ТУЕС - 9 тема

• 69 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
За второ класиране подавах в Джон Атанасов през 2021 година. Само заявление за второ.

# 511
Подавате в ТУЕС само заявление за участие във второ класиране.

От опит ли го знаете или и Вие така тълкувате текста? Съпругът ми твърди, че когато е записвал в СМГ големите деца, е имало родители подаващи за второ класиране и са им искали всички документи като за записване. Важно ми е да зная, заради медицинското и снимките.
За участие във второ класиране,  трябва да подадете само декларация за участие.  Има  образец на сайта на ТУЕС, но и тазиот МОН щесвърширабота.  Няма нужда да носите медицинско и снимки. (това от опит)
Не помня дали искаха да видят някакъв документ (акт за раждане,  свидетелство за 7 клас), за да е ясно, че  детето си е ваше Simple Smile или разчитат на добронамереност.
При записване в ТУЕС,  освен стандартните документи има още няколко декларации и формуляра, които училището иска и е качило на сайта си.
Успех!

# 512
Привет,
Синът ми е приет в ТУЕС и искам да попитам дали все още са в сградата на ТУ?

# 513
  • София
Привет,
Синът ми е приет в ТУЕС и искам да попитам дали все още са в сградата на ТУ?
Да все още са там и там е записването на бъдещите осмокласници

# 514
Здравейте,
Сина ми е проет в ТУЕС и записан за зеленото училище. Искам да попитам някой има ли информация за родителската среща за осмокласниците?

# 515
Здравейте,
Сина ми е проет в ТУЕС и записан за зеленото училище. Искам да попитам някой има ли информация за родителската среща за осмокласниците?
Гледам че миналата година е била към края септември, така че предполагам и тази ще е така.

# 516
  • София
Когато записвах моя младеж, питах за РС. Казаха, че няма да е в началото на септември със сигурност. Дата ще има за края на септември, дори можело да е и началото на октомври.

# 517
  • София
В новината за Отриване на учебната година на сайта на у-щето пише, че родителските срещи ще са в началото на октомври.
Някой друг да има от 8 В клас? Таня Петкова ни е пуснала мейл, че ще е им класен, но не и по какво преподава. Тя ок ли е, какво да очакваме? Бихте ли споделили?

# 518
  • София, в момента в любимото ми село Железница
В новината за Отриване на учебната година на сайта на у-щето пише, че родителските срещи ще са в началото на октомври.
Някой друг да има от 8 В клас? Таня Петкова ни е пуснала мейл, че ще е им класен, но не и по какво преподава. Тя ок ли е, какво да очакваме? Бихте ли споделили?
Здравейте, традиционно 8-те класове  са водени от учителите по английски език. Таня Петкова не я познавам, но всички са добри. В 9-ти клас се сменя класния ръководител.

# 519
Моят син ще е 8 А

# 520
  • Къде ли не
Topwall, нищо не очаквайте от Таня Петкова, нищо. Иначе се води, че преподава по английски език

# 521
  • София
Ужас, и тук започваме с късите клечки явно...

# 522
Спокойно, "ние" бяхме при Кършакова и тя беше тотално незаинтересована.

# 523
  • София
Ужас, и тук започваме с късите клечки явно...

Не се напрягайте - английски ще научат - "работен" им е.

Основните предмети ги учат сериозно - сравнявайки с отзивите на познати с деца и внуци от други "елитни" училища.

Мотивацията на детето е водеща в това училище, както е и в живота,  а средата е мотивираща.

# 524
Здравейте! На всички 8-класници - честито! Сега видях на сайта на училището, че има обявена дата за родителска среща на 8 клас - 1.10.2024, 18:30 часа, блок 1 на ТУ, зала 1151.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 08:57 от Amelana

Общи условия

Активация на акаунт