесала ,та благодарение на наблюдателните ми роднини ,сега съм много хепи. А парфюмите от там в оригинал ли са ,поне аз така знам..? Иначе бях търсила негова реплика в Заг, но нямаха.

# 398
  • BG-DE
Midnight rose е на Ланком, каква е тази роза на Ланвен?

# 399
Някой дали знае паргюма Paris на Рафаела, който е унисекс и е от техните уж разработки, на кой е копие? Прпдавачките не знаят

# 400
Днес пробвах La Vie Est Belle на заг. Хареса ми, но е сравнително нетраен при мен. След около 2-3 часа се усещаше доста слабо. Дотук(Bitter Peach, Chloe) е най-нетрайният от тези, които взех на заг. Но пък се променяше доста симпатично. По едно време ми замириса и на ванилов кекс Joy

# 401
  • Бургас
Не прилича на развитието на истинския La vie est belle.На моята кожа поне...

Уж в безмитните магазини в Бургас и Варна са оригинални стоките.
Уж има и изпитани сайтове...
Не знам къде е по-вероятно да не е оригинална стоката.

# 402
За любителите на класическия JPG да похваля имитацията на Lucky-Milk Chocolate.Разкош.Траен и със страхотни остатъчни нотки.Явно не е харесван,защото рядко го откривам,но който е по лепкавите миризми,които търпят развитие...това е
е🙂 Имат и Dark chocolate,явно или не имитира някой парфюм или просто за мен е неизвестен.Траен е,но е чист шоколад и не ми беше много ок да го нося.Все едно съм се намазала с натуралната Милка.

# 403
  • BG-DE
Не знам какво пише в тази статия, защото турски не владея но ако толкова се притеснявате за оригиналността на парфюмите то единствените варианти са Дъглас, Бюти зоун и Сефора.

# 404
Midnight rose е на Ланком, каква е тази роза на Ланвен?

Моя грешка ,речникът ме е объркал.

Общи условия

Активация на акаунт