Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 655
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, за пръв път поръчах от любопитство имитация, в случая Черната орхидея на ТФ. Във фейса ми излизаше непрекъснато реклама на на kameya.bg, мисля бяха.
Отдолу четох доста положителни отзиви..та..познат ли ви е сайта?

# 526
Олееее тези от Мартинез пак ли изтрещяха... освен пак да им пратя много поздрави. Ха ха даже няма да го тествам този "уникален" аромат.. Първата Инсомния за мен е рядко неприятна между другото.
Следващия да го пуснат за 200 лв. 😃

Тествайте го,няма нищо общо с първата Инсомния-в пъти по-хубав е.

# 527
  • София
Здравейте, вчера реших да вляза в Рефан да видя имат ли нови аромати. Предложиха ми като по-нови някаква имитация на Амуаж 011 и на Диор 026, но виждам, че на първа страница под тези номера на Рефан в списъка са други аромати. Някой да има впечатление от 026 Диор, мисля че беше Dior Gris Montaine и 011 Амуаж, но не знам точно кой от всичките на Амуаж е?

# 528
  • Бургас
Някои номера от Рефан са сменени.

# 529
Тези дни си взех на Заг по 50 мл Булгари Омниа Кристалин (страхотна имитация на парфюма). Една приятелка преди години имаше оригинала, оттогава го харесвам. За първи път вземам на Заг - само тяхната имитация ще купувам оттук нататък. Траен е и съм много доволна.
Освен него си взех Дона Каран, но не е моят и ще го пускам в темата за размяна.
На мъжа ми - на Пако Рабан one million. Също на Заг и също така траен.
На Парфен си взех Жадор. Другият път ще го пробвам и от Заг.

# 530
  • Бургас
Те и на Парфен са май доста хубави.
Макар че имам само един.
Но взех същия 30 мл и от Заг.
Разлика в цената...знаете.
На Заг издържа малко повече на моята кожа.
Но се различават малко парфюмите и версията на Парфен също доста ми харесва.

# 531
Установих, че американци в САЩ поръчват от Мартинез "Инсомнията", защото много им приличала на Black Phantom By Kilian. Даже "Инсомнията" я има във Фрагрантика:
https://www.fragrantica.com/perfume/Faviol-Seferi/Insomnia-61363.html
Аз имах възможност да я тествам в магазинчето на Мартинез на Руски паметник. Да, тъмен, да, плътен, да ориенталски, да, може би има в него и естествени съставки /не знам/, но...стои близко до кожата, не е шлейфов, имах усещането, че е тип "самоделно изготвен парфюм" /ако сте пробвали да смесвате масла, знаете какво имам предвид/...Не е лош, но...не бих дала 60 лева за него. Има много по - красиви от моя гледна точка аромати на в пъти по - ниска цена. Във връзка с това, предполагам, че Мартинез са се ориентирали с имитацията на Ерба Пура отново към същите тези американци, които са купували и "Инсомнията" им Simple Smile Ето я, и втората имитация е вече във Фрагрантика: https://www.fragrantica.com/perfume/Faviol-Seferi/Insomnia-Ritual-69174.html
Ами не, не мисля, че която и да е имитация струва 140 лева Simple Smile
Относно Рефанци...С триста зора след една покупка онлайн изкопчих списъка им с номерата. С триста зора!!!
Актуалността на списъка, който ми дадоха бил към м.08.2021г.
Формата обаче е pdf и не знам как да го кача тук.
Някакви идеи?

П.П.
Рефан № 011 - Portrayal Woman Amouage
Рефан №026 - Opium Vapeurs de Parfum Yves Saint Laurent

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 18:19 от solar_fields

# 532
В пл-в на центъра питах във фирмения магазин на Рефан за някои нишови-нямаха нищо.Ако четат тук,моля заредете.
Иначе закупих тяхното Либре от неудобство,че момичето трябваше да търси все някакви номера,които не бяха заредени и не беше чувала даже за тях:)

# 533
  • Варна
Като прочетох за Либре и Рефан си спомних аз как се сдобих с него. Преди година влязох в Рефан да си избера парфюм, продавачката много похвали "Либрету", даже беше на промоция с дезодорант спрей, и я питам какъв е като мирис, че леко бях настинала - сладък ли е, тежък ли е, свеж ли е, на кого е и тя рови в телефона си да види какъв е и накрая:
- Ами ето на кой е, ама не знам как се чете ИСъЛъ? 🤔🤔🤔

# 534
Явно никой не е пробвал на Камея парфюмите, за пръв път поръчвам имитация иии съм със смесени чувства.
Голям майтап, че нямам база за сравнение, не съм имала Орхидеята на ТФ, та не знам доколко се доближава. Ароматът хем е хубав, хем твърде сладникав,  дори за мен, а аз обичам такива. Напомня ми някак на Адикт, пък е супер траен. Мненията на други потребители е, че това е най-добрата им имитация, затова го взех.
Та в заключение-кои са най-сполучливите имитации? На Зак ли? Искам да дам шанс още един шанс на някоя имитация.

# 535
  • BG-DE
Имам оригинала на Черната орхидея, пробвала съм вариантите на Заг и Рефан и според мен се разминават значимо, за други фирми не знам.

# 536
  • In The Middle Of Nowhere
Krissy, това беше супер 🤤🤣

# 537
Скрит текст:
Относно Рефанци...С триста зора след една покупка онлайн изкопчих списъка им с номерата. С триста зора!!!
Актуалността на списъка, който ми дадоха бил към м.08.2021г.
Формата обаче е pdf и не знам как да го кача тук.
Някакви идеи?
Благодарности на Juls 18. Тя пое ангажимента да актуализира таблицата на стр.1 съобазно с файла от Рефан.Flowers Hibiscus

# 538
  • София
Момичета, готово. Таблицата на Рефан от стр. 1 е актуализирана. Соларче Heart

# 539
Момичета,някой с мнение за MOJAVE GHOST - BYREDO на Мартинез?

Общи условия

Активация на акаунт